Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי Debica passio- שווים משהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רשום לפניך צמיגי MINERVA, "איכותיים" בערך כמו ה- Debica..... גם כן לא נאכלים כי יש להם מקדם שחיקה כמו לצמיגי מלגזה.

חברים, תמשיכו לקנות זבל "בזול" זה אחלה.

די די די די ללכלך,

אני נוסע איתם והם מעולים במיוחד לאור המחיר וגם ללא יחס למחיר, מצויינים , אוחזים,

לא רשמתי שהם לא נאכלים בסגנון מלגזה--

הכוונה היתה שאין שחיקת יתר, והצמיג טוב עם ובלי יחס למחיר, האחיזה יותר מראויה,

ועם כל הכבוד לך,אני מבין בנהיגה ובאחיזה.

גם אני אמרתי לצמיגאי שלי,שזה נשמע לי "זבל" נוסף, אבל בניגוד לקופצנים כאן, ניסיתי ואכן הם הפתיעו אותי ומאוד לטובה!!

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יאללה דני, שיכנעת אותי, זה הסט הבא שלי על ה- 172.

SEE YOU BAADEN

לא ברור לי הזילזול... דני מדבר מנסיון ולא צויין אפילו פעם אחת שהצמיגים הולכים לשבת על רכב ספורטיבי

צמיגים הם צמיגים גם בלי שיהיה כתוב להם פרוקסס על הדופן, וגם עם ת'רדוור שגבוה מ500...

ואני אפילו לא מזכיר את הפוקוס-ליסינג מהג'ימיקאנות שהשאירה אבק לכמה מכוניות מאוד מכובדות כשהיא נועלת מישלין אנרג'י.

ערב נעים

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לא מזלזל באף אחד, ובחירתם של אחרים לא מטרידה את מנוחתי גם אם הם מבינים בתחום.

נתקלתי בחיי הקצרים לא פעם בממליצים שהמלצתם מוטה למרות שהם מהתחום (חס ושלום לא קשור לדני שאותו כלל אינני מכיר), ניתקלנו כולנו בבדיחות עצובות כמו אישור תקינה של מכון התקנים הישראלי לדלתה הרומנית שהתפוררה על כבישי הארץ תוך כדי תנועה.

אני רק מבקש להזכיר שאין ארוחות חינם וכמוצר הוא זול יש תמיד סיבות לעובדה שהוא זול, ליצרנים המובילים לא היתה זכות קיום אם איזה צמיג סיני, תורכי או פולני עלום ברבע מחיר מביא לשולחן יכולות ותכונות הקרובות לתכונות שהם מציגים במחיר מלא.

אני מציע לכל חברי הפורום לחשוב טוב טוב לפני שחוסכים בסעיף קריטי כדוגמת צמיגים.

אשמח לראות מסמך המפרט את תכונותיו של הצמיג הספציפי הזה ועוד יותר ישמח אותי לקרוא מבחן השוואתי מגוף מכובד שמחווה דעתו על ביצועי הצמיג.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

Following a co-operation agreement with the Japanese manufacturer, Sumitomo Rubber, Goodyear now operates two premium brands in Europe, the house brand - Goodyear and the Dunlop brand. In addition, Goodyear possess five second line products. The Fulda brand originates from the Goodyear factory in Fulda, Germany and is marketed in the UK as an economical alternative primarily in the high performanceand 4 x 4 sectors. Kelly, meanwhile is the company's main economy line. In addition there are three out and out budget lines including Lee, which is soldthrough Goodyear's Hi-Q distribution network and Debica, which originates from a recently acquired factory in Poland. The final brand which should be taken into account is Sava, the Slovenian tyre manufacturer recently acquired by Goodyear. Two further second line brands - India and Pneumant - are controlled by Goodyear as a result of the agreement with Dunlop.

המדובר בקו החסכוני של מוצרי המותג של גודייר. טוב? לא טוב? אין נתוני השוואה אובייקטיביים, אבל תזכרו- אין ארוחות חינם!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...