Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר נתפס במהירות 167קמ"ש (77קמ"ש מעל המותר) דרומית למחלף זכרון , מה הדבר הנכון לעשות עכשיו ?

יש לציין שהוא לא קיבל זימון לבית משפט , אלא רק הודעה על ביצוע עבירת תעבורה .

תודה .

פורסם

ללמוד ולהפנים :nono:

מה הסטטוס שלו- נהג חדש, נהג צעיר? עבירה ראשונה, שנייה, עשירית? כמה נק' הוא צבר עד עכשיו? אלו פרטים מאוד חשובים!

אין יותר מדי מה לעשות מלבד מלהצטייד בעו"ד מעולה ולקנות חופשי חודשי באגד.

פורסם
ללמוד ולהפנים :nono:

מה הסטטוס שלו- נהג חדש, נהג צעיר? עבירה ראשונה, שנייה, עשירית? כמה נק' הוא צבר עד עכשיו? אלו פרטים מאוד חשובים!

אין יותר מדי מה לעשות מלבד מלהצטייד בעו"ד מעולה ולקנות חופשי חודשי באגד.

לא חדש ולא צעיר . הייתה עבירה קטנה לפני כ-5 שנים , אין נקודות .

לגבי העו"ד , יש מתמחים בתעבורה או כל עו"ד לצורך העניין ?

פורסם
מפתיע משהו..

אחן עבירות 5 שנים, 0 נק' ופתאום "מרשה" לעצמו להתפס על 170 קמ"ש?

תמוה.....

לא ביקשתי ושאלתי לשיפוט . אלה עובדות .

פורסם

אין שום מצלמה נייחת בכביש החוף בטח שלא באזור בין חיפה לתל אביב.

אולי ניידות שעומדות בצד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אין שום מצלמה נייחת בכביש החוף בטח שלא באזור בין חיפה לתל אביב.

אולי ניידות שעומדות בצד.

גם אני לא מכיר , הוא נסע מדרום לצפון . יש איזשהו מלל לגבי מקום הצילום במכתב .

הוא אמר לי עוד אז שהוא ראה פלאש וחושש שצילמו אותו , אבל לא עצרו אותו ולא רדפו אחריו . אם זו הייתה ניידת הרי היא הייתה דואגת למחסום או משהו , לא ?

היה בסביבות 4:20 בבוקר .

פורסם

תמסור לחבר שלך שיפעל כמה שיותר מהר ( דרך עורך דין )

ואז כשיגיע המכתב אודות שלילה מנהלתית ניתן יהיה לקצץ מה (עם הרבה מזל ועורך דין טוב) 30 יום

בכל מקרה שיתחיל לפעול עכשיו ולא לחכות לתום הפסילה.

עריכה:

למה שירדפו אחריו הם בטח נחרו ברכב ,הרי ברור שכל מטרת אכיפת המהירות היא להעשיר את קופת המדינה..

פורסם

מטאוד,

יש למשטרה רכבים עם מערכת ששכחתי את שמה אבל אני בטוח שחברי הפורום פה יביאו לך את השם + תמונות.

המערכת הזאת ממוקמת בתוך הרכב המשטרתי וכל תפקידו של השוטר זה להחנות את הרכב בשולי הכביש (רצוי במקום חשוך כדי שלא יראו אותו) לכוון את המכשיר למהירות שבה הוא מתחיל לצלם וללכת לישון באוטו, המצלמה עושה הכל.

כך שגם אם נהגת על 250 קמ"ש , אני בספק אם לשוטר שישן באוטו יש את האפשרות לרדוף אחרייך.

אגב, 4:20 בבוקר ממש מחזק את הטענה שלי שהשוטר היה בחלום השביעי כבר.

עריכה: http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html

כנס לאתר תבחר 'המכמונות השונות' ושם תלחץ על מולטנובה 6F

• תוכן חדש...