Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיתוס או שבאמת יש בזה משהו שאומרים להניע רק לאחר שהאורות של המערכות השונות נכבים (ABS , ESP וכו'...) ??

פורסם

אני מחכה משתי סיבות עיקריות:

1. לראות שהנורות נדלקות (אם נורה אחת לא נדלקת היא כנראה שרופה ולא תוכל לדעת אם יש בעיה).

2. בגלל המיתוס, נותן לרכב להתאפס על עצמו לפני שאני מניע... אין לי מושג אם זה באמת תורם למשהו.

אבל הסיבה הראשונה היא בסך הכל היגיון בריא וזאת כנראה גם הכוונה של יצרן הרכב, בספר הרכב כתוב על חלק מהנורות שהן תמיד ידלקו לפני התנעת המנוע, למשל נורת לחץ שמן נמוך אצלי בהונדה שמאוד הפחידה אותי אחרי שאוטו של חבר החליט לטגן את עצמו באמצע איילון...

פורסם

הסיבה היחידה שאני עושה את זה היא בגלל שצפיתי באבא שלי עושה זאת 18 שנה.

פשוט הרגל אצלי,כל החברים שלי ישר מניעים ושואלים אותי תמיד למי אני מחכה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני גם עושה את זה כל פעם גם בגלל לראות שאין בעיה בלוח שעונים וגם לתת רגע למשאבת דלק לבנות לחץ. ובבוקר מחכה עוד דקה ונוסע.

פורסם

פעם התכבה לי המנוע לפני שער חשמלי, מהלחץ שרציתי להספיק לעבור בשער, סיבבתי את הסוויץ בחזרה ל-0 ואז ישר הנעתי.

נורות האזהרה השתגעו לי. הנורה של האימבולייזר נשארה דלוקה כאילו שהמפתח לא זוהה. ונדלקה נורה של הכרית אוויר או ההזרקה.

כמובן שבנסיעה שאחרי הכל היה בסדר

מאז אני מעדיף לחכות עוד שניה לפני ההנעה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מחכה 5-6 שניות עד שהכל יכבה וידלק בכל התנעה, וגם אחרי התנעה בבוקר אחרי שהאוטו ישב לילה מחכה כדקה לפני שמתחיל לסוע, הרגלים ישנים לא ניתן לשנות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ברכב בנזין בהחלט שאין צורך לחכות לכלום כי המחשב ניהול מנוע עושה את כל האיפוסים שלו לאחר דימום המנוע למשך מספר שניות גם כאשר הסוויץ סגור הרכב נעול ואתה כבר בדרך הביתה

פורסם
פעם התכבה לי המנוע לפני שער חשמלי, מהלחץ שרציתי להספיק לעבור בשער, סיבבתי את הסוויץ בחזרה ל-0 ואז ישר הנעתי.

נורות האזהרה השתגעו לי. הנורה של האימבולייזר נשארה דלוקה כאילו שהמפתח לא זוהה. ונדלקה נורה של הכרית אוויר או ההזרקה.

כמובן שבנסיעה שאחרי הכל היה בסדר

מאז אני מעדיף לחכות עוד שניה לפני ההנעה.

תדע לך שבכל שער חשלמי או מחסום תמיד יש 2 חיישנים אחד מול השני וברגע שאתה עומד באמצע את הלייזר בינהם נחתך וככה השער נשאר פתוח ואפילו אם הוא כבר יורד אם בדרך לסגירה הוא חוזר ונפתח בחזרה, אתה יכול גם אם תגיע לשער שהוא כבר חצי סגור לרדת מהאוטו ועם היד שלך לחסום העינים השחורה שמותקנת על אחד העמודים...

כמובן כל זה מתייחס רק לשער תקני ופעיל ללא תקלות והכל באחריות בעל הרכב...

עדיף לא להתנסות בדברים האלה..

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
מחכה כי בדיזל חייבים לחכות לסליל הצתה להתחמם...

וגם ממתין בבוקר כמה דקות אחרי ההתנעה ולפני הכיבוי ממתין איזה דקה+

חדש לי מה שאתה אומר.

עד כה אבא שלי היה פשוט מחכה כמה שניות לכיבוי של כמה נורות ולפני דימום מנוע מחכה דקה כדי לתת לטורבו "לנוח".

טוב לדעת שצריך לחכות עוד קצת לפני הנעה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...