Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות לי אליכם...

(הרכב המדובר הוא מצובישי סופר לאנסר 96')

1. מה גודל הרמקולים האחוריים?

2. בדלתות הקידמיות יש הכנה לרמקולים

מה גודל הרמקולים שנכנסים שם?

ותמליצו לי על רמקולים אחוריים טובים.

התקציב עד 400 ש"ח

פורסם

מאחורה בדכ 6X9 , יש מקרים של 6-1/2 , צריך לראות בתא המטען מלמטה, זיהוי בשנייה.

מלפנים 6וחצי.

2 סטים ב500 שח או כל אחד ? יש מגבר? או שהולך להיות מגבר? איזה HU ?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בכל מקרה לפי מה שבדקתי גודל הרמקולים מאחורה הם 6.5

סטים ב500 שח או כל אחד ? יש מגבר? או שהולך להיות מגבר? איזה HU ?
כרגע אין לי מגבר, יהיה בעתיד.

HU - אין לי מושג מה זה...

תמליצו לי על רמקולים מפה:

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58868&DB25692=58877

או מפה:

http://www.getit.co.il/ie2/ProdList.asp?cid=42

ועוד שאלה קטנטנה,

מה מוסיף טוויטרים?

כרגע יש לי טוויטרים אבל החוט שלהם קצר מדי (מפרוק לא נכון), יש מצב להשיג חוט כזה או שעדיף כבר לקנות חדשים?

פורסם

מקדימה 6.5 ומאחורה בד"כ זה גם 6.5 היו כמה דגמים בשנים 93-94 שהיה להם מאחורה מקום ל 6X9.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תיהיה לך בעיה קשה להעביר את החוטים מקדימה במידה ואתה לא מעוניין בחוטים המקוריים ואתה רוצה לשים חוטים יותר גדולים.

אבל תמיד תוכל להשתמש בחוטים המקוריים וכל מה שתצתרך זה לחתוך את הפלסטיק בדלת ולשים את הרמקול במקומו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

על איזה מיצובישי לאנסר מדובר כאן? כי אם אנחנו מדברים על הדגם שבא מ93 או 94 עד 99 2000 בערך (שזה לדעתי הדגם הכי יפה עד היום) הרמקולים המקוריים הם בכלל 4 אינטש בדשבורד... אני לא חושב שיש שם חוטים מקוריים בדלתות...

החלפתי ברכב הזה רמקולים 4 אינטש והוספתי לו טוויטרים דרך הפתחים של האיוורור מהחלק העליון של הדש - אבל לא בדקתי את הדלתות באמת... מעניין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כמה שאלות לי אליכם...

הרכב המדובר הוא מצובישי סופר לאנסר 96'

זה הדגם הבן אדם רשם את כל הפרטים! אתה לא ממש צודק כפי שכתבתי היו דגמים מסוימים שהיה להם מאחורה הכנה ל 6X9 ו החוטים לדלתות קידמיות מוכנים בתוך הדלת.

אבל אני לא שולל את מה שאמרת שיש דגמים שהרמקולים היחידים שיש זה 4'' בתוך הדש בורד למטה וללא הכנה לחוטים בדלתות הקידמיות וללא ההכנה ל 6X9 מאחור.

פורסם

קיימים כבר אצלי רמקולים בדשבורד (4' אינץ)

ובדלתות בדוק שיש הכנה לרמקולים, אם קיימים חוטים זה לא בעייתי לבדוק, פשוט מורידים את הפאנל של הדלת.

ורציתי לדעת, איך זה שקיימים רמקולים של חברות לא מוכרות עם הספק יותר גבוהה משל חברות מוכרות כמו פיונר, קנווד וכו'..?

בנוסף הם נמכרות גם במחיר ממש זעיר.

פורסם

כמו שיש עיתונים מוכרים שרושמים דברים נכונים ממקורות מאומתים

ויש גם צהובונים שרושמים שקרים ושטויות ללא היכר...

לגבי העוצמות שאתה רואה בפיוניר וקנווד - מדובר על וואט pmpo (עוצמה נשמעת יחסית לאוזן)

ולא על וואט נומינל RMS שזהו הספק יציב. אם תבדוק אתה תראה שבנתוני היצרן על הקופסא בחלק מהמקרים גם תהיה רשומה עוצמה נומינלית שהיא הרבה יותר נמוכה - החזקים ביותר שלהם (6*9 פיוניר) שרשום עליהם 300 וואט לפעמים גם 400 מופרך לחלוטין - הנומינלי שלהם לא יהיה יותר מ60 RMS...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...