Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע עם סובארו 92'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ממועדון קרב, you know.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה קטע! התמונה הזאת שראית בפייסבוק מזכירה לי סרט שראיתי פעם!

Remember the first rule...

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני נוהג על רכב בגיל בר- מצווה שמרעיש כמו רכב ישן. מכניקה פשוטה, קצת ריח של דלק, מושבים ממש קשים וקרקושים מהפלסטיקה בנסיעה. מה שכן, לוקח ומחזיר אותי לעבודה וממנה. בסופ"שים עומד ליד הבית.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

היא נשמעת כמו בחורה נחמדה, אבל המאמר הזה מזכיר לי את כתבות העומק של ענת דניאל בבלוג של Avis. :rolleyes:

כנראה שהתקשורת הישראלית עוד לא בשלה להתמודד עם אישה שכותבת על נושא "גברי" ללא רגשי נחיתות.

פורסם

חברי הפורום הוותיקים יזכרו את הרומן שהיה לי עם הסובארו DL 89 הלבנה שהייתה לי לפני כעשור למשך שנתיים,

1.6 ידנית, נסעה בזמנו כמו שועלה, שום בעיות בהתנעה ובטח לא התחלת נסיעה מהילוך שני (אני גם לא מכיר שום מצב בשום רכב שהיה לי שהייתי מוצא את עצמי עם אורות דלוקים בזמן שהרכב כבוי, בטח לא להתניע במצב כזה).

מה שלא השתנה, זה היחס מהמשטרה - בחיים לא הייתה לי הסתבכות עם המשטרה מאז שאני זוכר את עצמי, ואפילו הייתי במיונים מתקדמים אליהם אחרי הצבא, אבל כשרואים גבר עד 4 גברים יושבים בסובארו DL בדרך לאיזשהו מקום זה כמובן "אור ירוק" לא רק להיצמד מאחור ולבדוק פרטי לוחית רישוי, אלא גם לעצור אותך בצד ולפרק לך את תא המטען בתקווה למצוא שם משהו לא חוקי.

אני חייב לציין שזה לא רק נגד גרוטאות ישנות בנות יותר מX שנים, זה קורה לכל רכב שקורץ "אולי יש כאן עבריין בפנים".

מרגישים את זה בכל בדיקה משטרתית שאתה עובר בעל כורחך בשישי ב2 בלילה, או בדרך חזרה בשבת בצהריים מחוף פלמחים.

כשאני נוסע בגולף 2007 החנונית שלי אני מקבל חיוכים ותודה, כשאני רואה מלפניי מצדדיי או מאחוריי מזדה 3 האצ'בק בצבע שחור או כל מזדה לנטיס עם סנרוף פתוח, אני יודע שהסבירות שיעצור אותם קודם היא הגבוהה ביותר.

טפו טפו טפו, הפעם היחידה שעצרו אותי לבדיקה עם הגולף הכסופה שלי זה באי הבנה שאולי נסעתי נגד כיוון התנועה ע"י רכב בילוש, שאחרי בירור קצר החזירו לי את הרשיון ואיחלו לי נסיעה טובה.

משל בגדי המלך לא תופס בכביש, אם נרצה או לא נרצה השוטרים גם הם בני אדם וגם הם ישפטו את עוברי האורח ע"י ה"לבוש החיצוני" שלהם.

ד"א, אחת הסיבות שלהמון "חיילים" של ארגוני פשע כאלה ואחרים, נוסעים ברכבי השכרה לבנים וכסופים (מזדה 3 טויטה קורולה וכ'ו) ולא ברכבים פרטיים ונוצצים, הם בכדי לא למשוך תשומת לב מיותרת מהשוטרים (הרכב לא על שם אף אחד) הם בעצם עוברים בקלות בדר"כ גם את הסינון הראשוני של בדיקת לוחית הרישוי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא זכור לי שהייתה שורה כזאת בסרט.. או שכן?

לא הייתה. זה לקוח מספר.

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need" - כן הייתה.

פורסם
לא הייתה. זה לקוח מספר.

