Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים שיחקתי בפלאפון בזמן עצירה מוחלטת בפקק כבד באיילון, ועבר לידי אופנוע של מתנ"א, והשוטר ראה אותי בבירור אך המשיך הלאה.

לא יודע אם זה מעיד על הכלל או מקרה יוצא דופן, רק מתאר פה את החוויה שלי

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

חשב זה טמגוצ'י.

ברצינות, עד כמה שאני יודע (לא רוצה להטעות), יצאה הוראה שלא לתת קנס בעמידה ברמזור אדום.

כל אופן אם אני ברמזור לדוגמא, אני מסתכל פעמיים שאין סיכוי לשוטר בסביבה, לפני שאני נוגע בפלאפון.

פורסם

לבחור ששאל, לא התבלבלתי.

רכב דו"ג מורשה לנוע מימין לפס הצהוב בשעות העומס, במהירות נמוכה שתאפשר לו להגיב במצב חירום (מה שלא קורה בפועל, אנשים טסים על השול וגם לא מקפידים לרכב רק מעבר לפס צהוב אלא עולים על מפרדות ועוד שלל טעויות מסכנות)

תאמין לי שאני אחד הנהגים הכי זהירים שיש, אני עובד עם הרישיון ועושה בערך 300קמ ביום, ב5שנים האחרונות יש לי רק דוח אחד על לוחית רישוי לא קריאה, אני חושב שזה אומר הכל :-)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...