Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה עם ייטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייטי מבוססת על הגולף 6 ועל כן היא בקבוצה גבוהה יוצר מהקאפצ'ור (המבוססת על הקליאו) מהטרקס (שמבוססת על הסוניק) ומה-2008 (מבוססת על ה-208) אשר מתחרות בג'וק.

הייטי רמה אחת (לפחות) מעליהן עם מכלולי שלדה ברמה גבוהה יותר (מתלים אחוריים עצמאיים).

הייטי היא המכונית הכבדה ביותר שמשתמשת במנוע ה-1.2 ולכן נתוני צריכת הדלק שלה עם המנוע הנ"ל פחות מרשימים משאר הדגמים. למרות זאת המומנט הנדיב הזמין בסל"ד מאד נמוך מנפק ביצועיים טובים מאד (בייחוד תאוצות ביניים) אשר עדיפים בחיי היום-יום על ה-CX5.

ולמה צריך לעניין אותי על איזו שלדה הרכב מבוסס?

בפועל היטי לא מרגישה גדולה יותר מהקפצ׳ור, לא מודרנית יותר ובטח שלא מעוצבת יותר.

המנוע-גיר גם הוא לא מרגיש משמעותית טוב יותר.

מתלים אחוריים נפרדים? בפועל היטי נוקשה ולא נוחה במיוחד.

אולי התנהגות הכביש שלה יותר טובה מהקפצ׳ור? אולי, באמת שלא יודע, אך את קהל היעד זה ממש לא מעניין.

בקיצור, אני לא שופט על פי איזה מוצא יש לרכב אלא על פי הרכב עצמו.

היטי נחמדה אך לא לבד בשוק ויש מתחרות, ולדעתי הן לא פחות טובות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייטי בהחלט נחמד. שוב, כל אחד בדעתו שלו. הייתה לי הזדמנות להשתדרג לאאוטלנדר בגרסתו המפוארת אך בסוף זה לא ייצא לפועל. ככל הנראה אשאר עם הייטי לבינתיים. הוצעו לי CX5/IX35/SPORTAGE במחירים משתלמים, סירבתי. מעדיף להישאר עם הייטי.

ברגע שהן ייצאו עם רשימת אבזור שמשתווה לזו של הייטי וגימור פנים ברמה איכותית כשל רכבי VAG אז לא אהסס וארכוש אחת מאלו. עד אז, אמשיך להתנייד ככל הנראה על משהו אחר.

פורסם

אני לא מבין למה אתם נופלים על פותח השרשור. אם היטי זולה משמעותית מהשאר הרכבים ונותנת תרומה גדולה יותר לכסף אז למה לא ?

אישיתי לדעתי הרכב היפה ביותר זה קיה ספורטאז' ... מבחינה חיצונית עושה לכולם בית ספר.

ניסאן ג'וק רכב קטן ומכוער ! והסיבה היחידה שהוא מלך המכירות זה בגלל התמחור והטיימינג .

וממזדה פשוט לא התרשמתי, ציפיתי לעיצוב יפה יותר.

אז נכון שהיטי טיפה מכוערת ( אגב במתיחת פנים נראית בהרבה יותר טוב ) אבל תמורה למחיר פשוט שווה כל שקל .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אתה רואה כאן מישהו שנופל עליו? רק מסבירים לו שהוא מתלהב יתר על המידה, ומנסה להשוות את הייטי הבינוני למתחרים שלא בליגה שלו, הם מעליו, וחלקם מעליו גם בכל פרמטר.

זה כמו שמישהו יכתוב שפאביה היא הסופר מיני הטובה והאיכותית מכולן, זה פשוט לחיות בשקודה לנד.

בקשר לתמורה למחיר, רק אם אתה תמיד עם אחריות.

BW

פורסם

זו דעתך. אני לא הצלחתי למצוא סיבה אחת לרכוש את היונדאי (שלדעתי היא זוועה) או את הספורטאז' (מלבד המראה, אבל מבחינתי זה לא מנצח) או את המאזדה (שהמנוע נחמד לפי נתוני היצרן, אך בפועל הרכב די בסיסי), על פני הייטי.

אם הייתה לי סיבה ללכלך על הרכב או לטעון ששאר הרכבים טובים יותר, הייתי עושה את זה. יתרה מכך, הייתי פותח שרשור סיכום שנה על המאזדה/יונדאי/קאיה. אך לא זה המצב.

• תוכן חדש...