Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להקפיא לזה עתה את רעיון רכישת הרכב מסיבה פשוטה שאין עבודה ובקרוב מתחילים ללמוד ובמבקיל בא לי להכנס קצת לעולם הצילום.

נתחיל בזה שאני לא מבין כלום(!) במצלמות ולא בצילום, יש לי חבר צלם בעל וותק לא קטן והוא ידריך אותי בתחילת דרכי.

אני מעוניין במצלמה מחברה טובה ואמינה, בעלת רזולוציה גבוהה ולא בעלת עדשה קבועה(!) אני מעוניין לרכוש גם עדשה או 2 ככה שכל המצלמות המקובעות זה לא בשבילי.

המצלמה חיבת להיות בעלת פונקציות רבות ולא מסורבלת מדי לתפעול, עם זאת לא פשוטה מדי כי עדיין היא צריכה להיות מקצועית ככל האפשר.

סכום הרכישה שאני מעוניין להשקיע נע בין 6000-7000 ש"ח, כסום זה כולל רכישת בודי, עדשה, ופלאש.

יש לציין כי אני מעוניין לקנות ציוד חדש ולא משומש.

נ.ב.

אשמח לקבל כל טיפ או עזרה שיש לכם בנושא הצילום.

תודה לכל העוזרים

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אני בדיוק בחיפושים אחרי CANON 350D חדשה, כן, בחיפושים.

בתקציב שהצבת זו התשובה הכי טובה לדעתי אבל ליבואן הרשמי(קרט) יש בעיית אספקה והם לא יודעים מתי הם יראו שוב את המצלמה הזאת, אפשר לקנות מהיבואנים הפרלליים אבל אני לא ממליץ.

בכל אופן, אני מאמין שבפורום צילום בתפוז תקבל את כל התשובות לשאלותייך.

איציק.

פורסם

בסכום הזה אתה לא מגרד את המקצועיות

(כמו D20 למשל)

אלא אם אתה לא מתכוון לקנות בארץ - מעשה חכם לכל הדעות.

CANON 350D היא לחובב

מה שנקרא תת 1000 דולר בארה"ב

בסכום שכתבת אתה תקנה קיט של עדשה לא מצטיינת בעדינות (18-55)

וגוף.

פלאש טוב יוסיף לך החל מ 1200 ש"ח.

קח בחשבון שאם אתה לא מקצועי ממש = לצאת לטיול עם מצלמה שתגביל אותך זה עלול לתסכל.

מצלמה רמת כניסה לתחום המקצועי היא ה D20 שעולה כאן 10000 ש"ח כולל אותה עדשה עלובה.

לדעתי

בשבילך כדאי לשקול את ה G6

או ה PowerShot PRO1ו

פורסם

בבירור קצר עם עזרה מחברי הצלם הגענו למסקנה שאפשר להגיע לאנשהו בסכום שכזה...

הD50 בהישג ועם קצת קשרים ניתן להשיג יט לא רע בכלל עם עדשה לא רעה ופלאש.

בפחות מ- 8,500 ש"ח כבר יש הצעה לD70S עם עדשה מעולה ופלאש (אין לי מושג גדלים ואיכויות, אבל בקיט זהה חברי משתמש) כולל כרטיס זיכרון 512 וכל מני שטויות אחרות.

הבעיה היא שלא בא לי להשקיע סכום כזה כי אני גם ככה לא צלם (בלשון המעטה) אז ב6K אני מאמין שאני אמצא קיט לא רע.

דרך אגב אני מעוניין בניקון ולא בקאנון...

תודה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אני הייתי הולך על ה-350D, זולה, מעולה, ולא תגביל אותך כ"כ.

תקנה עדשה טובה (על זה הייתי שם את הדגש מבחינת כסף)

ובינתיים הייתי מסתדר בלי פלאש.

172

פורסם

CANON 350D היא לחובב - ממש , אבל ממש לא "צריך" D20 בשביל להיכנס לעולם הצילום. בשביל ללמוד לצלם ולצלם צילומים ברמה גבוהה צריך הרבה הרבה פחות אופציות פונקציות ופיצרים ממה שאפילו ה 350 מציעה. לוקח הרבה מאוד זמן , והרבה מאוד שעות לימוד בשביל להגיע למצב של מיצוי יכולות המצלמה וצורך במצלמה טובה יותר.

פלאש טוב יוסיף לך החל מ 1200 ש"ח. - אני אישית לא הייתי משקיע בפלאש בשלב הזה . את הכסף הייתי משקיע בעדשות. ( אני אישית בכלל נגד צילום עם פלאש, , אבל זה כבר עניין אחר ).

קח בחשבון שאם אתה לא מקצועי ממש = לצאת לטיול עם מצלמה שתגביל אותך זה עלול לתסכל. - כמו שאמרתי , אין שום סיבה שתרגיש מוגבל עם מצלמה כזאת . תשקיע בבודי סביר , זיכרון גדול ועדשות טובות . לא צריך יותר מזה. אם אתה אוהב צילום , ואני אומר אוהב צילום , רואה בזה אומנות , ומצלם כי אתה נהנה לצלם , אתה לא תרגיש מוגבל בכלל . להיפך. זה רק הופך את העניין ליותר כיפי ומאתגר . אני שהתחלתי להנות מהצילום טיילתי עם מינולטה ישנה בת יותר מ 10, ידנית לגמרי , לקחתי בשבילה 2 עדשות טובות , וגם יצאו בסופו של דבר תמונות טובות , וגם , בעיקר , למדתי לצלם באמת. לא השתמשתי בפונקציות אוטומטיות שעושות לי זום , מחשבות זמן חשיפה , מגדירות צמצם אוטומטית וכו . כך לומדים לצלם , ולדעתי זה גם הכיף בצילום.

