Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

הפוסט הזה הוא יותר סוג של אזהרה מעבר לכך שאני לא מעודד שימוש בניידים בזמן נהיגה.

בכל מקרה,

בהתחלה חשבתי שזה אולי סוג של הרתעה, אבל משטרת ישראל באמת אוכפת את השימוש בניידים על ידי שימוש באופנוענים שעוברים ליד מכוניות.

שלשום נסעתי על כביש 4 בשעות הבוקר לכיוון צפון ליד בר אילן, והיה שם פקק (מן הסתם) והשוטר עבר עם האופנוע לאט לאט מכונית מכונית ותצפת מי משתמש בסלולרי על ידי נסיעה בשוליים.

לדעתי השוטר יכול להיות בעצמו מסוכן כשאופנוע אחר ינסה לעקוף אותו והוא לא ישים לב, אבל למשטרת ישראל בטח מותר הכל, נו מילא..

Polo 2012

פורסם

תחשוב על זה שוב, ואז תגלה:

קטנוע או אופנוע, לא יעקוף אופנוע משטרה בדרכ, הוא יטמע לתוך הפקק בשושו ויחכה להזדמנות.

מתייחסים לזה כמו אל "רכיבה אל הגהנום"

האכיפה שלהם כלפי הנהגים שמשחקים בנייד/כל דבר אחר היא מבורכת, אבל כשהם נופלים על רכב דו"ג ומחליטים להשחיל לו...

בכל מקרה, זה לא שיש ברירה אחרת, הרי הוא לא יכול לעמוד ביציאה/כניסה לשכונה כלשהי ולבקש מאנשים "תן לראות אם שלחת סמס בדקה האחרונה" כפי שמבקשים ביקורת רישיונות.

אהה וסליחה שאני יורה לעצמי ברגל למעשה, אבל:

אם האופנוען נעקף בצורה מסוכנת ע"י רוכב דו"ג אחר, הוא צריך לרדוף אחריו ולתת לו דו"ח על "נהיגה בחוסר זהירות"

(מצטער, נשבר לי הזין כשאני נוסע בשול בזמן פקק על 40-50 כי זה לדעתי מהירות סבירה שתאפשר לי להגיב למקרי חירום, ונעקף ע"י כל מיני מפגרים בחוסר זהירות)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה טוב מאד שאוכפים את זה וכנראה אין שיטה בטוחה יותר לעשות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצוין, שיאכפו כמה שיותר את עניין הפלאפון.

כמה פעמים כמעט גמרתי סיפור בגלל אנשים שהיה להם חשוב יותר לדבר עם פלאפון באוזן מאשר להתרכז בכביש ולהחזיק את ההגה,

אני יכול למלא את השרשור הזה בסיפורים על זה מהכביש, במקרה הכי גרוע נהג רכב סטה אל הנתיב שלי בעיקול חד כשכל המשפחה שלי היתה ברכב, החזיק את הפלאפון ביד, איבד שליטה על ההגה, ובמזל בשניה האחרונה הצליח לסובב אותו (עדיין ביד אחת) בחזרה לנתיב שלו, ובמזל לא התנגש במדרכה מהצד השני.

ולא צריך אפילו להסתכל ברמזורים, מספיק שתראו יונדאי טוסון נוסע על שני נתיבים בכביש המהיר ודופק בלימות כל 200 מטר כדי להבין שהוא מדבר בפלאפון ולא מרוכז בכביש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני לא מגזים, כל דקה שלי על הכביש אני רואה לפחות בן אדם אחד שמתעסק בטלפון בזמן נהיגה. לא מבין למה כל כך קשה להם לימצוא את העבריינים האלה. אולי כדי להם לעשות בדיקת ראיה.

פורסם
(מצטער, נשבר לי הזין כשאני נוסע בשול בזמן פקק על 40-50 כי זה לדעתי מהירות סבירה שתאפשר לי להגיב למקרי חירום, ונעקף ע"י כל מיני מפגרים בחוסר זהירות)

למה אתה נוסע בשול ? :shock:

לא מנסה להתחכם אבל אני לא יכול לראות משהו אחר שהתכוונת והתבלבלת.

פורסם

אני לא מגזים, כל דקה שלי על הכביש אני רואה לפחות בן אדם אחד שמתעסק בטלפון בזמן נהיגה. לא מבין למה כל כך קשה להם לימצוא את העבריינים האלה. אולי כדי להם לעשות בדיקת ראיה.

