רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זה מקרה שקרה לחברי. יש לו רישיון לאופנוע וגם לרכב על האופנוע הוא קיבל דוחות וכנסות והגיע ל8 נקודות. אחרי כמה זמן הוא קנה פיאט אנו.. היה לו אותה שבועיים ואז לילה אחד הוא נסע בפיאט אונו שלו ובצומת פנה שמאלה , אופנוע המשיך ישר על 70 בעיר בלי אורות הוא לא ראה אותו (פיאט) ונכנס בו ז'תומרת הוא לא נתן זכות ולכן הוא קיבל משהו כמו 4 נקודות ושלילה. לאחר חודשיים נגמרה השלילה אך היום הוא קיבל הזמנה לבית משפט ורשום שיש לאופנוען 3 עדים. מה יכול להיות התוצאות של המשפט ואיך הוא יכול להתחמק מזה... תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2395453,00.html כך נענש גנב שרצה לגנוב רכב... לדעתי העונש הכי טוב זה לשבור להם את הידיים!!!
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 2 תגובות
- 983 צפיות
ג'יובאני אניילי, הבוס האגדי של פיאט מת. זהו עוד מסמר סמלי בארון הקבורה של פיאט כיצרן עצמאי. הקישור לידיעה: http://www.news-israel.net/articles/index/index182.html
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש התפתחויות? כנראה שגם אני בפנים אם זה יוצא לפועל אורון
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 13 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
האים כדאי לי להחליף לרכב (106) את הצמיגים המקוריים לצמגים חתך נמוך? חוץ מהיופי והעלות, יש באמת הבדל בנסיעה? (אחיזה יותר טובה?) האים זה מעלה את צריכת הדלק? האים צריך להחליף ג'נטים?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני כמה ימים יצאתי בשעת ערב מאוחרת יחסית (סביב 2230) לסיבוב רענון עם האוטו שלי (ברנדה 79' מושקעת מאוד). מודד שמן, בדיוק מילימטר מעל האמצע, כמו לפני שבוע. לחץ אויר מועמד על 31 חם ב4 הפינות. מאבטח חפצים שיושבים באוטו ויוצא. הכביש אליו יצאתי הוא כביש שצולמו בו מספר מבחני דרכים ולמזלי הוא נמצא כ10-15 ק"מ מביתי, הוא מחבר בין כביש בנימינה - זכרון יעקב למפעלי ח"ן. חיכו לי שלושה ק"מ של פיתולים ושכרון חודשים הלוך חזור. עוצר בתחילת הקטע, מכוון את הרגליים על הדוושות החדשות לעבודה נוחה של רגל ימין על הגז והברקס ושל רגל שמאל על הקלאץ' והברקס. אורות גבוהים מכוונים ויוצא לדרך. בתחילת הקטע יש מספר פיתולים מעט עוורים וקפיצות חשוכות, בגלל שאני לא מכיר מספיק את הכביש אני לא לו…
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
אלפא עם הנעה אחורית--> 1 2
מאת אליה- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האם יש עוד איזו שהיא אלפא עם הנעה אחורית חוץ מ-GTV ו-75??
הודעה אחרונה מאת חיים_k, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מזדה פרוטג' לבין לאנטיס ??????????????????
הודעה אחרונה מאת santiago, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם אפשר על אותו משקל להפוך אוטומטית לטיפטרוניק או משהו כזה ? אני מדבר לצורך הענין על פג'ו 306 אוטומטית מ98 אבל אבקש לקבל גם תשובה כללית בנוסף להתייחסות לרכב עצמו
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
טוב אז תורי הגיעה, היום התגייסתי, איך שאני חוזר מהבקו"ם, היד עדיין כואבת מהזריקות אני מוצא את האוטו שלי עם חלון שבור באוטו, מציץ פנימה וחושך בעינים כול האוטו זכוכיות, אין את כל הפלטה האחורית עם הרמקולים, עקרו מהמקום את המגבר לקחו את הסאב וכמובן את הרדיו דיסק מתנה מצויינת לגיוס... אבל לבדואי (זה היה בב"ש) הטיפש הבן זו** נפל הרישיון אז יודעים מי גנב אבל המשטרה לא עושה כלום ואני חושב שגם לא תעשה. שוטרים מניאקים יודעם רק לתת דוחות. חוץ מזה לשתות קפה ולשבת על התחת ולא לעשות כלום
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי ראלי 1600 סטנדרטית..!! אני מעוניין לדעת או לקבל המלצה על מה כדי לשפר אותה מבחינת מנוע... בתודה גיאא....
