Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר על אותו משקל להפוך אוטומטית לטיפטרוניק או משהו כזה ?

אני מדבר לצורך הענין על פג'ו 306 אוטומטית מ98

אבל אבקש לקבל גם תשובה כללית בנוסף להתייחסות לרכב עצמו

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

לא אי אפשר. המורכבות של זה גבוהה ודורשת התערבות ברמה מאד מקצועית במערכות ההדראוליות והאלקטרוניות של התיבה.

זה גם חסר כל טעם. כמעט כל תיבה אוטומטית ניתן לתפעל בצורה "ידנית" ע"י שימוש בבורר ההילוכים. זה אולי לא נוח כמו כפתורים על ההגה, אבל אפשרי.

לא יודע איזו תיבה יש ב 306 מודל 98, אבל בדגמים החדשים הבורר הוא בצורת מסילה מדורגת, ומניסיון על 406, קל מאד לתפעל אותה בצורה ידנית, בלי משבת, בתחום 2-3-4.

בכל מקרה, טיפטרוניק לא מהווה תחליף לתיבה ידנית טובה.

פורסם

אני מתכוון שהניצול שלה גרוע מאוד

ואני רוצה ידני אבל ההורים רוצים עדיין את האפשרות של אוטומטית

אין את הידית המדורגת הידית ממש גרועה כמו בקורולה 91

מה עושים ?

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

אולי לא מתאים לו...

למה לך להסתבך? פשוט חכה עד שיהיה לך כסף לקנות רכב משלך!

חבל להשקיע כסף שלפי דעתי מיותר אם הרכב הוא של ההורים שלך ובטח אתה לא נוהג עליו כל יום..

לא שווה את ההשקעה..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...