Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליטר דלק ב7.04 מה יכול להיות יותר זול מזה?! כמו כל ישראלי שמחפש לחסוך, גם אני הלכתי לתדלק שמה [שם] את הפונטו שלי, בחצי טנק, למרות החשד במחיר הזול. שאלתי את המתדלק: אם הדלק טוב ונקי? אמר לי שכן, עם חיוך, וגם אמר שמתדלקים שם במוו. ממש הלילה הרכב התחיל לעשן עננים, לקרטע ולחתוך [המנוע ליפני שנה חדש אגב] [אגב, המנוע חדש מלפני שנה] , מה עושים? למי פונים? האם זה שווה את הכאב ראש בשביל רכב של 4K?

Tuning:lol:

פורסם

לפנות להנהלת תחנת הדלק זה ממש לא יזיק, וכמובן שאם זה קרה היום אני ממליץ לך לחזור לשם עם מצלמת וידאו ולקחת דוגמה מהדלק ולפנות לחדשות, ynet, כולבוטק וכד׳.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

ממליץ לך לדווח לאתר הזה גם כן: http://www.fulltank.co.il/ShowFuelStationDetails.asp?id=61791649

(אני מניח שזה התחנה...)

וכן, עדיף לך לשמור את הקבלה, לקחת דגימה מהטנק שלך ולשלוח לבדיקת מעבדה. יעלה לך כסף, אבל תסמוך עליי שבמקרה כזה, עדיף לדעת מה בדיוק שבר לך את המנוע.

גם כן ציינת שזה רכב 4K. אני מניח שדיברת על השווי שלו בשוק החופשי. במידה ותיגש לתביעת נזקים או כל דבר אחר, תדע לך שהם יתחילו להאשים כל דבר חוץ מהדלק. וכמובן שהם יגידו שאתה שברת את המנוע ואז רצת לתדלק אצלם, כדיי לתבוע אותם. קח לך עורך דין טוב, שיודע מה זה נטל ההוכחה.

פורסם

מה הקשר בין עישון של רכב לדלק מהול?

התופעות המוכרת של דלק מהול הן אחרות - צלצולים, צריכת דלק גבוהה מהמקובל, חוסר סחיבה...

צריך להיות חמור אמיתי בשביל למהול דלק בצורה כזאת שהוא יגרום לעישון מוגזם ברכב.

לדעתי יש לך תקלה אחרת ברכב שלא קשורה לתחנת הדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לי נשמע כמו קשר נסיבתי בלבד.

אלו אינן תופעות של דלק מהול וחוץ מזה מדובר ברכב ישן עם מנוע מוחלף לפני

שנה (מפירוק?). זה שהרכב מעשן עננים (שחורים?) מזכיר יותר שמן שנשרף יחד עם הדלק.

תבדוק שלא ירדה רמת השמן ובנוסף קח את האוטו למוסך שאתה סומך עליו, הוא ידע להגיד לך

בצורה הרבה יותר וודאית מה הבעיה ואם עשוי להיות קשר לדלק שתידלקת.

פורסם

אני גר באזור ומתדלק שם מאז שנפתחה,לעולם לא לא היה לי שום בעיה עם הדלק שם.

יש שםתחלופה מאוד גבוהה של דלק, יש ימים שצריך לחכות שתי מכוניות רק כדי להיכנס לתדלק.

התחנה מאוד מוכרת ואמינה, כדי שתבדוק את הרכב שלך לפי שאתה פוסל תחנת דלק והורס פרנסה של בן אדם.

פורסם

דלק לא תקין בהחלט יכול לגרום לתופעות של עישון וגם לנזק מנוע רציני.

מהילת דלק זה עבירה פלילית, ויש מה לעשות, במקרה שבאמת תדלקת דלק לא תקין. השאלה, האם יש לך קבלה על התדלוק?

אם יש קבלה, גש למוסך שיבדקו שהבעיות אצלך זה אכן מדלק, וישמרו לך דגימה.

השלב .הבא זה להתלונן בתחנת הדלק. יש סיכוי שהם יכסו את כל הנזקים בלי לעשות עניין.

פורסם

גם אני מתדלק רק (כמעט) שם בסולר אופן קבוע מאז שהיא נפתחה, שום בעיה עד כה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...