Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלכת הכיתה אז והיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיסקי בילום בצמידות לדיפרנציאל היו להרבה מכוניות לפני ה- FF1.

יש הרבה מכוניות וותיקות עם ים של כבוד בעבר בהווה גם יכובדו בעתיד, אבל יש גם לא מעט אסלות מוטוריות שחלקכם מכנה מכוניות ומוסיף חטא על פשע ומכנה אותן מכוניות נשמה....

תפסיקו לסגוד בצורה עיוורת לכל מיזבלה מתפוררת ולא תקבלו שאלות כאלה.

אמר הבחור בעל הקליאו (בסמלון) וכל מילה נוספת מיותרת.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
רכב מעניין אבל לצערי לא כ"כ אהבתי בדגם הזה את קורה c שנראת רחבה מידי.

משה.

מסכים 100% עם זה.!

לדעתי היא נראית מגושמת מדי.. רק אולי הפרונט נאה.. לא יותר מזה..

אני לא מבין למה עושים מהבררה כזה טררם..

אור.

פורסם
מהצד ,האלפא ברירה מזכירה לי דייהו (סליחה שברולט ) במיוחד קורת ה C

...

לדעתי, פיאט נתנה מספיק שלמונים למען היחצ"נות הזו....

אילן - כמה שלמונים (אני מבין שזה הגרסא העברית לקרדיטים, המטבע הנהוג בסיפורי המדע הבדיוני של שנות ה-80) נתנה דייהו לך כדי שתזכיר אותה באותו משפט עם ה-BRERA ?

אגב, נכון שהבררה לא מושלמת. אין אלפא מושלמת. שלמות לא הולכת יד ביד עם ה"נשמה" שאתה מחפש תמיד במכוניות... שלמות יש בלקסוס (אופס - נרדמתי על המקלדת. שכחתי את האפקט שיש למילה לקסוס עלי)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אילן - כמה שלמונים (אני מבין שזה הגרסא העברית לקרדיטים, המטבע הנהוג בסיפורי המדע הבדיוני של שנות ה-80) נתנה דייהו לך כדי שתזכיר אותה באותו משפט עם ה-BRERA ?

אגב, נכון שהבררה לא מושלמת. אין אלפא מושלמת. שלמות לא הולכת יד ביד עם ה"נשמה" שאתה מחפש תמיד במכוניות... שלמות יש בלקסוס (אופס - נרדמתי על המקלדת. שכחתי את האפקט שיש למילה לקסוס עלי)

ב'קשה לא מתעצבנת :wink:

אני יודע שזה קשה לעיקול,גם לי היה קשה לכתוב דייהו .....ואלפא במשפט אחד.

אך מבט במכונית הזאת ביחוד במבט צד, מהדלת ועד לחלק האחורי זו דייהו.

דר"א נשמה באלפא זו סודti.....וכו'...בעידן המודרני אפשר לומר 147GTA.

לא כתבתי שהיא לא יפה, רק הפריעו לי ההדגשים שעליהם דברתי.

פשוט כתבתי את דעתי.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

ללא ספק בחירה מוצלחת. לא הייתי בוחר ברכב אחר על פניה לפרס

וגם אם ישנם כאלו שחושבים שהיא לא לגמרי מוצלחת מול יצירות אחרות של אלפא מימים אלו (אני דווקא כן אוהב אותה), הרי שלדעתי הבררה עדיין כמה וכמה רמות מעל המתמודדות שהיו לה (לקסוס IS? שום ייחודיות בעיצוב, שגם לא ממש מרשים ביופיו. 407 קופה? בהחלט נראית טוב, אבל עדיין לא מגיעה לרמה של הבררה. 300C טורינג? אגרסיבית להפליא ונראית נחמד, אבל מכאן ועד לפרס עיצוב יש כברת דרך לא קצרה).

אם ישנם כיום רכבים שקל להתאהב בהם עוד לפני שפתחת את הדלת אפילו, אלו בראש ובראשונה תוצרת מבית אלפא-רומיאו.

ומשפט לגבי ה-GT: רק לי נדמה שהיא זקוקה למתיחת פנים קלה שתחליף את יחידות התאורה בפנסים סטייל אה-לה-בררה/159?

חוץ מזה היא נראית נהדר, במיוחד מהצד ומאחור (ועם מתיחת הפנים שהזכרתי גם מלפנים).

וגם ה-147 המחודשת (לא שלפני המתיחה היא היתה נראית רע :smile:).

וגם ה-156 היוצאת וה-159 מחליפתה.

וגם ה-166 בסדר.

שכחתי מישהי? :grin:

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

עיצוב מדהים..."הרבה נהגים יראו אותה מאחור"...וגם הרבה מכונאים יראו אותה מלמטה...[כאשר היא תיהיה על הליפט]אמינות רבותי אמינות...ולאלפא אין הרבה מזה...

פורסם

מייקל, זה אתה הקבוע מהטוקבקים ב-YNET?

אילן - אל תדאג, לא באמת נעלבנו, אתה לא צריך להתנצל, מותר לך להגיד את דעתך (רק לא בפורום של IAROC :wink: )

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שתי תגובות:

1.פיאט מקבלים יותר פרסי עיצוב מאשר מכוניות שהם מוכרים.

הגיע הזמן שהם ימכרו יותר ויקבלו פחות פרסים.

2.בקשר לעיצוב.הוא מהמם.

העיצוב של ה 156/147 הוא מושלם.פה יש קטע שם פטיש 5 ק"ג בראש.

ועוד משהו שחסר פה.מכנית המכונית לא יותר טובה מה GT אבל היא עולה הרבה יותר.

אייל

פורסם
עיצוב מדהים..."הרבה נהגים יראו אותה מאחור"...וגם הרבה מכונאים יראו אותה

מלמטה...[כאשר היא תיהיה על הליפט]אמינות רבותי אמינות...ולאלפא אין הרבה מזה...

:sleeping:

• תוכן חדש...