Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הם בבסדר אמינים כעקרון הם מוכרים מכונית מיד ראשונה או שניה שנראות במצב טוב אבל השאלה הם הם אמינים וניתן לסמוך עליהם בכול העניין שהם מספרים לך את האמת על האוטו לא "תיקנו" קילומטרז וכאלה ואכן יקנו את האוטו ממך שתרצה למכור כמו שהם מבטיחים

למישהוא יש המלצה או הזהרה עליהם?

פורסם

אתה צריך להזהר בדיוק כמו שאתה נזהר כשאתה קונה מאדם פרטי.

לא נראה לי שהם משחקים עם הקילומטרז', וזה גם לא ממש חשוב, מה שחשוב הוא מצבו האובייקטיבי של הרכב בהתחשב בזמן שהוא נמצא על הכביש.

אל תסמוך על הבדיקה שלהם, ואם בחרת לסמוך על הבדיקה שהם מציגים דאג לדבר עם הבוחן שחתום על דו"ח הבדיקה והבן ממנו בדיוק למה הוא התכוון כשכתב מה שכתב...

בהצלחה,

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז ככה. בגדול - כדאי. הם מתקנים מה שצריך, גם לאחר הרכישה (יש להם אחריות). הם מאפשרים לך לבדוק את האוטו במכון וניתן להתמקח, כך שהמחירים באתר שלהם לא בהכרח סופיים.

בשני המקרים שקניתי הם הודיעו לי מראש על פגמים ברכב.

השירות היה ידידותי, עניני ואדיב

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

קניתי אצלם (סניף ירושלים) ואני ממש מרוצה, אין לי מושג אם הם בסדר לגבי כל הרכבים אבל אני מניח שכן, צריך לבדוק כל רכב בלי קשר ממי אתה קונה, אם האוטו נראה לך ובדקת אין לך מה לפחד מקנייה במגרש... בהצלחה.

:mm_yeah:

• תוכן חדש...