לדעתי , תקנה בודי סביר , עדשות טובות , ותתחיל להתעסק לצלם ולהתנסות. לא צריך לקפוץ מעל הפופיק . מעטים האנשים שצריכים יותר מזה. מעבר לכך אני גם הייתי ממליץ ומעדיף את ה nikon על פני canon הקאנונים בדרך כלל יותר קלים לתפעול , אבל הניקון יותר גמישה מבחינת אופציות ומרגישה הרבה יותר מצלמה לעומת הקאנון.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בכל המבחנים שעשו לא מצאו הבדל באיכות התמונה בין חיישן הcmos של הRebel XT ל 20D.

ה20D גדולה יותר ומרגישה קצת יותר יציבה ביד, יש לה יותר פונקציות תכנות, עוד שלב ISO לא שימושי במיוחד (3200). כל המבחנים שקראתי (והתלבטתי מאוד בין 2 המצלמות) טענו לאיכות כמעט זהה בין שתי המצלמות.

ה350D היא הבחירה הטובה ביותר לפותח השרשור - גם זולה יחסית וגם טובה, מאוד.

ה20D תעלה כפול ולא תיתן כפול.

לגבי ניקון/קנון - למיטב ידיעתי אין לניקון מתחרה ל350D כרגע (ה70s יקרה יותר באופן משמעותי, עם חיישן CCD זולל סוללות, גדולה יותר, כבדה יותר ועם פחות רזולוציה)

פורסם

ברור שלא ימצאו הבדל בין החיישנים

הסיבה היא- שמדובר באותו החיישן

ההבדלים לא מתמקדים באיכות אלא בדברים אחרים שמעניינים מקצוענים.

בודי עשוי מגנזיום - לא יסדק/ישבר/יקרקש מכל מכה

עוד פונקציות

מהירות צילום ו BUFFR גדולים יותר

גלגלת נוספת - דורשת פחות התעסקות וצילום נטו

והכי חשוב - הסגר עמיד יותר

ב350 של אחי - הסגר מת אחרי פחות מעשרים אלף תמונות

נשמע לכם הרבה - זה ממש לא.במיוחד למי שמקצוען.

(באירוע אחד - אתה יכול לצלם קרוב ל 500 תמונות)

התיקון עלה קרוב ל 1000 ש"ח

וזה רק על קצה המזלג.

לגבי חובבים או מקצוענים

לא אני המצאתי את הקטגוריות - ולא אני מעמיד את המצלמות במקומם.

ה 3XX מיועדת לחובבן הרציני

ה20 D - מיועדת למקצוען המתחיל

והבחור ביקש מצלמה מקצועית.

למרות ששים לב למה הפניתי אותו בסוף.

אני אישית מצלם עדיין באנלוגית מאחר ומה שאני מחפש עולה הון.

לגבי הפלאש - מסכים איתך - במיוחד במצלמה דיגיטאלית - כמעט ואין צורך בפלאש.

אבל אפשר לשחק איתו כך שלא ירגישו בפלאש _(הקפצות למשל)

פורסם

החיישן דומה אבל ממש לא אותו חיישן (אפילו הרזולוציה שונה).

בכל מקרה - לקנות 20D בתור מצלמה ראשונה זה קצת overkill.

לגבי ה20,000 תמונות - את שלי קניתי בקרט עם אחריות ל3 שנים או עד 200,000 תמונות.

זו הסיבה שקניתי אותה שם - אחריות מקומית וזמינה... לא שאי פעם אגיע ל200,000 תמונות...

ה350D לא מיועדת למקצוען, זו פעם ראשונה שיוצא לי לראות מוצר שמטורגת בצורה כ"כ מדוייקת לקהל כ"כ רחב (ויעידו המכירות) - זו מצלמה איכותית ביותר עם פונקציונליות מצויינת שנופלת בדיוק בתפר שבין חובבן רציני למקצוען מתחיל. היא לא מיועדת למקצוענים ולכן האחריות המוגבלת על הסגר.

שמתי לב למה הפנית אותו בסוף - מדובר על מצלמות Point & Shoot... אתה לא באמת מתכוון שהן עדיפות במשהו על ה350D...

הבחור מחפש SLR בתקציב של 7000 ש"ח - במחיר כזה ה350D נכנסת בקלות עם עדשה סבירה ועודף לקורס בסיסי בצילום.

לפותח השרשור - הD70s קצת מיושנת וחוץ ממהירות סגר של 1/8000 לא עדיפה על ה350D בכלום.

לך על ה350D, לא תתאכזב.

פורסם

gibsonlp, :mm_yeah: כל מילה בסלע.

גם אני קראתי והשוויתי לא מעט בין ה-D70S ל-350D ולבסוף בחרתי בקאנון, אמנם יש לי אותה רק שלושה ימים אבל מרוצה מכל רגע.

איציק.

• תוכן חדש...