Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד, לא אבא שלך ולא המורה נהיגה שלך ככל הנראה יודעים דבר או שתיים זה שיש לשניהם רישיון נהיגה 30 שנה זה באמת יפה וכנראה שהם עברו הרבה על הכביש אבל ברגע שמדובר במצבי חירום עדיף לתת למישהו שיש לו קצת ידע וניסיון בתחום כדי לדעת איך להתמודד איתם נכון.

אל תקח קשה את כל ההתקפה הזאתי עלייך, עשיתה טעות בסה"כ כולם יצאו בסדר, תלמד מהטעות שלך, קח קורס ללמוד איך לקרוא נכון את תנאי הדרך ולהמנע מלהגיע אל המצבים ומה עושים אם חס ושלום תגיע למקרה כזה שוב ותקח יותר ברצינות את כל הקטע הזה, משהו שרוב הנהגים הצעירים לא עושים.

אבי.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי עצוב בכל הסיפור הזה זה שזה לא יזיז לאף אחד כלום.

כל מי שקורא פה ישכח מזה מהר מאד.

גם אלא שהיו שם אני בספק רב אם זה הדבר שישנה את ה"תרבות" נהיגה שלכם....

כמובן שהעיקר שכולם בריאים ושלמים אבל באמת כואב לי הלב לחשוב אם חלילה היה קורה לכם משהו.

זה אולי לא נשמע טוב אבל זו האמת...

פשוט לא ישנה כלום לאף אחד.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם
עם כל הכבוד, לא אבא שלך ולא המורה נהיגה שלך ככל הנראה יודעים דבר או שתיים זה שיש לשניהם רישיון נהיגה 30 שנה זה באמת יפה וכנראה שהם עברו הרבה על הכביש אבל ברגע שמדובר במצבי חירום עדיף לתת למישהו שיש לו קצת ידע וניסיון בתחום כדי לדעת איך להתמודד איתם נכון.

אל תקח קשה את כל ההתקפה הזאתי עלייך, עשיתה טעות בסה"כ כולם יצאו בסדר, תלמד מהטעות שלך, קח קורס ללמוד איך לקרוא נכון את תנאי הדרך ולהמנע מלהגיע אל המצבים ומה עושים אם חס ושלום תגיע למקרה כזה שוב ותקח יותר ברצינות את כל הקטע הזה, משהו שרוב הנהגים הצעירים לא עושים.

אבי.

לא לוקח קשה שום דבר.

אבא שלי מבין דבר או שניים בנהיגה, אני בטוח... אבא שלי לא עשה שום תאונה בחיים שלו טפו טפו טפו

אבל עזוב, יש כאלה אלפים, העניין שהוא שהוא עובד בכל העסק הזה אז הוא מבין כמה דברים.

אבל לא צריך להיות גאון גדול בשביל לעשות איזה בדיקה, אמנם לא הכי מקיפה אבל עדיפה מכלום.

לא אמרתי שזה מספיק...סה"כ אמרתי שתמיד טוב לבדוק איך הנהג ואיך האוטו מגיב שבולמים בפתאומיות וכמובן שצריך קורס בלי שום קשר.

פורסם
מה בדיוק אתה חושב שאתה בודק במגרש החנייה?

במגרש חניה גדול ומלא בעפר אפשר ללמוד דיי הרבה למי שלא יודע כמעט כלום על התנהגות רכב.

ובמגרש אספלט גדול, לא חניה של הבית כמובן, שוב - למי שלא יודע כמעט כלום, אפשר ללמוד הרבה על התנהגות הרכב בבלימה אלימה.

:idea:

פורסם
אפשר להשתולל..

מה שמחזיר אותי שוב....... זאת הדרך הכי טובה ללמוד, להשתולל במקום מבוקר ולא מסוכן.

לגנוב לאבא את הטנדר בכיתה ט ולעשות תחרויות בהרים... :shock:

הדרך הכי טובה ללמוד, וגם להוציא אגרסיות.

פורסם

אבא שלי מבין דבר או שניים בנהיגה, אני בטוח... אבא שלי לא עשה שום תאונה בחיים שלו טפו טפו טפו

אבל עזוב, יש כאלה אלפים, העניין שהוא שהוא עובד בכל העסק הזה אז הוא מבין כמה דברים.