+1

גם אני שמתי לב לזה, לפעמים אתה רואה כל כך הרבה שאתה חושב שאולי עמישראל כל כך מוצלח בזה ועדיף כבר להכניס את זה לתוכנית הלימודים

טוב מאוד.

מה הבעיה להתקין דיבורית BT?

עולה חצי מהקנס, והרבה יותר נוחה.

יש ימים שאני תופס אנשים עם רכב חדש ובלי דיבורית ושואל אותם ברמזור אם בדיוק נגמר להם הכסף לדיבורית?

ואז הם מחייכים חיוך דבילי ואומרים לי שאני צודק, מעניין מה הם עושים אחרי זה...

Polo 2012

פורסם

אכיפה מבורכת.

ואגב שימו לב לתמיכה שיש פה מקיר לקיר באכיפה הזו, בניגוד לאכיפה של מהירות למשל.

לא כל העבירות נולדו שוות...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אכיפה מבורכת.

הציבור לא מטומטם, אי אפשר להפיל את כל אשמת התאונות על מהירות הנהיגה.

כיום ההתייחסות של הגורמים הממשלתיים לנושא הבטיחות בדרכים, של משטרת התנועה ושל עמותת אור ירוק שהפכה לגורם משפיע ובולט היא פשוט אבסורדית.

הם לא מחפשים לשמור על הביטחון בדרכים אלא לעשות כסף מנושא זה.

מהירות היא העבירה שהכי קל לאכוף, אז בואו נציב 2000 מצלמות וכדי שהציבור לא יחשוד נוציא מסמך רשמי שנתמך ע"י פרופסור שקרכלשהו שיקבע חד משמעית שמהירות מופרזת אחראית ל99% מהתאונות בדרכים (אפילו אם אדם דיבר בפלאפון, קרא עיתון והתגלח בזמן נהיגה בקמ"ש בודד מעל מותר), הרי אי אפשר להתווכח עם ממצאים שאדם שבתחילת שמו מופיע התואר "פרופסור".

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לפני כשבועיים נסעתי על כביש 6 לכיוון צפון,

עברו 2 אופנועים משטרתיים ופשוט זגזגו בין מכוניות וחיפשו אנשים שמתעסקים בסלולאר,

ועל הקסדה שלהם היתה מצלמה.

כל פעם שאני נוהג בערך כל רכב שלישי משתמש בסלולאר, לא מבין איך כזה קשה לתפוס אותם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
+1

גם אני שמתי לב לזה, לפעמים אתה רואה כל כך הרבה שאתה חושב שאולי עמישראל כל כך מוצלח בזה ועדיף כבר להכניס את זה לתוכנית הלימודים

יש ימים שאני תופס אנשים עם רכב חדש ובלי דיבורית ושואל אותם ברמזור אם בדיוק נגמר להם הכסף לדיבורית?

ואז הם מחייכים חיוך דבילי ואומרים לי שאני צודק, מעניין מה הם עושים אחרי זה...

מה הם עושים אחרי זה?

ממשיכים לסדר היום, כאילו אתה המשוגע התורן.

פעם אחד כזה חתך אותי, ויצא שעמדתי איתו במקביל ברמזור.

אמרתי לו, שיסתכל במראות בגלל שהוא חתך אותי, הוא ביקש סליחה (אולי אני נראה מאיים), אמרתי לו שיבקש סליחה מהילד שלו שיושב מאחורה.

הוא היה בהלם.

פורסם
אכיפה מבורכת.

מהירות מאוד קל לאכוף, אפשר לעשות את זה ללא התערבות של אנשים, מצלמות מבאיות אחל'ה כסף ללא מאמץ. לאומת סלולאר שדורש השקעה: מישהו צריך לפטרל ולחפש, לעצור את הנהגים הבעיתיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היה שם פקק (מן הסתם) והשוטר עבר עם האופנוע לאט לאט מכונית מכונית ותצפת מי משתמש בסלולרי על ידי נסיעה בשוליים.

אין איזו תקנה/הבנה עם המשטרה שזה בסדר לשחק עם הפלאפון במהלך פקק? נראה לי דבר די טבעי להתעדכן בחדשות או במתרחש בפורום כשאתה בעצירה, כמובן בהנחה שבזמן תנועה המכשיר שוכב בצד.

הטלפון הנייד היום הוא הרבה יותר מטלפון, כך שדיבורית כבר לא תפתור את כל הבעיות.

• תוכן חדש...