Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי היום הזמין מאזדה 3 מנוע 2000 עם סאן רוף וג'אנטים 17.

עכשיו החלטנו שאנחנו מעדיפים לשנות את זה לגירסה של המנוע 1600 בלי סאן רוף ובלי ג'אנטים,ואם אי אפשר אז פשוט לבטל את העסקה.

יש למשהו איך זה הולך? זה אפשרי? אני מאמין שצריך לשלם איזשהו קנס,יש לכם מושג כמה בערך?

תודה

פורסם

בלי סאנרוף ובלי ג'נטים? זה כנראה אומר שבחרתם בגרסת ה"אקטיב", כלומר ליסינג, כלומר שתי כריות אוויר (במקום 6) ושוק רווי כשתבואו למכור.

גם מנוע שני ליטר בהחלט יעזור לאוטו הזה (כמו לכל אוטו אחר בקבוצה בעצם).

כך שאם זה לא עניין כלכלי לחוץ במיוחד, תחשבו שוב על הבחירה שלכם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אבא שלי היום הזמין מאזדה 3 מנוע 2000 עם סאן רוף וג'אנטים 17.

עכשיו החלטנו שאנחנו מעדיפים לשנות את זה לגירסה של המנוע 1600 בלי סאן רוף ובלי ג'אנטים,ואם אי אפשר אז פשוט לבטל את העסקה.

יש למשהו איך זה הולך? זה אפשרי? אני מאמין שצריך לשלם איזשהו קנס,יש לכם מושג כמה בערך?

תודה

אומרים שהכי טוב זה להתקשר לסוכנות בא האוטו הוזמן ולברר

אבל אומרים, אז מה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אנחנו יודעים שהאוטו יהיה פחות טוב משמעותית,אבל זה בעיקר שיקול שאנחנו מעדיפים לקנות בנוסף למאזדה, הונדה האצ'בק בשביל אחי.

אני יודע שהכי טוב להתקשר ולשאול אבל,אנחנו בדיוק פה מדברים על זה ורצינו לדעת עכשיו.

יש למישהו מושג?

פורסם

אני לא חושב שיש בפורום סוכנים של מאזדה. אבל לפי דעתי היות והזמנתם היום ואתם לא מבטלים אלא מחליפים דגם בלבד, אני חושב שלא תהייה בעייה להחליף.

זכור לי שתומר הדר עבד או עובד בסונות מכוניות אולי הוא ידע להגיד לך.

פורסם

יש למשהו איך זה הולך?

כן אתה מיתקשר אליהם או ניגש לסוכנות עצמה

זה אפשרי?

על זה הם כבר יענו לך

אני מאמין שצריך לשלם איזשהו קנס

אם אתה רוצה להאמין , תאמין ,איש איש באמונתו יחיה

יש לכם מושג כמה בערך?

גם אם כן אתה תיסתמך על זה ?

תודה

תרומות יתקבלו בברכה

ואללה אני לא מבין אנשים, אתם מזמינים רכב, משנים גירסאות ,רוצים לבטל ופונים לפורום.

ולפי מה שהיבנתי אתה גם האח ולא האבא שמבצע את העיסקה, אז אבא שלך שלח אותך לברר כאלו דברים חשובים באינטרנט ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני גם לא מבין מה ההתנפלות על מישהו שבסך הכל שאל שאלה קלה ופשוטה. אולי למישהו יש נסיון עם זה? אולי, כמו כל דבר אחר בארצנו, זה נתון למיקוח כלשהו? אם אין לכם משהו טוב להגיד... אתם יודעים את ההמשך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמי שעשה דברים כאלה לא אחת, סביר להניח שלא תהיה בעיה ולא תצטרכו לשלם קנס. רק קחו בחשבון שכנראה תצטרכו לחכות יותר זמן ל-1600 מאשר ל-2000.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני באמת לא מבין מה ההתנפלות. כולה שאלתי שאלה,חשבתי שאולי למישהו פה היה נסיון כזה פעם,ועובדה שהיה. אני לא מבין למה מי שלא יודע,חייב להגיד משהו.

זה שאני צריך לשאול את הסוכנות זה ברור,אבל עם הסוכנות אני יוכל לדבר רק מחר,ורציתי לדעת תשובה היום.

פורסם

אור, ככל הנראה\הצפוי החברה תבקש דמי ביטול כמו כן תוכלו להתווכח איתם שאתם לא מבטלים עסקה בכלל פשוט רוצים להשאר על אותו סוג הרכב רק עם מפרט שונה. בהצלחה.

פורסם

טוב אז ככה, במקרה והסוכונות מבקשת דמי ביטול - אל תוציאי ולו שקל!

ראשית קיים במדינת ישראל חוק שניתן לבטל עיסקאות עד 14 יום מביצוע העסקה, דבר שני למה שתהיה בעיה? זה לא שהרכב כבר הוזמן או שהוא אצלכם.. וגם אם הסוכן כבר שלח הזמנה למאזדה נוספת, 99.9% שעוד לא העלו את הרכב על משאית והביאו אותו לסוכנות אז.. להזדרז ולבטל מחר!

• תוכן חדש...