Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מציע לכל מי שחושב שמקרה פרטי של תאונה מעיד על הכלל ללמוד סטטיסטיקה והסתברות...
ידידי המלומד...או שלא?...אני רואה יום יום רכבים של יונדאי שעברו תאונות שונות ומשונות ,ומבחינה בטיחותית הם לא נופלים מאף יפנית מקבילה שנמכרת בארץ.אין כל ספק שיונדאי לא יכולה להתחרות עדיין עם רמת הבטיחות של וולוו או רכבים גרמניים מקבילים אבל לאור ההתקדמות המהירה שהיצרן הקוראני עושה בשנים האחרונות אין לו כל סיבה להתבייש.

יונדאי גטס זכתה בארבעה כוכבים במבחני הריסוק של NCAP ,

יונדאי טוסון והסונטה החדשה זכו בחמישה כוכבי בטיחות (אמנם במבחנים האמריקאים המחמירים פחות ,אבל זו לא תוצאה שצריך להתבייש בה )

אין ספק שכשתשלם מחיר של מרצדס תקבל גם בטיחות של מרצדס .

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ידידי המלומד...או שלא?...אני רואה יום יום רכבים של יונדאי שעברו תאונות שונות ומשונות ,.

גם מה שאתה רואה, ידידי מהנדס בטיחות הרכב, איננו מהווה הוכחה. מבחני הריסוק הם דווקא אינדיקציה טובה, אבל מה הקשר שלהם לטיעון שלך שהתאונה הספיציפציף הזו מוכיחה משהו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ידידי המלומד...או שלא?...אני רואה יום יום רכבים של יונדאי שעברו תאונות שונות ומשונות ,ומבחינה בטיחותית הם לא נופלים מאף יפנית מקבילה שנמכרת בארץ.אין כל ספק שיונדאי לא יכולה להתחרות עדיין עם רמת הבטיחות של וולוו או רכבים גרמניים מקבילים אבל לאור ההתקדמות המהירה שהיצרן הקוראני עושה בשנים האחרונות אין לו כל סיבה להתבייש.

יונדאי טוסון והסונטה החדשה זכו בחמישה כוכבי בטיחות (אמנם במבחנים האמריקאים המחמירים פחות ,אבל זו לא תוצאה שצריך להתבייש בה )

אתה מדבר כאלה שטויות,

אז מה אם אתה רואה הרבה תאונות של רכבי יונדאי ?

זה מעיד בערך על כלום.

אני אתן לך דוגמא מתאונה שהיתה לי לפני כ-5 שנים:

פניתי שמאלה בצומת מרומזרת, נהגתי בפז'ו 306 שנת 95, כאשר הגיחה מולי מכונית שנכנסה לצומת באור אדום, המכונית פגעה בי במהירות של בערך 25 קמ"ש.

לרכב שלי לא קרה כלום (טוב נו, נשברה הבקלית של האיתות, אפילו שריטה לא היתה על הפח).

לנהג המכונית השנייה עזרתי למשוך את הכנף הקדמית ש"התלבשה" על הגלגל ולא איפשרה לו לחלץ את הרכב מהצומת.

כדי להסיר ספק, הוא פגע בי עם החזית שלו( טמבון ממש סמוך ללוחית רישוי), ולא עם הקצה של הכנף שקרוב לבית הגלגל.

אני מזכיר, לי לא היה נזק, לו היה נזק של טמבון מפוצץ, מכסה מנוע מקומט וכנף שמאלית מרוסקת (כמובן כולל פנס חזית אחד שהתפוצץ).אגב, כריות אויר לא נפתחו, רק שתבינו את המהירות הנמוכה של התאונה.

אני נהגתי ב-306 שנת 95.

הוא נהג בב.מ.וו 545 שרק קרע ממנה את הניילונים (שנת 2001).

אז עכשיו אני יכול להסיק שהפז'ו שנהגתי היתה יותר בטוחה מהב.מ.וו ???

קשקוש במיץ, מכוניות חדשות מתוכננות עם איזורים סופגי אנרגיה, זו הסיבה שהיום הרבה יותר קל להגיע עם רכב למצב של טוטאל-לוסט, כי לא צריך להתאמץ יותר מדי בשביל להגיע לנזק מאוד גדול.

כל תאונה תיהיה שונה מתאונה אחרת, וגם במבחנים של NCUP לא ניתן להגיע ל-100% סימולציה זהה בכל התאונות, למרות שהתנאים כביכול זהים תמיד, מספיק הבדל של מעלה אחת בזוית הכניסה של הרכב בקיר כדי לשנות את תוצאת התאונה.

