Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבעלי קורולה 2008 2010 GLI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קורולה 2008 GLI רובוטית עם כפתור ספורט שאמור להריץ את הביצועים ברכב,

העניין הוא שאני לא יודע אם הוא עובד או לא, זה אמור להראות הודעה במחשב הרכב?

בנסיעה אני לא מרגיש אם זה עובד , הכל מרגיש אותו דבר . קיימת בעיה?

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לכפתור שנמצא מעל הגיר, Es וM - Mt.

זה לא בדיוק מצב ספורט, אלא הוא מושך הילוכים, זה לא ממש ספורט. קורולה ספורטיבית, נו בחייאת. :roll:

על החיווי של המצב של הגיר (N, R וכו'), עד כמה שזכור לי (היה להורים שלי רכב כזה ונהגתי עליו חודשיים בלחץ), זה היה מופיע בלוח המחוונים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני מניח שאתה מתכוון לכפתור שנמצא מעל הגיר, Es וM - Mt.

זה לא בדיוק מצב ספורט, אלא הוא מושך הילוכים, זה לא ממש ספורט. קורולה ספורטיבית, נו בחייאת. :roll:

על החיווי של המצב של הגיר (N, R וכו'), עד כמה שזכור לי (היה להורים שלי רכב כזה ונהגתי עליו חודשיים בלחץ), זה היה מופיע בלוח המחוונים.

כן כן לזה אני מתכוון :D כנראה שזה עוזר בעליות לא יותר מזה.

תתפלא יש קורולה ספורטיבית, Corolla XRS שהיא משווקת לשוק האמריקאי, לא הייתי מתנגד לאחת כזאת :) .

פורסם

תשים לב בלוח השעונים שכאשר אתה לוחץ על הכפתור הזה, החיווי הופך להיות במקום E הופך ל- ES.

קיבלתי את הקורולה 2008 של ההורים שלי לפני כחודש וחצי.

מה אני אגיד לך, עגלה בלי סוסה. התבאסתי רצח אחרי נסיעה אחת.

אבא שלי אמר לי חכה, תן לגיר זמן, זה גיר שלומד את הנהג.

הסתכלתי עליו מוזר ושתקתי.

כל הזמן היינו צריכים להשתמש בכפתור הזה של ה-ES שאכן ככה הרכב היה נעשה נמרץ יותר.

היום לאחר חודש וחצי נסיעה על הרכב אני יכול לומר שאכן הגיר לומד את הנהג.

אשתי היא נהגת מרוצים מדופלמת שהתלוננה ללא הפסקה על הפלגמטיות של הגיר. היום הגיר מושך הילוכים בדיוק כמו בקורולה 2004 שהיתה לנו והרכב נמרץ וחינני.

היום היא כבר לא מתגעגעת לרכב הקודם.

פורסם
קורולה ספורטיבית, נו בחייאת. :roll:

היו ביפאן גרסאות חמות למדי של הקורולה (מנועי טורבו וכו').

היבואן הבין עוד מהיום הראשון של המותג בארץ שלא כדאי להביא דברים כאלו לארץ - אצל הלקוח הממוצע של הקורולה מילים כמו "טורבו" או "ספורט" מתחברות לתרבות פושטקית של חרקות בין 2 ל-4, מירוצי רחוב פוחזים, תדמית צ'חצ'חית וכמובן הדבר הנורא ביותר שניתן לתאר - ירידת ערך הרכב.

• תוכן חדש...