רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,558 נושאים בפורום הזה
-
יבוא ג'אנטים
מאת MM31- 0 תגובות
- 540 צפיות
ניסיתי למצוא מענה חד משמעי לסוגיה הבאה באמצעות חיפוש בפורום אך לא נמצאה תשובה ברורה בעניין. אני מעוניין לרכוש סט של ג'אנטים 17" מקוריים לאלפא 156 שברשותי. בדקתי במוסך המרכזי של סמל"ת ולא הואילו לחזור אלי כמו כן ב-2 מוסכים מורשים מטעמם והתוצאה דומה. את הנ"ל ניתן לרכוש ב-eBay במחיר לא ממש זול, אך עדיין בגדר הנסבל. השאלה היא האם היות שמדובר בחלק מקורי של היצרן אוכל לייבא אותם לארץ ללא צורך באישורים ?
הודעה אחרונה מאת MM31, -
ליסינג בגז?
מאת orhaddad- 0 תגובות
- 450 צפיות
מה דעתכם על ליסינג ממונע בגז??
הודעה אחרונה מאת orhaddad, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני נוטה להכנס לאתר WINWIN בשביל משהו אחר לגמרי - חיפוש בית, אבל המודעה הזאת תפסה לי את העין: http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds%2c4378533.aspx נכון, מותר לו לדרוש כמה שהוא רוצה, אבל הוא באמת מצפה שמישהו יקנה את הטנדר ממנו, אפשר לקנות רכב דומה מבדואי ולשפץ לגמרי כולל מנוע חדש במחיר דומה אם לא פחות.
הודעה אחרונה מאת igalr, -
- 1 תגובות
- 854 צפיות
ערכתי חיפוש אך לא מצאתי שדיברו על הנושא: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000889785 מה שיותר מעניין היה לקרוא זה את כל התגובות של האנשים בכתבה.
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
אהלן חבר'ה! טוב אז בשעה טובה גם אנחנו נפלנו ובשבוע שעבר התחתננו, לקראת החתונה עלתה השאלה באיזה רכב נגיע, ועלה הרעיון שאם אנחנו מתחפשים (חליפה, שמלה...), אז למה שלא נחפש גם את הרכבים שלנו? את כל הקונסטרוקציה תיכננו, חתכנו, הדבקנו, צבענו, וציפינו בבד, בעצמנו. העלות של כל הקרנבל - 150 שקלים (+-) וכמה שעות טובות. אתם מוזמנים להעלות תמונות של רכבי החתונה שלכם. ואם יש בקהל זוג שמתחתן בקרוב ומעוניין באביזרים (למסירה, בתנאי שהוא מעלה תמונות כמובן), אז בה"פ, ובכיף. והרי התוצאה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל פעם שתמונות זולגות לאינטרנט של רכבי מבחן או דגמים עתידיים שצפויים להגיע לשוק צובעים אותם בצביעה משוגעת כמו בתמונה שצירפתי. אני מניח שהרעיון המקורי זה להסתיר את צורת הרכב ולטשטש את הקווים שזה דבר יפה אם היינו בשנות השמונים עם מצלמות 8 מ"מ באיכות תמונה שהאסלה שלי מפיקה כל פעם שאני מוריד את המים. אבל היום? שכל המצלמות Super HD מה הטעם? האם בתמונה הזאת מישהו מפספס איך המקלארן הזאת נראית או איזה קווים הולכים להיות לה?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 4 תגובות
- 642 צפיות
שלום לכולם, ברשותי קורולה 2008 GLI רובוטית עם כפתור ספורט שאמור להריץ את הביצועים ברכב, העניין הוא שאני לא יודע אם הוא עובד או לא, זה אמור להראות הודעה במחשב הרכב? בנסיעה אני לא מרגיש אם זה עובד , הכל מרגיש אותו דבר . קיימת בעיה?