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
מעברי חצייה. זה הגורם העיקרי לדריסת הולכי רגל, וגם אחד הגורמים הגדולים להעלת העצבים. אנשים חסרי אחריות אינם יודעים את פשר מעבר החצייה. לא עובר יום מבלי שאיזו אמא עם עגלה תיקפוץ לכביש כאשר אינה מיסתקלת אם יש או אין מכוניות, כאילו זה ברור, הזכות שלה ובטוח שיתנו לה, בכך מסכנן את עצמה ואת ילדה. הולכי רגל מתילים את כל האחריות בידיי הנהג, ולא חושבים שמדובר בעצם בחיים שלהם, כך שלא יתאמצו ליראות אם נישקפת סכנה בחציית הכביש, הרי זה מקום מיבטחים. ועוד אלה שעוברים אינם מיתייחסים לזה שמישהו מחכה להם שיעברו, הולכים כאילו יש להם את כל הזמן שבעולם, מדברים, עוצרים באמצע, נהנים מהחיים. זה מעצבן!!!! וזה ידוע שרוב הטעונות עם הולכי רגל קרו במעבר חצייה, במק…
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
משהו כאן ממש מסתורי... מישהו בביואיק מתכונן לחזרתה של אלפא לארה"ב? זו, אגב, Buick Centieme, קונספט שהוצג באחרונה בדטרויט...
הודעה אחרונה מאת הפנצטה שתלשה כוכב, -
אזעקות שמצפצפות בבית 1 2
מאת שלומי-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
רציתי להתעניין על אזעקות קצת יותר מועילות מהרעשן המצוי, עד כמה שאני מבין יש כאלה שברגע שהם מופעלות, שולחות צפצוף גם לשלט שאתה מחזיק בבית. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות ? האם יש כאן מישהו שניסה את זה ? מאיזה מרחק זה יכול לשדר לשלט ? איזה חברות משווקות את זה ? תודה שלוIM
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
1 -> מה פסק בית משפט בתביעה שהוגשה ע"י חברת ביטוח ללקוח שרכבו נגנב והקוד הסודי לאימובילייזר הושאר רשום בתוך הרכב 2-> מה הסיקו באיגוד הלאומי לבטיחות בדרכים בארה"ב (NHTSA) בעקבות התקרית עם צמיגי פיירסטון 3-> משרד התחבורה נלחם בתעודות מזוייפות לתקינות רכב 4-> קשיים ביישום מערכות ההיגוי והבלימה האלקטרוניות לכתבות נוספות הקישו כאן. איציק
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, השאלה מופנית לכל החברים שרכשו חלפים מחו"ל דרך רוברטו או איך שלא קוראים לו. אחד מהחברים ב-clubgti.com מפרק גולף GTI MK1, ומוכן לשלוח לי חלקים לארץ. שלחתי אי-מייל למשרד האוצר ובו שאלה לגבי אחוז מיסוי חלקי-חילוף משומשים לרכב. נאמר לי שדבר ראשון אני צריך לקבל אישור ממשרד התחבורה לקבלת אישור יבוא החלפים, כנגד הצגת חשבונית קניה ופירוט. רק אז מגיע הקטע של המכס (32% + 5 ש"ח לקילו + תוספות). האם פניתם למשרד התחבורה לפני שקיבלתם חלפים? באמת לאמר לו שישלח לי חשבונית בנפרד? צחי.[/b]
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
לכל המעוניין לקרוא, מחר מעריב מצרפים את מוסף הרכב 2003. עיינתי בו קלות, אין הרבה חידושים אבל נחמד..
הודעה אחרונה מאת yairk, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם באיזה גיל אני יכול להוציא רישיון על 50 סמ"ק אם אני מוציא על 50 סמ"ק זה נכון שאחרי זה כשאני מוציא רישיון על אוטו בגיל 17 אני לא צריך מלווה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 7 אלף צפיות
מישהו מוכן להסביר במטוטא מה ההדבל ביניהם?
הודעה אחרונה מאת V8Driver, -
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנה כמה תמונות שקיבלתי בדואר אתמול... לאלה שלא ראו בעיתון או בחדשות.
הודעה אחרונה מאת TheHunter, -
- 12 תגובות
- 17.4 אלף צפיות
אני יודע שטויוטה היא תוצרת יפן... איזה עוד?? כי שמעתי שהם הכי אמינות היפניות...
