רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 31 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום רב החל מהיום חיבים להדליק אורות טיפ לרכבים שיש להם חישן הדלקת אורות בחושך בעיקר לאמריקאיות לשברולט וכדומה לוקחים פקק של בקבוק שתיה מכניסים בפנים פיסת דבק דו צדדית ומלבישים על החיישן שנמצא בדרך כלל על הדשבורד צמוד לחלון הקדמי באת הדלקת הרכב החישן חושב שיש חושך והאורות נדלקים אוטומטית כך לא תקבלו דוח על אי הדלקת אורות עובד אצלי כבר מספר שנים ואין שום בעיה שבת שלום
הודעה אחרונה מאת odedos, -
- 1 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מעמיד למכירה סט של גנטים ולטובת פרסום יעיל הייתי רוצה לדעת מה מרווח הברגים, ואיזה סוג של רכבים חולקים את המרווח ברגים הזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ליטר דלק ב7.04 מה יכול להיות יותר זול מזה?! כמו כל ישראלי שמחפש לחסוך, גם אני הלכתי לתדלק שמה [שם] את הפונטו שלי, בחצי טנק, למרות החשד במחיר הזול. שאלתי את המתדלק: אם הדלק טוב ונקי? אמר לי שכן, עם חיוך, וגם אמר שמתדלקים שם במוו. ממש הלילה הרכב התחיל לעשן עננים, לקרטע ולחתוך [המנוע ליפני שנה חדש אגב] [אגב, המנוע חדש מלפני שנה] , מה עושים? למי פונים? האם זה שווה את הכאב ראש בשביל רכב של 4K?
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
- 3 תגובות
- 879 צפיות
זו מראה שמצאתי כשעשיתי סדר.לא זוכר איך הגיעה אלי.
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום הייתי מעויין לדעת מה היא המהירות בכביש בין עירוני המשתלמת ביותר מבחינת דלק ? 90 ? 100 110 ? בכל מקרה יש לי רנו קליאו 2011 1.2 נפח מנוע ככה שהטורים שלי כבר ב100 בערך על 3K . תוודה מראש .
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זו בטח שאלה קצת מוזרה אבל נתחיל מהסוף. לפני כמה שבועות שאלתי כאן איזה רכב קופה ספורטיבי כדאי לקחת בהשכרה בגרמניה. אחרי שהשרשור התפתח למספר עמודים של דיון לפה ולשם, בחרתי באאודי TT ולא הצטערתי לרגע, חוץ מהרגעים שבהם התיישבתי ברכב ונראיתי כמו אידיוט (אין דרך חיננית להיכנס לרכב הזה!) אבל בשאר הזמן - פשוט תענוג. רכב שלא נגמר לו הכח אף פעם, בשום מהירות שהצלחתי להגיע אליה. מרגיש מוצק ויציב וללא דרמות גם כשהמהירות לחלוטין לא תואמת את תנאי הדרך. בקיצור - אם תרצו (ואולי גם אם לא) אכתוב קצת יותר על החוויה אבל כאן באתי לדון בנושא אחר: חזרתי לארץ וה 206 XS שלי חיכתה, מאובקת קלות, בחניה, להתחיל שבוע של נסיעות לעבודה כרגיל. וכמו כל פעם אחרי החזרה מחו"ל מצאתי את עצמי מתבאס כמה…
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 41 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו מחפשים כמה חברי פורום ותיקים שיבצעו סקירה למוצר חדש שטרם נחשף בחנויות. משהו בסגנון של המבחן שעשינו בזמנו לשברולט אורלנדו, עם השינויים המתבקשים כמובן. אז, אם אתם: 1. לקוחות אורנג' בסלולר. 2. מחזיקים רכב בבעלותכם (או רכב צמוד מהעבודה). 3. מדברים הרבה בסלולרי בזמן הנסיעות. 4. חברים ותיקים ותורמים בפורום. פיספסתם את ההזדמנות וכל הצ׳ופרים נגמרו.