הודעה אחרונה מאת Doc Slow, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 439 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_332.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש עבור סיוויק סדאן 07 מצלמת רוורס שמתחברת למראה. אני רוצה שהמצלמה תעבוד גם בלילה. שלמראה יהיה חיישני סנוור ככה בעת סנוור היא תשנה גוון לכהה יותר. תקציב של 300 שקל לכל המערכת (מראה + מצלמה) לא כולל התקנה. המצלמה צריכה להיות עמידה. אם למישהו יש ניסיון עם מערכת כזאת והזמין אותו מחול אני אשמח להלצות על מוצר טוב ולא משהו סיני שמתקלקל תוך יומיים. שיהיה אחלה שבוע. עידו
הודעה אחרונה מאת Ami.Z, -
צמיגי NITTO
מאת ybm3884- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום רב לכולם , האם שמעתם על צמיגי NITTO ? חיפשתי ולא הצלחתי למצוא שום חוות דעת , סקר או המלצה לא תלויה , אשמח לקבל מעט מידע תודה.
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
מה הדרך המקובלת לשמירה על מצבר שלא בשימוש
מאת Guest car4fun- 0 תגובות
- 538 צפיות
אהלן חבר'ה אז אם יש לי מצבר ספייר שלא בשימוש אבל תקין לגמרי(למעשה נקנה רק לפני כחודשיים-שלושה) מה הדרך הנכונה והמקובלת לשמור על יעילותו ותקינותו עד שאצטרך להשתמש בו? בנתיים הוא פשוט מפורק ובתוך ארון בגינה. לא עטוף ובלי שום דבר מיוחד. תודה מראש.
-
בוקר אחד גילתה רונה חזקיה שהיא נוהגת בגרוטאה הכי נחותה ■ נהגים אחרים לא נתנו לה לעבור נתיב, שוטרים עקבו אחריה ואפילו קבצנים לא ביקשו ממנה שקל ברמזור ■ דיווח תנועה סוחט דמעות כתבה מעניינת ... שווה קריאה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000890209#fromelement=hp_morearticles
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
זה התחיל בשנה שעברה שעשיתי אצלהם טיפול לרכב, שמו לי תוסף דלק וכמובן קדחו לי חור בטמבון כדי לשים מסגרת עם פרסומת ולקחו לי סכום גבוהה מאד. עברו 10 וחצי חודשים בידיוק והתחילו הרדיפות - זה התחיל עם מכתב בדואר שמודיע שאני חייב לעשות טיפול בהקדם שהגיע הזמן (חשבתי שאני מתבלבל וכנראה הטיפול אמור להיות בספטמבר ולא באוקטובר) וכנראה שבכל זאת הם אלה שטעו ולא צריך בהקדם ולא כלום, היה לי עוד חודש וחצי לטיפול. כמובן שחשבתי שזה נחמד שהם מודיעים רק חבל שהם מלחיצים סתם. אחרי זה הגיע ס.מ.ס שמודיע לי שאני חייב טיפול, קצת מעצבן אבל אמרתי טוב נו, מכתב ו ס.מ.ס שטויות... ואז הגיע עוד ס.מ.ס ואז התחלתי כבר להתעצבן אבל אמרתי טוב נו בטח פעם אחרונה לאחר מכן קיבלתי שיחת טלפון,…
הודעה אחרונה מאת Japanese Engine, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם בבעלותי מאזדה CX5 כחצי שנה. לפני כשבועיים התחלתי לשמוע סוג של נקישה מהגלל מתחילת נסיעה עם הגה מסובב , עקבתי אחר התופעה ובעקבות כך נסעתי למוסך המרכזי. כשהצגתי את הבעיה בפני הבוחן ישר נאמר שזו בעיה ידועה בזרוע של הגלגל , ושכרגע אין חלק בארץ וצריך לחכות למשלוח. אם הבעיה מוכרת למה לא מכריזים על ריקול לדגם הנ"ל ? האם לעוד משהו מחבריי הפורום (המחזיקים בדגם הנ"ל) הבעיה מוכרת ?