מסכים איתך שיונדאי מתקדמת בצעדי ענק (ולא מעט חברות יפניות ואמריקאיות חוששות מזה), ויכול להיות שמבחינת בטיחות היא עומדת בשורה אחת עם היצרניות היפניות, אבל בין זה ובין להסיק את מה שהסקת בכלל שאתה עובד מחלקת פחחות ביונדאי או משהו כזה, אין כל קשר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שקראתי את ההודעה הזאת חשבתי על משהו בעקבות שרשור שקראתי לאחרונה, שאגב אני לא בטוח אם זה נכון בכלל אבל בשביל מה יש פורום :wink: , יכול להיות שהבטיחות האקטיבית של הרכבים האלה ירודה מאוד? כי ניראה שהפסיבית שלהם דיי טובה, אבל מה עם האקטיבית?

ושאני אומר על האלה אני מדבר על יונדאי.

שי .

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
שמע, מה אני אגיד לך...... אם אלוהים היה רואה מה אמרת - הוא היה נקרע מצחוק עם הנרגילה ביד.

ממש מת עליך הבחור.

לא הצלחתי אף פעם להבין איך אתם תמיד מודים למישהו אחרי שדופקים אתכם.

אם לא קרה כלום - אלוהים שומר עלינו.

אם כן קרה משהו - אלוהים שומר עלינו, הרי לא נהרגנו.

הגיע הזמן שתתעוררו.

אלו היו 60 שניות של הטפה חילונית.

הדבר הכי מפגר ששמעתי.

פורסם

אתם לא רוצים להיכנס בפורום הזה לוויכוח דתי. באחריות.

בשביל זה יש אוף-טופיק, או מעקב, או חסימה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
גם מה שאתה רואה, ידידי מהנדס בטיחות הרכב, איננו מהווה הוכחה. מבחני הריסוק הם דווקא אינדיקציה טובה, אבל מה הקשר שלהם לטיעון שלך שהתאונה הספיציפציף הזו מוכיחה משהו?

נכון שמבחני ריסוק הם האינדיקציה הטובה ביותר שאנחנו יכולים להסתמך עליה נכון להיום,ואני לא מדבר רק על התאונה הזאת ספציפית אלא בכלל על ההתקדמות של יונדאי בנושא הבטיחותי בשנים האחרונות.בתור מי שעובד בענף הרכב לא מעט שנים מתוכם כמה שנים במזדה בין היתר ראיתי ואני רואה מידי יום תאונות לא קלות שעוברים רכבים של יונדאי ואין ספק שהרכבים של השנים האחרונות עומדים בהחלט בכבוד מול המתחרות היפניות או הקוריאניות המקבילות.

בהקשר לתאונה הספציפית הזאת אני רק יכול לומר שביחס לעוצמת הפגיעה השמירה על הנוסעים היתה טובה ומכובדת.

הישראלי הממוצע ככלל,אוהב להתבסס על דיעות קדומות וסיפורים שמזמן פג תוקפם.אם הייתי קונה יונדאי לפני עשר שנים לא הייתי מתפלא עם מישהו היה מרים גבה...אבל היום לא רק שאין במה להתבייש בחלק מהדגמים אפשר אפילו להתגאות.(ולמען הסדר הטוב אני שייך למערכת אבל ממש לא בפחחות...)

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אני מאושר שיצאתם כולכם בריאים ושלמים.

אני חושב שזה המקום להעלות שוב את הסרטון עם הגולף בעץ, זוכרים שהוא כמעט מת ובסוף נישאר בחיים בזכות החגורה.

העיקר שהשיעור הזה נגמר בחומר ולא בנפש.

אופנוען

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום בדרכי חזרה מהבסיס , בכביש ירושלים ת"א במקטע שנקרא גינות סחרוב זה קרה שוב....

מאזדה 6 "חונה" בצד הדרך, שכולה חבוטה ואפשר לומר בעדינות... טוטאל לוסט,

מה נסגר עם הכביש הזה?!

חבל באמת חבל...

Polo 2012

פורסם
היום בדרכי חזרה מהבסיס , בכביש ירושלים ת"א במקטע שנקרא גינות סחרוב זה קרה שוב....

מאזדה 6 "חונה" בצד הדרך, שכולה חבוטה ואפשר לומר בעדינות... טוטאל לוסט,

מה נסגר עם הכביש הזה?!

חבל באמת חבל...

אתה מודע לעובדה שהקפצת שרשור מלפני חצי שנה בערך???

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...