אבל לא צריך להיות גאון גדול בשביל לעשות איזה בדיקה, אמנם לא הכי מקיפה אבל עדיפה מכלום.

לא אמרתי שזה מספיק...סה"כ אמרתי שתמיד טוב לבדוק איך הנהג ואיך האוטו מגיב שבולמים בפתאומיות וכמובן שצריך קורס בלי שום קשר.

סלח מאוד ידידי הצעיר, אבל אם אביך מעולם לא עבר השתלמות נהיגה מתקדמת אז הוא לא מבין הרבה, מה גם שלא כל מי שיודע בעצמו גם יודע להדריך.

מה שכן יש לנו הוא מקרה נוסף של נהג שעושה שטויות ודאווינים, מרסק את האוטו ואז כ-ר-ג-י-ל בא לפורום ונותן את משפט המחץ - סעו בזהירות.

אני מת על הפאקינג צביעות הזו ומשום מה זה עובר יופי מתי שמדברים על נהיגה.

מישהו מכם היה חושב בכלל לקחת עצה דומה מאנס? שילטו ביצרים המיניים שלכם?

מוטי

פורסם

אלא אם לאלוהים קוראים "צ'ינג פארק" והוא במקרה מהנדס בחטיבת הבטיחות ביונדאי, אני לא רואה כיצד הוא קשור למקרה. בסך הכל, אני לא מופתע - זה לא יאומן כמה בטוחים הם רכבים חדשים, במיוחד אם כולם בפנים משכילים לחגור.

לענייננו. שמעון, גבר. אני אף פעם לא בעד עליהום על מי שעובר תאונה, ולמעשה, גם במקרה שלך אין לי שום טענה על התאונה שעברתם, כי כמו שאמר שמר מורנו ורבנו, רבים מאיתנו (גם אני) עברו כזו.

עם הידע, הנסיון והגישה של נהג חדש, זה פלא שמישהו בכלל שורד את השנתיים האלו.

כאמור, אני לא מאשים את מי שטעה וגרם לתאונה, אלא אם הטעות שלו אינה טעות כלל אלא התנהגות מכוונת (נהיגה בשכרות, למשל, או נהיגה ללא חגורה).

הערכה לא נכונה של מהירות בהתחשב בתנאי הכביש ומזג האוויר זו טעות נפוצה של נהג חדשים (ולמעשה, של כמעט כל נהג ללא רקע ספורטיבי; פשוט, היתר בטוחים שהמהירות נמוכה בהרבה מהאפשרי. קורה לי בכל פעם שמזדמן לי להסיע מישהו מקרוביי לטרמינל 3 בנתב"ג).

אבל, באמת כדאי שתלך ללמוד נהיגה בצורה מסודרת ומקצועית. מגרש חניה ליד טדי זה נחמד בשביל האגרסיות (במיוחד אחרי משחק של בית"ר), אבל לעזור לך לנהוג, זה לא יעזור.

בצורה הזו, אתה לא תתקדם לשום מקום. לקחת את התאונה בקלות, וזה בסדר, את המסקנות בוודאי הסקת, וגם זה בסדר, אבל הדרך היחידה להרוויח מהסיטואציה המכוערת הזו היא ללכת וללמוד נהיגה בצורה מלאה ונכונה.

עליך הברכה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הכי עצוב בכל הסיפור הזה זה שזה לא יזיז לאף אחד כלום.

כל מי שקורא פה ישכח מזה מהר מאד.

.

אני לומד די הרבה מהאנשים שכותבים פה ונמצאים שני ס"מ מהזנב שלי (גם ביום שהכביש רטוב\חלק )מהבהבים וצופרים שאזוז מדרכם כשאני באמצע עקיפה... אני מבין שהם מצפצפים עלי, עליכם , על החוק אך בסוף גם כל הדרך לבית החולים או הבייתה ובית הקברות אחרי שפגשו עמוד או משהו אחר ואח"כ מדי פעם גם מופיעה פה הודעה יבשה "עשיתי תאונה ..." ,"תפסו אותי על ...." וכד' ומבקשים עזרה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
סלח מאוד ידידי הצעיר, אבל אם אביך מעולם לא עבר השתלמות נהיגה מתקדמת אז הוא לא מבין הרבה, מה גם שלא כל מי שיודע בעצמו גם יודע להדריך.