הודעה אחרונה מאת Dan-idin, -
סיכום שנה עם ייטי 1 2 3
מאת Smiro-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
טוב, אז אכתוב ביקורת קצרה על הרכב מנקודת מבטי. (אינני כתב מוסמך או בעל סגולות מיוכלות במחלקה הזאת, אז לא לצפות למשהו ברמה פואטית ) רכשנו ייטי 1.2 DSG ברמת הגימור הגבוהה (אלגנס) אשר מגיעה עם רשימת אבזור די מכובדת. אתחיל באחד הדברים שאני הכי אוהב ברכבי VAG - איכות החומרים וההרכבה. הרכב מרגיש מעולה. השהייה בו נעימה, החומרים נעימים למגע ומרגישים איכותיים, כיאה לרכבי VAG. חיישני החנייה מלפנים ומאחור התגלו כאביזר מאוד יעיל והקלו על החניות היותר מסובכות והפכו את התהליך לקליל, ללא תקלות. פיצ'ר נחמד שאני אהבתי הComing&Leaving home שמדליקה את הפנסים אוטומטית בחושך, כשאתה מתקרב או מתרחק מהרכב. הדבר היה יעיל אם הייתי נמצא במקומות חשוכים או במקרה של הפסקת חשמל ברחוב…
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
יום הולדת למכר קרוב ,אני הולך לקנות מתנה והרי מה זה מתנה בלי בלונים?! כל מאירוע זה אותו דבר קונה בלונים מכניס לרכב ולא רואה כלום מאחור ,יצאה מחניה זה סיוט,בנסיעה אין לך זווית ראיה גם מאחור וגם מהצדדים מכיוון שהבלונים "זולגים" גם לצדדים. ניסתי לקשור את הבלונים לדלת ולהוציא אותם דרך החלון ,אבל בנסיעה הרוח פשוט מפוצצת אותם. יש פתרון? ערב טוב.
הודעה אחרונה מאת felixr, -
-
- 1 תגובות
- 716 צפיות
האם בהונדה ג'אז המחודשת, מדגם 2011 במנוע 1400 (לא הייברידי) יש גיר רציף או רובוטי? ידוע לי שבאיזשהוא שלב הוחלף הגיר הרובוטי ברציף ואשמח לדעת מתי. תודה
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב! אני רוצה להזמין מEBAY את כל החלק של המגב האחורי אבל אין לI800 כמו של אבא שלי. חלק שתואם ל I30/I30CW נראה מתאים לרכב שלנו אבל אני לא יודע מה המידה של החלק באתר. מסיבה זאת אני מבקש טובה מאחד מבעלי הרכב הנ''ל שירד לרכבו וימדוד את אורך החלק (ללא המגב). תודה רבה! :-D אגב זה החלק המדובר:
הודעה אחרונה מאת yaari30, -
- 0 תגובות
- 514 צפיות
חלק א' חלק ב'
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 1 תגובות
- 523 צפיות
מחפש גאנטים 17 לגולף mk4 שלי. בעלות נמוכה של עד כ3000 שקל. מישהו מכיר מקום זול? (ראשון,תל אביב,ירושלים,פתח תקווה וכל שאר הנספחים שבאיזור?) אם מישהו פה אולי מוכר שישלח לי בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת עזרה, -
שלום רב, העלתי זה מכבר שרשור בדבר ישור קו לאלפא רומאו GT V6 שהוספתי אצלי בחניה לאחרונה. השרשור בפורום מועדון אלפא. הפרויקט הולך מאוד יפה, חשבתי שראוי להעלות גם כאן ולחשוף גם למי שאינו בעולם האלפות (אף פעם לא מאוחר..). הרכב הוא מודל 2007, שמור ללא תאונות, 74 אלף ק"מ על השעון. אולם מצריך ישור קו מכאני כפועל יוצא לגילו. העניין הוא שעם הרצת ישור הקו, הנושא הלך והעמיק- עד שבעצם נכנסו לפרויקט של חידוש האוטו. אני מעריך שבסוף זאת תהיה אלפא GT ברישיון מודל 2007, במציאות מודל 2013. אחרי הקדמה כזאת ארוכה, אני תיכף מעלה כמה תמונות לחימום האוירה. תמיר,
הודעה אחרונה מאת יבגניפ, -
- 2 תגובות
- 795 צפיות
קייטרהאם, שה Super Seven כנראה כבר לא סוגרת להם את החודש, החליטו להשיק תחום חדש: אופנועים.