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need" - כן הייתה.

על זה אני דיברתי, קראתי את הספר ואת הסרט ואני יכול לסכם שזה הסרט הכי טוב שראיתי בחיי, בגלל זה גם לא הבנתי את המשפט to impress people we dont like - זה לא היה ולא נברא.

פורסם

זה לא קשור מה החברה חושבת עלינו, הרכב הוא כמו הפנים, כמו הבית שלנו, אנחנו רוצים שהוא יהיה נקי ויפה. זה שנקום בבוקר נתלבש מכוער ולא נסתרק ונשים ז** על החברה שלנו ומה שחושבים עלינו זה יעשה אותנו יותר בוגרים? לא

חשוב להרגיש טוב עם עצמינו, ומותר לנו גם להיראות יפים ומטופחים, והרכב הוא סמל סטטוס ומי שאנחנו ואיך אנחנו נראים ואולי גם מסמל דברים אחרים ואופי אפילו.

אני חושב שכבר עכשיו ובעתיד הקרוב מאד, רכבים ישנים יהיו דווקא באופנה, כמו האופניים משנות ה 60.... לאנשים כבר נמאס לראות מכוניות חדשות ומכוניות ליסינג, גם ככה הכבישים מפוצצים להבדיל מפעם ששמנו לב לכל רכב וכתוצאה מכך כל הרכבים החדשים נבלעים.

פורסם
זה לא קשור מה החברה חושבת עלינו, הרכב הוא כמו הפנים, כמו הבית שלנו, אנחנו רוצים שהוא יהיה נקי ויפה. זה שנקום בבוקר נתלבש מכוער ולא נסתרק ונשים ז** על החברה שלנו ומה שחושבים עלינו זה יעשה אותנו יותר בוגרים? לא

חשוב להרגיש טוב עם עצמינו, ומותר לנו גם להיראות יפים ומטופחים, והרכב הוא סמל סטטוס ומי שאנחנו ואיך אנחנו נראים ואולי גם מסמל דברים אחרים ואופי אפילו.

אני חושב שכבר עכשיו ובעתיד הקרוב מאד, רכבים ישנים יהיו דווקא באופנה, כמו האופניים משנות ה 60.... לאנשים כבר נמאס לראות מכוניות חדשות ומכוניות ליסינג, גם ככה הכבישים מפוצצים להבדיל מפעם ששמנו לב לכל רכב וכתוצאה מכך כל הרכבים החדשים נבלעים.

אני מסכים אתך שיש זיקה לעבר, ראה לדוגמא את כל דגמי הרטרו שיוצאים לאחרונה כמו פיאט 500 המוצלחת מבחינה כלכלית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה קצת סותר את עצמך :-)

מצד אחד זה לא קשור מה החברה חושבת עלינו וזה להרגשה האישית ומצד שני זה סמל סטטוס, שמי אם לא החברה קובעת מהו?

מסכים אתך שמותר ואף רצוי להיות מטופחים ויפים, אבל אלו נורמות שהחברה מכתיבה לאנשים. הרי למה זה עושה לך טוב כשאתה מסתכל במראה ורואה פנים יפות? כי החברה קבעה שלהיות יפה זה טוב.

מי קובע מה יפה ומה לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני נוהג על רנו קליאו 95'. האמתי שאני עובר מחסומים, משטרה לא עוצרת וקבצנים עדיין מבקשים כסף... אולי 18 שנה זה לא כזה ישן?? :roll:

חשבתי יהיה בסיפור יותר רגש...

מה שכן, לפחות אצלי... אנשים מתרשמים שהרכב עדיין זז. מה שכן, לעקוף את המאזדות,i30 וטויוטה למיניהם זה הכי כיף. המבט המופתע של "איך רכב כזה עקף אותי".

יש לי רכב חדש בבית, ותמיד אבל תמיד... אבחר בקליאו הישנה. חוויות מרכב לא שוכחים גם בשביל משהו חדש ונוצץ. לפחות כך דעתי 8)

• תוכן חדש...