Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

KD2 שים לב למה שדוד כתב לך: את המרכוז אתה מבצע, בצורה זמנית, על מנת לאפשר חיבור של הגיר למנוע. רגע לאחר שחיברת את הגיר ולחצת על דוושת המצמד, הדיסק כבר חופשי בתוך המצמד והמרכוז שעשית מאבד כל משמעות. לעומת זאת, דיסקת חיכוך שלא אוזנה במפעל או שהחור במרכזה, הוא לא ממש במרכזה אלא קצת הצידה, וגם את זה ראיתי, אכן תגרום לרעידות, אבל את זה לא אתה קובע אלא המפעל שמייצר את דיסקית החיכוך.

פורסם

אוקי עכשיו פחות או יותר הבנתי הכל, תודה מוטי.

יש דברים שכדאי לבצע מה שנקרא על הדרך?

למשל אטמים יוחלפו, 2 לציריות, אחד מסביב לפעמון של הגיר ועוד אחד ממה שהבנתי מאחורי הגלגל תנופה, יש עוד אטמים שלא כתבתי אותם וכדאי?

חריטה של הגלגל תנופה, אני לא יודע לזהות גלגל שצריך חריטה, האם החריטה נעשית בכל מקום שחורטים בלמים? אם כן לשם אני אלך.

עוד דברים שכדאי להחליף לבדוק לשים לב במהלך העבודה?

אני לא רץ מחר לבצע את העבודה אני קודם רוצה לאסוף חומר עיוני ולהיות בטוח בעצמי שאני מסוגל לעשות את זה.

דויד תודה על ההצעה אבל בא לי לעשות את זה בבית (יותר מאתגר), יש לי ניסיון בפרוק גיר במוסך אבל רק פרוק בלי הרכבה וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
חריטה של הגלגל תנופה, אני לא יודע לזהות גלגל שצריך חריטה, האם החריטה נעשית בכל מקום שחורטים בלמים? אם כן לשם אני אלך.
עניין של דיעה אישית. יש את אלה שיחרטו רק ע"פ הצורך, אם הם יזהו סדקים, חריטות או כתמים כחולים של התחממות בגלגל התנופה, ויש את אלה, כמוני, שאומרים שבשביל ה50 ש"ח שעולה חריטת גלגל תנופה שווה להתחיל חיי מצמד מדף חלק.

אני לא יודע אם עושים את זה בכל מקום שחורטים בלמים אבל עושים את זה בהרבה מקומות. נסה להרים טלפון ל"דיסקל" או ל"המדביק".

להחליף אטמים "על הדרך" ? שוב, עניין של גישה אישית. אני לא בטוח שזה חובה. אם מצב אחד המחזירים בספק, אז בטוח תחליף. לגבי השאר, החלטה שלך. זכור שלפעמים מסתבר, בדיעבד, ש"האויב של הטוב זה העוד יותר טוב" ואחד המחזירים שהיו לפני זה בסדר דולף עכשיו בגלל טעות כלשהי בהרכבה שלו. בדוק גם את מצב גומיות הציריות. להחליף אותן עכשיו זה כלום עבודה, להחליף אח"כ זה יותר קשה.

פורסם

מה שקורה זה שיש נזילת שמן מנוע בחיבור של הגיר למנוע, והציריות צריכות החלפה של גומיות, אני חושב להרוג הכל במכה.

המדביק עושים את כל מה שאני צריך אני יודע, הבעיה שאני גר ברחובות ולסוע יום לשים להם שם הכל ויום אחרי זה לחזור ואולי לא להרכיב באותו היום זה לא הכי נעים אבל אני מניח שלא תהיה לי ברירה אחרת.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...