Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדיסקובר:

מצד אחד אתה צודק, כל מי עבירה על החוק צריכה להיאכף, אבל:

הבעיה היא החוק, ואי אפשר להגיד שהחוק מטומטם, כי החוק משקף את מה שכולכם (חולי הגה ולא כידון) חושבים, אז אולי בעצם אפשר להגיד שהחוק מטומטם, ומי שאחראי לכתיבת החוקים מטומטם, ומי שבחר בו גם מטומטם.

ואין פלא שיש כל כך הרבה הרוגים בכבישים, ויש כל כך הרבה כבישי דמים שיש בהם 0 אכיפה, וכל כך הרבה דו"חות שהדבר היחיד שהם נותנים זה עוד כסף לקופת המדינה.

האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענות אלו רוכבי האופנועים.

וסתם שתראו עד כמה אין מודעות לאופנועים במדינה הזאת:

http://212.143.66.228/protocols/data/html/kalkala/2005-07-26-01.html

מדינה של ליצנים.

---- עריכה---

וסתם שתראו שנהגי המכוניות לא כאלה תמימים, אני מכיר הרבה רוכבי אופנועים שבתוך העיר לא יעזו לעבור את ה60-80 והפרחח הזה מרשה לעצמו לנסוע 160 קמ"ש.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3217608,00.html

חולי ההגה חושבים? ממתי חולי ההגה חושבים שצריכה להיות הגבלת מהירות של 110 קמ"ש בכביש 6 ?

העובדה שהשרים בממשלה ושאר חברי הכנסת נוסעים בכלי בעל הגה ולא כידון לא הופכת אותנו אליהם ואותם אלינו..

הגיע הזמן להפסיק לעשות הכללות מטופשות שכאלה..

אני בטוח שלפחות 90 אחוז מחברי הפורום פה לא מסכימים עם מרבית החוקי תעבורה שיש במדינה הזאת..

למה אופנועים הם האחרונים שאפשר לבוא אליהם באשמה?! אולי הם הראשונים ?

הצורה שאתה מטיל את ה"אשמה" על בעלי המכוניות היא פשוט מגוחכת!

הרי הקול שלי בקלפי בתור נהג מכונית שווה בדיוק כמו הקול שלך כרוכב אופנוע.

אז תפסיק לזרוק את הרפש אל אחרים - כי אתה אשם בדיוק כמו כל בנאדם אחר..

העובדה שעד עכשיו לא אכפו את נושא האופנועים לא אומר שלא יאכפו לעולם..

מסתבר שכן אפשר לשנות סדרי עולם..

אתה מדבר על זה שדוחות הם בסה"כ הכנסה לקופת המדינה ולא למניעת תאונות..

אבל חשבת שבמשך עשרות שנים כשבעלי רכבים קיבלו דוחות מה זה היה?

נראה לך באמת שזה היה למניעת תאונות? הכל היה למען הכנסה לקופת המדינה!

כשאופנוען מקבל דו"ח על עבירת מהירות הוא משלם בדיוק כמו שמשלם בעל רכב..

והעובדה שעכשיו שמים את האופנוענים על הכוונת לא אומר שיפסיקו לאכוף את עניין המכוניות..

ההבדל היחיד הוא שב3 ימי "מבצע" האלה יאכפו גם אופנועים..

אחרי השלושה ימים האלה יתרכזו שוב אך ורק בבעלי המכוניות..

ובקשר לנהג שנסע בחיפה על 160 קמ"ש?

אז יש פסיכים.. אני ראיתי מספיק אופנוענים שנוסעים בתוך שטח עירוני (כן.. דרך מנחם-בגין בת"א היא כביש עירוני) על הרבה יותר מ150 קמ"ש.. וגם עוברים באור אדום.. ועוד הרבה דברים..

העובדה שאתה מכיר כמה אופנוענים שאפילו 60 לא נוסעים בתוך העיר מראה דבר אחד בלבד..

שלא כל האופנוענים מופרעים...

אז למה אתה הופך נהג אחד שנסע במהירות שכזאת בתוך שטח עירוני בחיפה להיות הכלל שחל על כל הנהגים ?

אני מכיר מספיק אנשים שגם בכביש בין עירוני לא עוברים את ה90 או ה100 ומקפידים אפילו לנסוע 5 קמ"ש מתחת למהירות המותרת (בטענה שהמהירות המותרת היא המרבית ולא צריך לנצל את כולה..)

ופרט אחרון..

לפי מה שאני הבנתי מהמיקום שמצויין בכתבה, ובמידה וקישרתי אותו נכון לאיזור בחיפה שאני מכיר,

אז מדובר על קטע מכביש החוף שפשוט מוגדר כחלק מחיפה, אבל בפועל מצוי מחוץ לעיר..

משהו בסגנון של להגיד שאיילון הוא כביש עירוני.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרבה דעות היו פה ולפי דעתי רוב האנשים מנסים להראות צודקים תוך כדי משיכה לכיוון הקיצוני.

