Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בכמה שרשורים שכתוב שכשמחליפים מצמד צריך למרכז אותו, מה הכוונה למרכז אותו ואיך זה מתבצע?

זה קשה לעשות את זה?

ואיפה זה המחזיר שמן האחורי, על בית הפעמון או מאחורי הגלגל תנופה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

א. מירכוז מצמד - כשמחליפים את הקלאץ, צריך ליישר אותו ביחס ל"חור" שאליו נכנס ההילוך הישיר,

זה פשוט, מכניסים מוט שזהה בגודלו להילוך הישיר, בודקים עם הידיים בכיוונים מנוגדים את הישור שלו מול דיסקת הלחץ (השמש) ואז מחזקים את דיסקת הלחץ אל הFLY WHEEL.

ב. מחזיר שמן אחורי - הכוונה למחזיר השמן שנמצא על ההילוך הישיר של הגיר, מחזירי שמן ציריות

הם מחזירי השמן שנמצאי על המקום שאליו נכנסות הציריות.

Race Smart

פורסם

מחזיר שמן אחורי התכוונתי בין הגיר למנוע, מאיפה שנוזל שמן מנוע

מעניין אותי עד כמה קשה יהיה להחליף מצמד לבד בבית

in the face

with a chair

פורסם
מחזיר שמן אחורי התכוונתי בין הגיר למנוע, מאיפה שנוזל שמן מנוע

מעניין אותי עד כמה קשה יהיה להחליף מצמד לבד בבית

הכוונה למחזיר שמן של גל הארכובה מאחורי גלגל התנופה.

מצמד בבית?? עד שלא תנסה לא תדע...(רמז דק- זה יהיה קשה!)

פורסם

אם המצמד לא ממורכז אתה תרגיש רעידות לא נורמליות.

לדעתי בלי ציוד שאני מאמין שאין לך לא כדי לנסות אפילו.

פורסם

דניאל מה החלק הקשה בכל העניין?

לפרק ולהרכיב זה לא בעיה, מה שמפחיד אותי יותר זה כיוונים כמו המירכוז וכ"ו.

לא לחוץ לי לעשות את זה אבל ממש בא לי (נזילה מהמחזיר שמן המדובר)

in the face

with a chair

פורסם
אם המצמד לא ממורכז אתה תרגיש רעידות לא נורמליות.

המרכוז של המצמד נעשה אך ורק בשביל שההילוך הישיר של הגיר יכנס למקום. לא מרכזת-לא הכנסת. אין קשר לאיזון של המצמד.

כן, ניתן להחליף מצמד בבית, עשיתי את זה כבר יותר מעשר פעמים, במגוון גדול של רכבים. קשה? תלוי באיזה רכב ובאילו כלים אתה נעזר. בכל מקרה, גם כשמדובר בג'יפ עם מנוע 4300 , וללא שום כלים מיוחדים השד ממש לא נורא. כלי למרכוז רצוי מאוד מאוד שיהיה. ניתן לפעמים גם בלעדיו, אבל זה לא תמיד מצליח.

פורסם

החלפתי גיר בפיאט אונו, ובשביל המרכוז הספיק סתם מוט שמצאתי בסביבה ושהיה בערך בקוטר המתאים. ממרכזים אותו, ואז מהדקים את הברגים טוב. תהדק לפני, לא תצליח למרכז.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכוונה למרכז את השמש של המצמד עד כמה שאני יודע.

חנן האוטו המיועד לטיפול הוא פג'ו 106, אוטו נמוך יחסית למכוניות אחרות ובמיוחד ג'יפים.

כלים מיוחדים? אתה מתכוון לבוקסות ומפתחות פתוחים אני מניח, אני אשיג מה שצריך לצורך העניין וכמובן שהאוטו יהיה על בוקים ובנוסף יש ג'ק עגלה לתמיכה וכ"ו.

אפשר תמונה של המכשיר הזה למירכוז? אני מניח שצריך למרכז ביחס לחור באמצע וכמו ש-nitch אמר יספיק לשים צינור שיבלוט מעט ואז למרכז את השמש. אני טועה במשהו?

in the face

with a chair

פורסם

תומר שלום !

את השמש לא צריך למרכז,מה שממרכזים זה את הדיסק.

אם אתה רוצה לעשות את העבודה לבד,אני יכול לאפשר לך להשתמש בליפט,במוסך בו עשינו

את הבוקסות והבולג"נטים,במשולשים של החבר שלך.

צור קשר בה"פ.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

KD2 .אתה מערבב בין איזון למירכוז הדיסק.

הדיסק והשמש מאוזנים ע"י היצרן.מירכוז הדיסק הוא בעיה קטנה ושולית.

החשוב הוא לכוון את כבל הקלאצ",במכוניות שאין כיוון אוטומטי,כדי שמיסב הלחץ לא יסתובב

בשעת נסיעה,אלא רק בשעת לחיצה.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
דניאל מה החלק הקשה בכל העניין?

לפרק ולהרכיב זה לא בעיה, מה שמפחיד אותי יותר זה כיוונים כמו המירכוז וכ"ו.

לא לחוץ לי לעשות את זה אבל ממש בא לי (נזילה מהמחזיר שמן המדובר)

תומר, השד לא כזה נורא...

אם אתה ממש לחוץ על המירכוז המדויק, קנה את כלי המירכוז המתאים לו (בהרבה קלאצ'ים אתה בכלל מקבל אותו חינם כחלק מהקיט עם המיסבים והכל...).

זה בסה"כ חתיכת פלסטיק שעולה 5 דולר כאן.. אני לא מאמין שזה משהו סופר יקר גם בישראל.

אתה יכול לראות איך הכלי הזה נראה בתמונה הבאה מהשרשור הזה -

Fidanza.jpg

מוטי

• תוכן חדש...