Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

$^ המלצה ל3 מכוניות חדשות ^$

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחרונה אבי מעוניין ברכב מנהלים חדש, ואמי במשפחתית חדשה.

אבא שלי ממש אהב את ההונדה סיויק החדשה בדגם ה5 דלות אוטומטית שצריכה להגיע עוד 3 חודשים לארץ, ובאולם התצוגה הוא ראה את הגרסא הידנית, וממש אהב.

אוקי אז ככה, הדרישות בשביל אבי הוא רכב מנהלים אוטומטי חדש מהחברה עד 170-180K.

הוא ממש אוהב את ההונדה אקורד, אבל בגלל מחירה הגבוה ביחס למכוניות מנהלים האחרות, המלצתי לו על מאזדה 6 החדשה בגרסת פרימיום 2.3 עם כל התוספות....

אני לא ממש אוהב את הצורה של ה6, האקורד מושכת אותי ואותו יותר, אבל הדגם הכי פשוט והכי פחות מאובזר עולה 170K ובגלל זה אנחנו חושבים לכיוון ה6....

סובארו B4 יורדת מהפרק.

חשבנו על האקורד, מאזדה 6, סיטרואן C5, פיג'ו 407....יש לכם עוד הצעות להציע לו?

עוד משהו קטן- לרכב חייב שיהיה שוק, הוא מספיק נפגע מרכבים ללא שוק והפסיד עליהם הרבה כסף.

בקשר לרכב לאמא שלי- אבא שלי ממש התלהב מההונדה סיויק, עוד 3 חודשים צריך להגיע בדגם 5 דלות גרסא אוטומטית שתעלה 155 אלף ש"ח.

לפי דעתי המחיר קצת מוגזם, ובמחיר הזה אפשר לקנות מאזדה 3 ב100K +פיג'ו 206 בישבילי....

אמא שלי לא ממש מתלהבת מרכבים והיא לא צריכה אוטו כמו הסיויק החדשה....לא איכפת לה לנסוע גם על מאזדה 3, או פורד פוקוס החדשה.

אז בקשר לרכב של אמא שלי יש 2 הצעות- או רכב חדש מהחברה עד 160k או רכב בסביבות ה100-110k כמו הפורד פוקוס או מאזדה 3, ובשבילי עוד רכב ב50-60 אלף ש"ח.

כי אם קונים את הסיויק החדשה, היא תשמש גם אותי , אבל אני מעדיף רכב פרטי בשבילי.

על מה אתם ממליצים משתי הבחירות בקשר לאימא שלי, ואיזה רכב מנהלים אתם ממליצים לאבא שלי?

תודה מראש לכולם

ניב :)

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

לא היתה רוצה לראות את אמא שלך באיזה בורה נחמדה ?

קח בחשבון שכאשר אתה קונה רכב חדש (במקרה השני) אתה מפסיד כסף לרכב נוסף רק מהעובדה שהרכב חדש ולא שנת 2003-2004 למשל או אפילו חדש יותר במידה ואתה לא סגור רק על הונדה

פאסט, אופטרה, מאזדה שש/שלוש, A3/4, מיני (אני בטוח שאמא שלך תתלהב) וכו... יכולים להיות בחירה נהדרת כאשר אתה יכול לקנות סייויק בת שנה וחצי לערך ב60000 ש"ח פחות מחדשה וזה מספיק לרכב נוסף ואפילו אחד נחמד.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הסיויק בגרסת ה-5 דלתות לא מגיעה בכלל באוטומת.

היא כן מגיעה בידני בגרסה מאובזרת ב- 164,500 ש"ח

ובגרסה הרובוטית שהיא למעשה ידנית ללא קלא"צ והיא פחות מאובזרת ב- 164,500 ש"ח,אבל פה המחיר עוד לא סגור סופית.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

ה C5 תהייה מאוד נוחה. אני לא מכיר את השוק שלה.

ה 407- נראית יפה אבל אין לי נסיון עליה. הצצתי מתחת למכסה וראיתי שיש לה יופי של מקום לאינטרקולר (אבל זה רק אני, עזוב).

נראה לי שאמא שלך תהנה מהפוקוס החדשה. הרכב נראה מפנק. לא יצא לי לנהוג על החדשה. חכה למומחים.

יש לי הרגשה שתרגיש נוח ב-206 בגירסה הידנית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מישהו פה הזכיר מיני אופטרה, A3 ,בורה....תודה רבה, לא מעוניין.

אנחנו רוצים מכונית אמינה, יפנית, שאחרי שנה אפשר למכור אותה המחיר טוב.

אבא שלי רוצה לקנות לאמא שלי את ההונדה סיויק החדשה.

היא כן מגיעה בעוד 3 חודשים בגרסא אוטומטית בדגם ה5 דלתות! אמרו לו את זה באולם תצוגה!

ראיתי עוד כמה אופציות- יונדאי סונטה החדשה, טויוטה קאמרי....

בקשר לC5 אנחנו לא מעוניינים, אין לה שוק בכלל...

אבא שלי רוצה שהאוטו יהיה מרווח.

יש לי עוד התלבטות....במקום לקנות את הסיויק ב155 אללף ש"ח, לא עדיף לקנות מאזדה 3 2005 ב100 אלף ש"ח + פיג'ו 206\307 בשבילי?

ניב :)

סאאב לגוף לנפש לנשמה

• תוכן חדש...