Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע עם סובארו 92'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ישן מזהם יותר. בטיחותי פחות וההרגשה הכללית בו פחות נעימה. לאמא שלי הייתה אפלאוז ישנה. גם בתור ילד התבאסתי לסוע ברכב הזה. יש רכב ויש רכב.

לאבא שלי הייתה קרייזלר סרטוגה. גם ישנה אך הרגישה תמיד חדשה בהרבה. בתור ילד קטן תמיד חשבתי שההבדלי שנים בין הרכבים של ההורים הם תהומיים. בסוף מסתבר שהסרטוגה הייתה 95 והסוויפט (מה שהיה לפני האפלאוז) 89. לא הבדל כזה גדול אבל בהרגשה שמיים וארץ.

לצורך העניין, אם להוציא את הבעיות המכניות של הקרייזלר. הייתי מוכן לסוע בה היום להבדיל מהסוויפט שהייתי מעדיף ללכת ברגל

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי היה DL שנת 88 לכמעט 10 שנים משנת 95 עד 2004

בשנת 95 אנשים עוד נתנו כבוד, אבל עם השנים הפכתי להיות נושא לצחוק לכל מי שאני מכיר (וגם לא מכיר) אם תגובות כמו "עוד לא מכרת את הטרנטה שלך"? "איזה סובארו שודים יש לך" וכדומה.

אומנם כל שנה ניקוי קרבוראטור והחלפת גומיות לציריות, וכל שנתיים שלוש אלטנטור ומצבר אבל חוץ מזה וטיפולים שוטפים האוטו פשוט נסע.... נסע.... ונסע......עד שהגיע טסט פעמיים בשנה והלך מצבר ועלות ההשקעה כבר היה יותר ממה שהיא הייתה שווה

והאמת? עד היום אני מתחרט איך מכרתי אותה ב 1500 ש"ח....:cry:בכיף הייתי משאיר אותו לרכב שני במשפחה או לבן שלי.

פורסם
לי היה DL שנת 88 לכמעט 10 שנים משנת 95 עד 2004

בשנת 95 אנשים עוד נתנו כבוד, אבל עם השנים הפכתי להיות נושא לצחוק לכל מי שאני מכיר (וגם לא מכיר) אם תגובות כמו "עוד לא מכרת את הטרנטה שלך"? "איזה סובארו שודים יש לך" וכדומה.

אומנם כל שנה ניקוי קרבוראטור והחלפת גומיות לציריות, וכל שנתיים שלוש אלטנטור ומצבר אבל חוץ מזה וטיפולים שוטפים האוטו פשוט נסע.... נסע.... ונסע......עד שהגיע טסט פעמיים בשנה והלך מצבר ועלות ההשקעה כבר היה יותר ממה שהיא הייתה שווה

והאמת? עד היום אני מתחרט איך מכרתי אותה ב 1500 ש"ח....:cry:בכיף הייתי משאיר אותו לרכב שני במשפחה או לבן שלי.

1500 שקל, היה לך חוב למכולת על הקוטג' והלחם האחיד ולא רצית להישאר חייב?

הייתה לי DL 1600 שנת 89 שקניתי ב10 אלף בשנת 2003 ומכרתי ב8 אלף שנתיים אחרי כן, והרגשתי שכמעט הפסדתי, כי הייתי צריך לשלש את ה"הכנסה" מהמכירה בכדי לקפוץ לרמה אחת קדימה.

בזמנו היה קצת שוק לרכבים האלה.

1500 שקל? כנראה שהיית באמת לחוץ.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

לאמא שלי הייתה סובארו פשע המקורית - FF שנקנתה חדשה על ידי סבא שלי שבהמשך העביר אליה. הרכב נמכר שנים לפני שקיבלתי רישיון וחבל, מדובר היה בחיה רעה לזמנה ואמא שלי אהבה לספר איך היא הפתיעה כל מיני חכמולוגים ברמזור.

בהמשך ההורים שלי עברו לחיפושית (שעלתה באש) ואז התקדמו ללאונה DL שעליה דווקא כן יצא לי לנהוג. זאת הייתה המכונית הראשונה של ההורים שלי שהייתה מצוידת בפלאים טכנולוגיים כגון מיזוג אוויר ותיבת הילוכים אוטומטית.

אין לי טיפת סנטימנטים לקופסא חסרת הרגש הזאת. המנוע (1600) היה עייף, התיבה מסרסת, לא הייתה טיפת הנאה בנהיגה. היתרונות היו מזגן אפקטיבי, מרחב פנימי מרשים לקטגוריה וכמובן אמינות מרשימה. אחרי הלאונה ההורים שלי המשיכו לדבוק במכוניות אוטומטיות תוצרת יפאן (טויוטה, מיצובישי, עוד טויוטה ולקינוח עוד אחת, זאת בנוסף לשלל מכוניות ליסינג שכולן יוצרו בארץ השמש העולה).

למרות שנהגתי כבחור צעיר, לרוב עם חברים נוספים במכונית, מעולם לא עצרו אותי לבדיקה, לא ביום ולא בלילה. סובארו לאונה DL היא ממש לא סובארו "פשע", אלא סתם בלוק נייד.

פורסם

לי הייתה בשנים 2006 ועד סוף 2007, סובארו GL 1987 (עלה לכביש ב86) עם מגנזיום מקוריים, כל החברים שלי היו קוראים לה "סובארו פשע"

הייתה ברשותי שנה וחצי וללא נתקע אפילו פעם אחת, למרות שרכשתי אותה מוזנחת עם 300,000 ק"מ!

אחרי חיפוש רב מצאתי תמונה באחד הפלאפונים הישנים שלי.

מספר הרישוי גלוי בכוונה, מישהו ראה אותה?

סובארו פשע.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

יש לי חבר שהשתמש קבוע בנסיעות עמק הירדן-המרכז בסובארו GL עם כל התוספות.

רכב פשוט חבל על הזמן,לא אכזב לעולם. מאז הוא החליט לעבור לרכב חדש אבל הוא לא נפרד מהסובארו והיא יושבת בבית כרכב חליפי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
על זה אני דיברתי, קראתי את הספר ואת הסרט ואני יכול לסכם שזה הסרט הכי טוב שראיתי בחיי, בגלל זה גם לא הבנתי את המשפט to impress people we dont like - זה לא היה ולא נברא.

תודה על התיקון. לא ראיתי את הסרט מספיק פעמים כדי לזכור בעל פה את כל המונולוג שם בפתיחה...

לגבי אוטו ישן, אני נוהג לפעמים ברכב מודל 84 שמבחינה חיצונית נמצא במצב די גרוע (וזה במדינה שבה אנשים צובעים אוטו שלם בגלל חירוץ של מפתח בשתי דלתות, ולא משאירים אף שריטה יותר מיומיים לפני שמתקנים), ולגמרי לא אכפת לי מה חושבים עלי אלה שרואים אותי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...