Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי מיאטות - התפקדו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בחיפושים אחר מיאטה, ונושא הביטוח מטריד אותי.

אני צריך לדעת כמה משלם בעל המיאטה על הביטוח ואיפה הוא מבטח אותה.

אני ואבי עשינו בירור קצר - או שקיבלנו מחירים מופרזים שנושקים ל10K או שנענו בשלילה לגבי אפשרות הביטוח בכלל.

HELP...?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אלדר, תשנה את הכותרת ל: מחפש תרנוגלת שמטילה ביצי זהב בזול.

קליאו ספורט בלי נגיעות?

לגביי המיאטה יש שמורות ואני מאחל לך בהצלחה, רק אל תשים קוביות על האוטו....

שיהיה בהצלחה, כייף לשמוע שמתקדמים...

haters will hate

פורסם

ובקצרה, ביטוח למיאטה עולה בין 5000 ש"ח למקיף + צד ג ועד סכום בן 5 ספרות, הכל תלוי במאפייני נהג.

נהג מעל גיל 24 עם עבר נקי בשלוש ארבע שנים אחרונות יכול לקוות לסביבות ה 6000 ... ולןא לשכוח עוד 2000 לחובה.

נהג צעיר בן 18 ... עדיף לוותר על החלום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...