Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להצליח לנסוע ב 90 קמ״ש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממליץ לנסות לנסוע על 90 בכבישים שיש בהם יותר מנתיב אחד בכיוון הנסיעה שלך, סע 110 ויהיה בסדר.

אתה אמור לנסוע על 90 כשיש הגיון מאחורי זה, כמות רכבים מכובדת על הכביש או פיתולים מעודנים שעדיף לא להגיע אלייהם ב-110

חסר טעם בכח לנסוע פחות מ-100 בכלל. אף אחד לא מצלם אותך לפני 105 +-

סע בזהירות ואל תחפש עיסוקים באמצע הנהיגה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

היגיון?

יש חוקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמתי לב שבנסיעה מהירה אני הרבה יותר מרוכז לאורך זמן מאשר נסיעה במהירות איטית ומשעממת.

יום אחד עשיתי בדיקה ואמרתי לעצמי שאני נוסע לאט ( במהירות המותרת), באותה נסיעה היו לי שתי תקריות של כמעט תאונה לעומת 0 תקריות בנסיעות במהירות גבוהה.

בברכה,

תומר עינבר

פורסם

תקנה פונטו :D

אני רגיל לשייט ב90-110 מקסימום

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

גם כשהייתה לי את הדובלו,נסעתי ככה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סע בסוזוקי סוויפט, אני מבטיח לך שבקושי תעבור את ה-80 :-D

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עם מוזיקה נכונה, בזמן שאתה רגוע, עם חלון קצת פתוח אין שום בעיה,

גם בנסיעות לצפון שאני עושה מדי פעם עם הרכב של אבא שלי, מאזדה 3 אין לי בעיה לסוע 90-95 קמ"ש למשך 200+ ק"מ.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
שמתי לב שבנסיעה מהירה אני הרבה יותר מרוכז לאורך זמן מאשר נסיעה במהירות איטית ומשעממת.

יום אחד עשיתי בדיקה ואמרתי לעצמי שאני נוסע לאט ( במהירות המותרת), באותה נסיעה היו לי שתי תקריות של כמעט תאונה לעומת 0 תקריות בנסיעות במהירות גבוהה.

קרה לי מקרה דומה, שאמרתי שאני אסע לאט, חסכוני וכמה שיותר לרחם על הרכב, למשך שבוע.

ביום השלישי הבנתי שזה לא בעיה בראש שלי, זה בעיה בראש של התנועה. (רק בשעות בוקר-צהריים שיש הרבה נהגים על הכביש!)

אחרי 3 ימים נגמרו לי האצבעות מלספור את המקרים שכמעט העיפו אותי מהכביש (אנשים שחותכים\מדברים בפלאפון, ובקיצור כל מי שלא בסדר).

הבנתי שפשוט עדיף לי לנהוג כמו שאני רגיל, שזה בדרך כלל שואף ליהיות הראשון ברמזור (רק בלי לעשות חיתוכים ושמיניות באוויר, ולתת גם את הזכויות שמגיעות להולכי רגל וכו').

כמו שאמרו, זה קשור לרכב.

רכב שברבע-חצי גז מגיע ל120 בקלות וגם מעבר לכך, יהיה יותר קשה לשמור איתו על ה90 קמש.

רכב צעצוע שב130 הוא כבר נחנק, קל מאוד להשאר איתו על "90".

אני בעד גם שזה קשור למוזיקה.

יש ימים שאני נוהג בהם בשעות המתות של הלילה (מ2 עד 5 בבוקר), שם מוזיקה בפול ווליום, ומנסה כמה שיותר שיגמר הפלייליסט לפני שתגמר הדרך. (נראלי הנהגים שעוקפים אותי חושבים שאני מטורף, נוסע על 50 בכביש של 90, אל תדאגו אני רק בימני שאני נוסע ככה).

פורסם

ניר, אם תסע בנתיב הימני אף אחד לא יחתוך ולא יעיפו אותך מכביש. בנתיב שמאלי כדי לנסוע ככה אתה צריך מינימום במוו X5. רכב עם מקדם פחד מספיק גדול יכול בכביש לעשות מה שבא לו כי ערסים מפחדים ממנו. על רכב לא מפחיד קצת בעייה, כי כל אחד פתאום מרגיש שהוא גבר גבר ותופס גובה. עם רכב מפחיד, מי שנוסע מאחור פשוט יעבור לנתיב הימני ויעקוף תוך כדי שהוא שומר דיסטנס ממך - כדי שחס וחלילה לא תחשוב שהוא חתך או לא נתן מפיק כבוד. יוצאי דופן זה רכבים מסחריים של הסעות בהם הנהגים נוסעים ללא הפסקה 18 שעות ולא רואים בעיניים ולפעמים ליסינגאים עם קורולה לבנה.

בנהיגה על פי הכללים איןכימעט מקרים לא נעימים על הכביש. צריך לדעת לנהוג בצורה חסכונית ולתכנן מהלכים טוב מאוד, לשמור מרחק וליראות מה קורה מסביב. ברגע שאתה רואה נהג שעוד מעט יעשה מהלך כלשהו: תתאים את עצמך, תוריד מהירות ותגדיל מרחק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא נתקלתי בנשים שחותכים,מי שרוצה שיעקוף,מי מקבל מים מהשפריצר ונסוג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...