הודעה אחרונה מאת aka77, -
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
היי, רציתי לדעת היכן אני יכולה לרכוש את נוזל הקירור ( PT-12) ומהי עלותו בערך? יש לי רכב מסוג דייטסו סיריון 2001. תודה מראש, דניאל
הודעה אחרונה מאת dandok, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים ברצוני לקבל מידע לנוגע לבעיה שיש לי ברכב עם 200 ק"מ חדש מחברה לאחרונה החלפתי רכב לרכב חדש ובנסיעה הראשונה הרגשתי רעש של כמו חלון פתוח ורעידות חזקות בכל הרכב מחלקו האחורי ומההגה הרכב ככך הנראה לפני הרכישה עמד מספר חודשים ללא נסיעה וכשקיבלתי אותו הוא היה עם לחץ אויר של 16 PSI גודל הצמיג הוא 15' רוחב 185 על 65 מילאתי אויר לפי לחץ נדרש לפי הוראות היצרן הוא 32 PSI אך דבר לא עזר התקשרתי למוסך המורשה אמרו לי בוא תשים תאוטו נריץ בדיקה ומשם נמשיך רק שבדרך כלל מוסכים מורשים יכולים למרוח את הזמן וכך במקום שאהנה מרכב חדש אאלץ להמתין דיברתי עם מנהל המוסך המורשה אמר לי לך לפנצ'ריה X יבדקו לך שם ואז תבוא אם לא יסתדר החלטתי ללכת לפנצ'ריה כדי שהרכב יהי…
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום. קרה לנו מקרה מוזר: קיבלנו בדואר דו"ח חניה בשווי 400 ש"ח על חניה באיזור אבן גבירול לפני כשנה. באותו יום לא הייתה כלל הודעה על החלון כמקובל בדו"ח. (וכמובן גם לא הודעה שניה חודש לאחר מכן) והיו שם עוד רכבים רבים מסביבי. האם ניתן לבטל כך את הדו"ח?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 0 תגובות
- 497 צפיות
מעניין אותי לדעת אם ניקח לדוגמא רכב כגון ניסאן ג'וק טורבו אשר מגיע עם ריפודי עור, האם הריפודים הם באותה איכות למשל, כמו בניסאן קשקאי ברמת הגימור המפוארת? או שיש הבדל? כי לי אישית, הריפודים בג'וק מרגישים ממש לא איכותיים. אותה השאלה תקפה גם להשוואה למאזדה 6 למשל ומיצובישי אאוטלנדר בגרסא המפוארת. מישיבה באאטולנדר האיכות של הריפודים מרגישה יותר גבוהה. האם יש מצב שאתה משלם יותר מ200K על רכב שמגיע עם אותם ריפודים כמו רכב פשוט בהרבה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Smiro, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפוקוס (2013) יש סנסור שמדליק את הפנסים כשחשוך בחוץ. האם אפשר לכסות את הסנסור כדי שהפנסים ידלקו כל הזמן גם ביום? (כמו שחובה לעשות ממחר)
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי מכשיר ניווט QUE nq555 GPS עם מפות לא מעודכנות לאחר מספר ניסיונות בעצמי, לא הצלחתי לעדכן את המפות בוצע ניסיון להעתיק את המפות לכרטיס הזכרון המקורי, והמכשיר מציין הודעה שהמפות שהותקנו לא מתאימות לרישיון (או משהו כזה). כמו כן גם על כרטיס זכרון אחר לא עבד העניין. ראיתי הסברים לגבי מכשירי מיו, ניסיתי למרות שזה מכשיר שונה, לא עבד. אודה להמלצות או הפניות רלוונטיות. נ.ב מדובר על התוכנה המקורית שמגיעה עם המכשיר IGO.