מה שכן יש לנו הוא מקרה נוסף של נהג שעושה שטויות ודאווינים, מרסק את האוטו ואז כ-ר-ג-י-ל בא לפורום ונותן את משפט המחץ - סעו בזהירות.

אני מת על הפאקינג צביעות הזו ומשום מה זה עובר יופי מתי שמדברים על נהיגה.

מישהו מכם היה חושב בכלל לקחת עצה דומה מאנס? שילטו ביצרים המיניים שלכם?

מוטי

ואני מת על אלה שקובעים שזה היה שטויות ודאווינים מבלי לדעת מאומה על המתרחש.

כן , סעו בזהירות, תמיד בכל מצב... ותמיד תתחשבו בתנאים של הכביש !

פורסם
אלא אם לאלוהים קוראים "צ'ינג פארק" והוא במקרה מהנדס בחטיבת הבטיחות ביונדאי, אני לא רואה כיצד הוא קשור למקרה. בסך הכל, אני לא מופתע - זה לא יאומן כמה בטוחים הם רכבים חדשים, במיוחד אם כולם בפנים משכילים לחגור.

לענייננו. שמעון, גבר. אני אף פעם לא בעד עליהום על מי שעובר תאונה, ולמעשה, גם במקרה שלך אין לי שום טענה על התאונה שעברתם, כי כמו שאמר שמר מורנו ורבנו, רבים מאיתנו (גם אני) עברו כזו.

עם הידע, הנסיון והגישה של נהג חדש, זה פלא שמישהו בכלל שורד את השנתיים האלו.

כאמור, אני לא מאשים את מי שטעה וגרם לתאונה, אלא אם הטעות שלו אינה טעות כלל אלא התנהגות מכוונת (נהיגה בשכרות, למשל, או נהיגה ללא חגורה).

הערכה לא נכונה של מהירות בהתחשב בתנאי הכביש ומזג האוויר זו טעות נפוצה של נהג חדשים (ולמעשה, של כמעט כל נהג ללא רקע ספורטיבי; פשוט, היתר בטוחים שהמהירות נמוכה בהרבה מהאפשרי. קורה לי בכל פעם שמזדמן לי להסיע מישהו מקרוביי לטרמינל 3 בנתב"ג).

אבל, באמת כדאי שתלך ללמוד נהיגה בצורה מסודרת ומקצועית. מגרש חניה ליד טדי זה נחמד בשביל האגרסיות (במיוחד אחרי משחק של בית"ר), אבל לעזור לך לנהוג, זה לא יעזור.

בצורה הזו, אתה לא תתקדם לשום מקום. לקחת את התאונה בקלות, וזה בסדר, את המסקנות בוודאי הסקת, וגם זה בסדר, אבל הדרך היחידה להרוויח מהסיטואציה המכוערת הזו היא ללכת וללמוד נהיגה בצורה מלאה ונכונה.

עליך הברכה.

אהבתי את התגובה.. אני בהחלט אקח קורס נהיגה מתקדמת , תודה רבה לך !

פורסם
אני לא מדבר פה על מניעת התאונה ע"י המעקה אלה על התוצאה שלה. זה שהנהג עשה טעות ולקח את הסיבוב ב 10 15 קמ"ש יותר לא מגיע ל 5 אנשים עונש מוות. אני לא רוצה לדבר על זה אבל אני יודע מה היו כותבים בעיתונים אם היה נהרג חס וחלילה מישהו מהם. נהג חדש.....
היו כותבים, והיו צודקים.

הגישה שלך פגומה מהיסוד. נוהגים בהתאם לתנאי הכביש, נקודה. אם אתה נוסע כמו אדיוט על כביש מוצף מים כי האספלט לא מהסוג הנכון והניקוז לא תוכנן כמו שצריך, ועושה תאונה - אתה אשם ולא אף אחד אחר. מה הצעד הבא? לא לשמור מרחק כי זה בסדר, יש באוטו כריות אויר וחגורות עם קדם-מותחנים?

ואם אתה חושב שכל הכבישים באירופה מכוסים על-ידי מעקות-בטחון, טעות מרה בידך. ההבדל הגדול בין שם לכאן הוא שברוב מדינות אירופה נהגים יודעים לנהוג.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...