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קבלו איזה פרוטוטייפ חביב מאוד של בי.אמ.דבליו: רק הג'אנטים מכוערים!
הודעה אחרונה מאת TheHunter, -
מפגש איטלקי 1 2
מאת FifthGear- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בוקר טוב-צהריים טובים אני מעוניין לארגן מפגש של רכבים מסוג פונטו HGT ועלה בעתי גם להפוך את הנ"ל למפגש של מכוניות איטלקיות בכלל למי כאן יש פיאט -אלפא-לנצ'יה-(פרארי?)
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
להלן פרוייקט שהפך ל"שיגרה" בארה"ב ובאנגליה. מיני מיינור עם מנוע של VTI (משהו בסביבות ה-160 כ"ס אם איני טועה....) ויש כאלו שמגדישים אותם... וקיבלתם 200 כ"ס בערך, על 600 ק"ג בערך. העלות הכוללת (גם בארץ אם היה אפשר) : כ-30K. (יש קיטים יעודיים) התמורה... חיוך ענק בכל רגע נתון. שיהיו בריאים... http://minimike3bc.tripod.com/project8.html
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
פאדיחה בסיבוב 1 2 3
מאת עופר106R16V-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
טוב אז ככה אני נוסע איזה יום חזרה הביתה מכביש רידינג למחלף איילון דרום ובסיבוב הזה לקחתי פניה וכנראה הבהלתי את האוטו שברתי את ההגה מהר והייתי על בערך 80 קמש לא מהר במיוחד ופתאום האוטו המשיך ישר לתוך הקיר אני פשוט ניבהלתי ולחצתי ברקס בכל הכח הראלי עצרה סנטימטר מהקיר איזה מזל אני לא מבין למה זה קרה האוטו אם קוני והנמכה35ממ השאלה שלי היא למה זה קרה ומה הייתי צריך לעשות במצב הזה על תישכחו הייתי רק על 80 לעזאזל למה אני לא קולין מקרי
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום בערב אני יורד לאוטו נוסע לחבר יושבים קצת חוזר הביתה מארגן משהו בבאגז' סוגר אותו ומה אני מגלה הסמל של הספורט מתחת לרנו נגנב יותר נכון הורד נשארו רק כמה חתיכות דבק דו צדדי וסריטה קטנה ומעצבנת ליד איפה שהיה הסמל יש לי "חשוד עיקרי " אבל מה שהכי מפחיד אותי זה שאני לא ידע אף פעם אם זה באמת הוא ואם לא אז מי אם אני יגלה מי זה אני יכול להבטיח לכם שלמכונית שלכם אותו אדם (אני בספק שהוא אכן אדם) לא יעשה את זה וזה מהסיבה שהוא יצטער כל כך על הרגע שהוא חיבל באוטו שלי ובדרך כלל אני לא בן אדם אלים (אני אשכנזי חמוד) אני די רגוע אבל עד האוטו מצטער אם זה לא מתאים לרכב כללי (התלבטתי אם לכתוב את זה פה או באוף טופיק) פשוט עליתי הביתה ניסיתי להירגע עברתי קצת על הפורום א…
הודעה אחרונה מאת santiago, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה.. מותקן לי אימובילייזר ברכב שפועל לפי קוד. אני מאוד מעוניין לשנות את הקוד בגלל שהאוטו שלי שהה במוסך הרבה זמן ועבר הרבה ידיים שם. בקיצור המתקין של האימובילייזר שלי אמר לי שלא ניתן לשנות את הקוד אבל הבנאדם הזה לא ממש אמין, הוא נוכל לא קטן בסביבה שלי. צירפתי תמונה של האימובילייזר אני מחכה לתשובה שלכם במהרה. תודה מראש, גיל
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
-
שלום לכולם רציתי לברר האם היו דגמים נוספים של גולף בעלי 3 דלתות ומנוע 1.8 מלבד הGTI? (שנים 87 - 89) ואם כן אילו?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין מנוע אטמוספרי טורבו וונקל כמו בxk8???
הודעה אחרונה מאת liran, -
שמות של מכוניות ומשמעותן! 1 2 3
מאת def-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
למה למרצדס קוראים מרצדס בנץ???? ולמה בסמל של פרארי יש את האות S והאם האות f שם היא של פרארי?? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- llaavvii
- mikyl
- 3n
- mitsugli
- o.r
- sperial
- gamken
- wncrazy
- memilavi
- tan tan
- mcshmupi