הודעה אחרונה מאת emt, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, הפוסט הזה הוא יותר סוג של אזהרה מעבר לכך שאני לא מעודד שימוש בניידים בזמן נהיגה. בכל מקרה, בהתחלה חשבתי שזה אולי סוג של הרתעה, אבל משטרת ישראל באמת אוכפת את השימוש בניידים על ידי שימוש באופנוענים שעוברים ליד מכוניות. שלשום נסעתי על כביש 4 בשעות הבוקר לכיוון צפון ליד בר אילן, והיה שם פקק (מן הסתם) והשוטר עבר עם האופנוע לאט לאט מכונית מכונית ותצפת מי משתמש בסלולרי על ידי נסיעה בשוליים. לדעתי השוטר יכול להיות בעצמו מסוכן כשאופנוע אחר ינסה לעקוף אותו והוא לא ישים לב, אבל למשטרת ישראל בטח מותר הכל, נו מילא..
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אחרי כל הפירסום... איך עדין לא דובר על זה בפורום ? מישהוא מגיע ? הבנתי הולך להיות מטורף. רז.
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בזמן האחרון יש לי יחסית הרבה נסיעות בין עירוניות של סביבות 50-60 קילומטר. מכיוון שהרבה פעמים אני ממש לא לחוץ בזמן, אז החלטתי שאני לא ממהר ונוסע 90 במקום 120 שאני רגיל. הבעיה היא שזה פשוט מעייף, ואני ממש מרכיש שאני יכולצלהרדם בזמן נהיגה בצורה כזאת. למישהו יש טיפ איך אפשר ״להעסיק״ את עצמי תוך כדי שמירה על נסיעה במהירות כזאת?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש חיישני "ZED" וחיישני "הוטמן" לאחד שנה אחריות ולשני שנתיים. את החברה הראשונה אני מכיר פחות או יותר, על הוטמן פחות שמעתי. איך הם? מומלצים? ההפרש ביניהם הוא 50 ש"ח
הודעה אחרונה מאת adarbaratz, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 808 צפיות
מה שהכותרת אומרת... האם זה נכון שבכביש 1 ובכביש 6 אין מצלמות מהירות? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוקי לרכב שלי אין כריות אוויר , והוא קרוע לגמרי אז הזמנתי הגה יפה שראיתי עם מתאם המוכר אמר לי שלא מכניסים לארץ חלקי רכב , ושהוא ירשום צעצוע של ילדים על המוצר וישלח של הדואר של ארצות הברית (FIRST CLASS) נראלכם שיעבור ויגיע מהר ? אם ייתקע במכס מה אני עושה ?
הודעה אחרונה מאת adamL, -
- 1 תגובות
- 852 צפיות
שלום, פנסי הרכב שלי מצוידים כרגע בסוגי מנורות האלה: מנורות חנייה - לד אור דרך - לד עם עדשה 11w אור גבוה - לד עם עדשה 7w השאלה שלי היא האם שוטר יכול להוריד לי את הרכב מהכביש בגלל זה?
הודעה אחרונה מאת adamL, -
- 0 תגובות
- 547 צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת איזה סוג אורות אני צריך לסיאט אי ביזה 2011 ראיתי שיש natural ושיש עוד כמה,מה ההבדלים ומה אני צריך? http://www.hids-direct.co.uk/mtec-12v-55w-super-white-hid-class-upgrade-bulbs-h1-h3-h4-h7-h8-h9-h10-h11-h13-9004-9005-9006/ http://www.hids-direct.co.uk/mtec-100w-super-white-natural-glass-hid-class-xenon-bulbs-h1-h3-h4-h7-9005-9006/ או בכלל משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת Bar .K, -
- עוקב אחד
- 45 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
אם תשאלו אותי מהו החלום המוטורי שלי, זו התשובה ואני בטוח שלא רק אצלי. אני חושב שהפרארי הזו כבר נכנסה לפנתיאון של כל הגדולים ויזכרו בה, באותה נשימה, יחד עם הטסטרוסה, F40 ואחרות. לא ארחיב יותר מדי במילים וניגש ישירות לעניין - אוסף של סרטונים ומבחני הדרכים מצולמים של היהלום המוטורי הזה: סרטון ההשקה החביב של פרארי. הצגת הליין אפ הנוכחי של פרארי / אוטו בילד (גרמניה) Ferrari F12 Berlinetta Review | Evo Ferrari F12 Berlinetta review | Top Gear Ferrari F12 Berlinetta TOP SPEED: 340kph כריס האריס ופרארי רבו לאחרונה: How Ferrari Spins אבל מסתבר שלאחרונה הם השלימו, כי:…
הודעה אחרונה מאת ITSIK86, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חבר נתפס במהירות 167קמ"ש (77קמ"ש מעל המותר) דרומית למחלף זכרון , מה הדבר הנכון לעשות עכשיו ? יש לציין שהוא לא קיבל זימון לבית משפט , אלא רק הודעה על ביצוע עבירת תעבורה . תודה .
