Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ במחיר שעלי לבקש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אחוזים ממחיר המכירון של הרכב עלי להוריד עבור רכב שאינו שמור מבחינה חיצונית (מספר קמטים בפח , הוחלפה דלת , צבע הגג דהוי ובעל נקודות לבנות , ובעיות בריפוד)

האוטו בן 10 שנים ומחיר המחירון שלו הוא כ 16300

תודה

פורסם

ברכב ישן כזה זה לא עובד לפי אחוזים וגם ללא קשר למחירון. חבל שלא ציינת את שם הדגם, אבל בגדול בקש עליו קצת מתחת למחירון ותמשיך לרדת. אני מניח שתצטרך לרדת ל-12-10 בשביל למכור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא נתתי פרטים נוספים כי לא רציתי שההודעה הזו תהפוך לפרסום מסווה לרכב (המטרה שלי בהודעה היא לדעת כמה לבקש עליו ולא לפרסם אותו) אבל אם מתן פרטים דרושים לתשובה אז הנה הם:

מדובר ב 106 אשר מצד שני (פרט לפגמים החיצוניים) היא יד ראשונה ועשתה רק 90000 ק"מ ובנוסף אני צריך לשקלל במחיר את העובדה שיש לה טסט לשנה.

בהתייחס לנתונים האלו , כמה אני יכול לבקש (ולקבל)?

תודה

פורסם

שלדה נקיה?

יש לי הצעה בשבילך: לך לפחח, וקבל הצעת מחיר לפחחות+צבע קומפלט לרכב.

אל תבצע את הנ"ל כי זה יצור חשד לתאונה, אבל כשמגיע קונה תציג בפניו את הרכב ותראה לו כמה יעלה להביא אותו למצב חיצוני חדש - לדעתי פחות מ4000 שקל.

לגבי ריפודים אין לי יותר מדי מה להגיד. אפשר פשוט לשים כיסויים לא יקרים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...