Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאורתית כל סליל יחובר לכל גישור במגבר שלך, תאורתית המגבר שלך מוצהר 150RMS לכל גישור . לכן תאורתית הסאב שלך סה"כ יוזן ב300RMS על 2 סליליו.

תאורתית זה יפה ומספיק.

בפועל זה קצת אחרת.

כללי מבחינת אופן ותצורת חיבור הדבר אפשרי[כאמור כל סליל לכל גישור סה"כ 2 סלילים,2 גישורים]

מעשית איך זה יצא ואיך הסאב יזוז זה כבר ניתן למבחן המציאות לגלות לנו כי תאוריה נישארת שחור לבן על גבי נייר אבל במציאות הכל יכול להשתנות.

לגבי אופן כיוון הגיין לכל גישור וסליל כדי שהסלילים יעבדו בהרמוניה- עשה זאת בעזרת שיטת "הפאזה ההפוכה" בין סליל לסליל .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

או שעדיף להשאיר את המונו של ליטנניג (250 רמס ב2 אום) שאני רוצה למכור.

250 רמס (מונובלוק) נגד 300 רמס בגישור - מה עדיף?

מה זה "פאזה הפוכה" ? ואיך עושים אותה?

תודה.

פורסם

1.אני הייתי משאיר את המונו הנ"ל על הסאב לא יודע תחושת בטן אומרת לי שהמונו יפעיל טוב יותר את הסאב , אבל אם 2 ההגברות קיימות אצלייך ברכב לדעתי פנה לך זמן מתישהו וחבר פעם את ה4 ערוצים ופעם את המונו ותראה איפה הסאב עבד ונישמע לטעמך טוב יותר..

2."פאזה הפוכה" -מטרת העל של שיטה זו היא: להתאים את הגיינים של כל גישור שווה על מנת לא לגרום נזק לסאב[גיינים לא זהים] אופן הפעולה של "פאזה ההפוכה":הופכים פאזה באחד הסלילים ומשווים את הגיינים ע"י כך שהממברנה לא זזה (הספק זהה מגיע לשני הסלילים ובגלל שבאחד צהם הקוטביות הפוכה היא לא תזוז). אם נעשה זאת בווליום גבוה אז יגיע הספק גבוה לסלילים שעלולים להתחמם יתר על המידה.

סדר הפעולות:תכוון את הגיינים כששני הסלילים באותה הפאזה (בדיוק כמו שאתה מכוון אותם כשמדובר ברמקולים רק שעכשיו אתה צריך להזיז שניים במקום אחד). לאחר שסיימת, אם ברצונך להשוות אותם בדיוק (לא חובה) תנמיך את הווליום, תהפוך את הפאזה ותעשה מה שכתבתי כאשר בGAIN אחד אתה לא נוגע ובשני אתה משחק (אתה לא צריך להאזין לכלום, פשוט לראות שהממברנה לא זזה).

שבת שלום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עוד שאלה קטנטנה וזהו...

בהתחשב למצב שלי עכשיו מונו של לייטנינג מחובר ל305C .

מה עדיף לי ?:

1. COMP12 שהוא 150 רמס ב4 אום (וזה מה שהמגבר שלי מוציא).

2. COMPVR שהוא 400 רמס ויקבל 250 רמס ב2 אום מהמגבר שלי.

3. האם יהיה בכלל הבדל (לטובה) בין המצב הקיים ל2 המצבים שלמעלה.

תודה.

• תוכן חדש...