הודעה אחרונה מאת ישראל אברהם, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לאחרונה אני מקבל התרעות לייזר שווא רבות, בעקבות לזירה שמתקבלת ממערכות למדידת טווח, המותקנת ברכבים חדשים (מאזדה 6 החדשה למשל). בכל נסיעה של רכב עם מערכת לייזר בנתיב הנגדי לי מתקבלת התרעה. המצב מתחיל להפוך לבלתי הסבל, האם למישהו פתרון לבעיה? אשמח אם תשתפו.
הודעה אחרונה מאת yoramw, -
-
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי לשתף אתכם במקרה שעבר עלי היום בכביש. שעה 7 בערב אני נוסע כרגיל מגיע לרמזור אדום, מקבל הודעה בווטסאפ (בגלל שזה רמזור אדום אני מרשה לעצמי לקרוא סמס ולא תוך כדי נסיעה), פותח את ההודעה וקורא. פתאום אני מקבל פלאש לפנים שלא היה מבייש את מיטב צלמי הפפראצי בהוליווד. אני מרים את הראש מהאייפון ומצד ימין שלי נהג אמבולנס צילם אותי. אני פותח את החלון והוא אומר לי "כרגע הפסדת 1000 שקל ו 6 נק', אני שואל אותו מי אתה ? הוא עונה לי: "משקיף תנועה" נתן גז ונסע. WTF ?!?!?!?! אשמח אם תאירו לי קצת אור בנושא כי לפי הכתבה הזאת זה נשמע לי בולשיט מה שהוא עשה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4165574,00.html אבל בשביל להסיר ספק אשמח לעצתכם ואם יש דבר אומלל כזה…
הודעה אחרונה מאת GotYa, -
- 1 תגובות
- 652 צפיות
ככה חברים אני הולך לקנות פולו gti וממש חשוב לי הבדיקה אני גר באזור הדרום ואני לא מכיר את תל אביב אשמח להמלצות על מכוני בדיקה בתל אביב !
הודעה אחרונה מאת aleXtc, -
עלות תיקון פגוש 1 2
מאת Nemesis- 22 תגובות
- 21 אלף צפיות
היי, מישהו פגע ברכב של חברתי אתמול. מצורפות תמונות. הצעת מחיר של אוטו פיקס: 1. פו"ה מגן אחורי - 350 ש"ח 2. עבודות חשמל - 100 ש"ח 3. שיפוץ מגן אחורי - 380 ש"ח 4. תיקון צבע מגן אחורי - 700 ש"ח סה"כ 1871 ש"ח כולל מע"מ המחירים האלה סבירים? אמנם הפוגע ישלם (או הביטוח שלו), אבל אלו נראים לי סכומים שקצת קשה לבלוע. לבקש הצעת מחיר נוספת במקום אחר?
הודעה אחרונה מאת Apple, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הכתבה המלאה תעלה שבוע הבא, בנתיים תהנו מהוידיאו. http://www.youtube.com/watch?v=lGB-iCCTPRM דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת liran22, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 450 צפיות
http://www.iga.co.il/newsletter/news_331.html
הודעה אחרונה מאת igaadmin, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה אז מקווה שזה המקום לשאלה שלי יש ברשותי קיה פורטה 2010 דגם ex ויש משהו מוזר בהגה שמגיעים למהירות מסוימת הגה מתחיל להתקשות רציתי לדעת אם זה בעיה או שזה פשוט ככה הרכבים האלה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת OriAk, -
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 310 אורחים (הצג רשימה מלאה)