הודעה אחרונה מאת Michael_N, -
- 3 תגובות
- 863 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את המלבן הצהוב והענק לקטן יותר כמו שיש ברוב בסובארו אימפרזה , שברולט מאליבו וכו'. שתי השאלות העיקריות הן איפה עושים את זה וכמה ומה צריך לשנות ברישיון? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Don't Shoot, -
- 2 תגובות
- 758 צפיות
שלום לכולם (כן זה שוב אני ) לבעלי אי ביזות 2011 האם נורות סלון הרכב ונורת לוחית הרישוי בעלת בקרת קנבס? אם אחליף לנורות לד רגילות תדלק לי נורה?
הודעה אחרונה מאת Bar .K, -
- 3 תגובות
- 623 צפיות
שלום, ברצוני לייבא רכב חדש מחו"ל, מה התהליך? איזה עוד תשלומים יש לי חוץ מסכום הרכישה כמובן ? אשמח לעזרה. תודה.
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- 0 תגובות
- 732 צפיות
אחרי הרבה חיפושים בגוגל החלטתי לפנות למקום שבאמת יודע דבר או שניים. אני מחפש בשביל אבא שלי מורה לנהיגה שמלמד ברכב עם דוושת גז שמאלית באיזור בית שמש-מודיעין. לפני מה שאני יודע, בבית שמש אין הכי קרוב שמצאנו היה איזה מישהו מכפר סבא. יש מישהו מוכר/מומלץ בתווח של ירושלים-ראשון?
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 5 תגובות
- 885 צפיות
שלום רב רציתי לשאול שאלה בנוגע לצילומי רכב שאנשים עושים, שמצלמים להם את הרכב עם איזו דוגמנית או מה שזה לא יהיה... אז השאלה שלי היא אם הם מקבלים כסף על הצילומים או שזה סתם כזה... בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכשתי רכב חדש מהיבואן שעבר תיקון צבע ללא ידיעתי, ושילמתי מחירון מלא. הגילוי קרה במקרה ע"י שמאי. מה הנהלים לגבי זה?
הודעה אחרונה מאת doras, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מיתוס או שבאמת יש בזה משהו שאומרים להניע רק לאחר שהאורות של המערכות השונות נכבים (ABS , ESP וכו'...) ??
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, בעקבות שיפור נהדר בצריכת הדלק החלטתי לשתף את הסיפור שלי עם הרכב הראשון שלי - יונדאי אקסנט 1996 5 דלתות ידנית מנוע 1495 ובכן, לפני שקניתי את הרכב היה חשוב לי שהרכב הראשון שלי יהיה במצב מכני טוב, ושצריכת הדלק תהיה חסכונית. מבדיקה שערכתי ראיתי שרכב כזה צורך לפי נתוני צרכן 1:11.5 , ולפי נתונים 'אמיתיים' 1:13.4 בפועל לאחר שקניתי את הרכב הוא היה נוסע בנסיעה משולבת 1:11-12 כשלעיתים גם הגיע ל1:10.5 מכיוון שזה היה הרכב הראשון שלי לא בוצע ישור קו מכני כמו שצריך בתקופה די ארוכה.. פילטרים מלוכלכים, הוחלף מצבר, רדיאטור, ועוד ועוד.. אחרי טיפול 10 אלף שבוצע לפני מספר חודשים הופתעתי לגלות שבנסיעה משולבת שרובה בעיר האוטו כבר צרך לי ליטר אחד של דלק לכל 13.8 קילומטרים, בנ…
הודעה אחרונה מאת liav12,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 389 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- EliC25
- Aviady001
- עוזי ל
- avargel
- yohai71
- farkash7
- zvit
- Shay Shd Dave
- zaf
- axSupreme
- hunter22
- ברווז