Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אוטו מסוג גולף 2002 sdi ידנית

לפני כמה ימים לקחתי אותו למוסך כי פתאום הוא לא הניע לי....

בהתחלה אמרו לי שזה בעיה של חיישן דלק בסוף זו היתה רצועת טיימינג משוחררת....

היום החזרתי את האוטו ונסעתי איתו והאוטו פשוט על הפנים

בהילוכים ראשון ושני האוטו לא מגיב ללחיצה על דוושת הדלק.... פתאום נראה שהוא במכה אחת מקבל זרימה חזקה של דלק(לאחר כמה שניות שהוא לא מגיב) והאוטו טס פתאום.....

בנוסף המנוע התחיל להשמיע רעשים מאוד חזקים כאילו אני מושך טורים ומגיע לאדום בסל"ד ופתאום הוא מגיע לשלב שהוא שוב לא מגיב ללחיצה על דוושת הדלק....

*המוסך הוא של דוד שלי והוא לא של מוסך מורשה של גולף.... זה חשוב לציין כי אולי הוא לא עשה שמה משהוא נכון...

למישהו יש מושג אולי ממה נובעת הבעיה???

כי הרעש שעושה האוטו זה שהאוטו הולך לשפוך מנוע....

אשמח אם תעזרו לי.....

תודה מראש, ניב

פורסם

ממה שאתה מספר נשמע שהרצועת טיממינג לא ממש מכוונת .

אולי יש אפשרות שהתנגשו לך השסתומים אבל כדי לשלול את האפשרות הזו ספר איך הגעת מהמוסך הביתה וכמה זמן נסעתה עד שהבעיה צצה.(השסתומים יכולים להשתחרר בד"כ רק בנסיעה.)

פורסם
צריך לכוון את כיוון ההצתה עם מחשב אחרת האוטו לא יסע טוב ובמקרים קיצוניים יכבה מעצמו.
ברשותי אוטו מסוג גולף 2002 sdi ידנית
דיזל.
פורסם

יותר גרוע, בדיזל יכולות להגרם דפיקות, רעשים חזקים ביותר מהמנוע (אתה תרגיש ) ,עשן לבן - רחמנא ליצלן ראש מנוע.

כנס מיד למוסך מורשה פולקסוואגן או למכון טיפול במשאבת סולר, לפי ההיגיון הרצועה של המשאבה (תזמון הזרקה) מה שהבנתי מההודעה שלך, זה הבעיה. - טפל בה בהקדם , אל תסע כך עם האוטו - זה עלול לגרום לנזק חמור.

את הכיוון יש לבצע במדויק, תוך שימוש בכלי יעודי ע"מ לכוון את חגורת התזמון של המשאבה (שעון) .

פורסם

dj niv אני במקומך הייתי חוזר לדוד הנחמד באופן דחוף,ומבקש ממנו שלא יתעסק לי יותר מידי באוטו,אלה יפעיל קשר עם אחד מהמוסכים המורשים,שיעזרו לו בפתרון הבעיה{יד רוחצת יד}-וזאת בהנחה והוא גבה ממך תשלום..אך עם הדוד נחמד ולא לקח כסף,עזוב אותו,ולך הפעם למורשה כי הזול עולה..והרבה!!:-)

פורסם

שמר

טס בפרופרוציות הנכונות- אני מתכוון שאחרי שהוא בקושי בוחס יש לו תאוצה פתאומית שאין לי מושג מאיפה היא הגיעה.....

את המשפט הזול הוא היקר כבר הפנמתי פשוט שבהתחלה חשבתי שזו רק בעיה באיתוראן ובגלל זה חשבתי לקחת את האוטו אליו....

וkooztashi

התקלה הופיעה לי מייד מהיציאה מהמוסך ואת הדרך הביתה היא בערך כ-20 ק"מ לא כל כך מומלצים-העליות של מעלה אדומים לכיוון ירושלים. עליות קשות מאוד.

אבא שלי אומר שהרעש נובע מכך שהסתומים עוד לא חזרו למקום ותוך פרק זמן קצר הרעש ייפתר...

מה אתם אומרים?

התקלה של התאוצה היא נובעת מרצועת טיימינג משוחררת?

פורסם

שאבא שלך ישאר באיזור ההתמחות שלו, ושלא ינסה לזרוק השערות בנושאים שהוא לא מבין בהם רק בגלל שהוא רוצה לנחם את עצמו שהוא עשה את הבחירה הנכונה במקום של הטיפול באוטו.

תקח את האוטו למוסך מורשה צ'מפיון ותבקש שיבדקו את רצועת הטיימינג.

אבי.

פורסם

שלום.

ידידי אין כזה דבר רצועת טימינג משוחררת זה בול-שיט אחד גדול חרטה אמיתית.

המוסך לא עלה על התקלה לא יצע בראש אם הרכב ומחר לך לוקשים.

כמו כן תסביר לאבא שמשהוא אמר אין לזה אחיזה במציעות. לא אתפלא אם פיספסו את הטימינג והשסטומים ניזוקו.

עצתי על תלך יותר למוסך הזה.

בברכה בני ל. :onfire:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אין לי מושג מה התקלה של הרכב, ורצוי שיכנס למוסך מורשה שמכיר את הרכב, או למוסך המתמחה בדיזל.

אבל במנועי דיזל, שמשאבת ההזרקה מונעת ע"י רצועת תיזמון, רפיון של הרצועה גורם לאיחור הזרקה, חוסר סחיבה, חיתוכים ועשן לבן.

פורסם

אני אומר לך שוב, ופעם אחרונה - תעשה מה בראש שלך, היה לי את אותה צרה אצלי באוטו - קח את האוטו לכיוון רצועת תזמון הזרקה של המשאבה, אתה תגרום נזק חמור למנוע.

יש לך בקפיירים?

• תוכן חדש...