Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SAXO vs COLT

zoobin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני וחבר שלי "התערבנו" על איזה רכב יותר טוב סיטרואן סקסו או מיצובישי קולט

(זאת לא הייתה בדיוק התערבות אלא ויכוח)

חבר שלי רוצה לרכוש לעצמו רכב והפרמטרים שהוא מתייחס אליהם כשהוא קונה את האוטו

הם אמינות,צריכת דלק,סחירות,הנאה מנהיגה ויופי חיצוני.

הוא מתכוון לקנות קולט אבל ניסיתי להסביר לו בתקווה שאני צודק שעדיף לו ללכת עם סיטרואן סקסו.

לא בלבד שהסקסו תספק את הצרכים שלו (חוץ מיופי חיצוני [לא שהקולט כ"כ יפה]), אלא היא גם

עולה פחות מהקולט ולכן בתקציב שלו הוא יוכל לקנות דגם משנה גבוהה יותר. נניח בתקציב של קולט שנת 97 הוא יוכל לקנות סקסו 2002.

מה אתם אומרים ? מה יותר טוב לו ? הבאדג'ט בערך 30K NIS

:smilecolr
פורסם
שלום

חבר שלי רוצה לרכוש לעצמו רכב והפרמטרים שהוא מתייחס אליהם כשהוא קונה את האוטו

הם אמינות,צריכת דלק,סחירות,הנאה מנהיגה ויופי חיצוני.

יתכן שהקולט קצת יותר אמינה, אבל הטיפולים והחלקים של הצרפתיה זולים יותר.

הסקסו חסכונית יותר בצריכת הדלק.

שתי המכוניות סחירות יחסית ולא בעייתיות בתחום זה, הסקסו נהנית ממחירים נמוכים יותר.

הסקסו מהנה יותר (סופר מיני צרפתית) לעומת הקולט (גרסת 3 דלתות של משפחתית יפנית).

הקולט יפה יותר.

תוסיף לרשימה שהסקסו נוחה בהרבה והנה לנו מי עדיפה...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ב94 היתה לי קולט חדשה

הרכב היה אצלי 4 שנים ללא תקלות

השמועות אומרות שהגיל לא עושה להן טוב והן סובלות מבעיות ועלות התיקונים גבוהה

מבחינת נוחות ושילדה הסאקסו טובה ממנה אלפי מונים

מבחינת מנוע, לפחות עם הגיר הידני הקולט היתה מהירה (אבל לא ספורטיבית) וזה הבדל גדול!

צריכת הדלק היתה סביב ה14 בנהיגה שקולה

הפרש של 5 שנות יצור מאוד משפיע על האמינות, בהנחה שהאמינות הבסיסית היפנית טובה יותר, עדיין 5 שנים לטובת הסקסו הם יתרון

למרות שנהנתי מהקולט, בתנאים שהצגת הסאקסו עדיפה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מסכים עם הדברים שנאמרו פה..

הסקסו עדיפה בנוחות ובתקשורת עם הנהג, היא חסכונית יותר אך יותר חלשה מהקולט, שלדעתי עדיפה בעיצובה מהסקסו, זה כבר טעם אישי.

מבחינת אמינות.. לדעתי הסקסו תציג אמינות גבוה יותר (כמובן תלוי במצב של האוטו ובטיפולים שנעשו לאורך השנים), יותר קל למצוא סקסו במצב טוב מאשר קולט, שהרבה פעמים נחרשה ע"י צעירים שחשבו שיש להם ביד רכב ספורט..

ב-30K אפשר לקנות סקסו ב5-6 שנים חדשה יותר מאשר קולט, זה הבדל גדול מאוד לטובתה..

• תוכן חדש...