בתור רוכב אופנוע בעל רישיון לא מוגבל בנפח.

אופנועים אכן צריכים לנסוע מהר יותר מהתנועה. בדיוק כמו שאני צריך לפעמים לנסוע מהר יותר מהתנועה. לנסוע במהירות של התנועה באמת גורר לפעמים שרכבים שנמצאים לצידך לא רואים אותך ופונים עליך. כמו שאני לא אוהב לנסוע ליד נהגים אחרים שאני פחות מעריך אתץ כישורייהם ככה אופנוענים על אחת כמה וכמה. אבל ...

לנסוע 10 אחוז מהר יותר זה לא לנסוע 200 באיילון. לנסוע כל פעם בנתיב הפנוי זה לא כמו לזגזג בין הנתיבים ולהפתיע נהגים.

כן, ראיתי נהגים עושים ווילי במעל מאה קמ"ש באיילון לא מפריע לי, הם מסכנים את עצמם. אבל ראיתי הרבה פעמים נהגים שחותכים אותי בכביש שגורמים לי לעצור. נהגי קטנועים שפשוט נכנסים לכיכר ועוברים בין הנתיבים, זורקים זין על העובדה שאני נוסע בכיכר מהר יותר מהם וגורמים לי לעצור חרום או שאצטרך לדרוס אותם.

ועוד דבר. אין לי בעיה שהאופנוענים לא יעמדו בפקקים. אבל שאני ממתין מול רמזור, נעמד ראשון ברמזור ופתאום מגיע קטנוע קטן מהשוליים ועומד ישר לפני. לא נאה לא להשאר בשוליים :?: לא אפשרי שיעמוד בין מסלולים כמו שהוא עובר :?: ולמה אני צריך להתחיל להתקע מאחוריו שהוא בקושי מאיץ ונוסע באמצע הנתיב... אופנוענים, כמו שאתם מרגישים בנוח לעקוף את הפקק בשול, תמשיכו שם אם אתם מפריעים לתנועה אחר כך. וכן, שאני נסעתי בקטנועים למניהם 50 סמ"ק עד 250. SENDA 50 סמ"ק או GS500. תמיד תמיד הקפדתי לעמוד באמצע הנתיב, גם שזינקתי מהר יותר לפחות לא יצרתי את הרגשת ההפרעה שכיום אופנוענים יוצרים בכיף.

הבעיה עם אופנוענים זה הרצון שלהם לשמור גם על היתרונות שלהם בתור כלים קטנים וגם על זכויותיהם כרכבים על הכביש. אבל אני לא חושב שאתה יכול להתנהג כמו אופנוע שאתה עוקף פקק שכלי הרכב לא יעכבו אותך ואז להתנהג כמו רכב שאתה מעכב את כולם.

ובנוגע לרישיון ולמספר, זה אחד הדברים המרתיחים, כל נהג ללא רישיון שהיה נתפס או עושה תאונה היו קוטלים אותו. אבל באופנועים זה כמעט נורמלי. הרי לא רודפים אחריהם. המספר מקופל רוב הזמן לא :?: נוצר הרגשה שמגיע לעשות הכל.

רק בחודש האחרון ראיתי מספר אופנועים שעומדים מול רמזור אדום, מסתכלים לצדדים ועוברים. וכן ראיתי הרבה יותר נהגי קטנועים מאשר רכבים שעושים את זה. במיוחד באופן יחסי. יש אכן נהגי רכב מטורפים אבל בהשוואה מספרית נהגי האופנועים מרשים לעצמן הרבה יותר.

לא מפריע לי עברות מהירות, אבל עברות כנגד נהגים אחרים בכביש, עברות חוסר ביטוח/רישיון/טסט, אלא העברות שבאמת מציקות לי כנהג בכביש.

פורסם

לסיכום, כאופנוען לשעבר, וכאופנען בנפש!

ר-ד-י-פ-ה!

גם נהגי רכבים יש מטורפים, יעידו על כך כל חובבי יום שישי בצהריים שמאות איש על השוליים של הכביש ורייסים לאור היום כשמכוניות עוברות ב240 קמ"ש חצי מטר מאנשים עומדים.

אף אחד מהם עוד לא רדפו..

האופנוענים שמסכנים ב90 אחוז רק את עצמים, שוב צריכים להיות השעיר לעזאזל של הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים!

פורסם

בלי לקרוא את כל השרשור, נשמע כמו עוד אחת מידיעות היחצנות המבולבלות של המשטרה שאין מאחוריהן שומדבר מהותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שכחתם מי עומד מאחורי ה"מבצע". סגן ניצב קרמשניט. האיש חובב כותרות עיתונים. אין מה לעשות.

להוריד ראש לשלושה ימים , זה יעבור.

לרוכבי האופנועים -מומלץ בחום להתנהג בכביש בצורה שלא תעורר אנטגוניזם. על חלק לא מבוטל מהרוכבים , הטענות צודקות לחלוטין.

• תוכן חדש...