Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאדיחה בסיבוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להעביר את המשקל קדימה. לפחות בלנטיס זה משמעותי מאד והביא אותי לא פעם להיגוי יתר מוגזם ללא מגע באביזרי הרכב ( הנדברקס וכו ) וסיבוב כלשהו של ההגה...

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה רק הלנטיס שלי לא שובבה? :cry:

וקצת פרופורציה. הלנטיס עגלה צפויה מאוד. היכולת שלה לשינויים לא ממש טובה ובתוספת יכולת בלימה חלשה לא ממש מעוררת חשק.

הבעיה שלך שההיגוי יתר מוגזם? לפי מה? אם הגעת ללא כוונה מראש להיגוי יתר והוא מוגזם לך, סע יותר לאט או לך ללמוד איך שולטים בו. אם התכוונת והוא מוגזם בשבילך, לך ללמוד איך שולטים בו.

הרי אם התכוונת לכך ואתה כן שולט בו אז הוא לא מוגזם. זה בדיוק מה שרצית.

ודרך אגב כשהגיר ב- HOLD עזיבת דוושה עובדת טוב, אפילו בלנטיס. נוסה היטב אתמול בכביש מצדה ערד כשהוא רטוב...

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

זאב

עכשיו נשאלת השאלה למה היית בכביש ערד מצדה עם הלנטיס כשברשותך ה206 GTI

אתה לא חייב לענות כמובן אם זה ממניעים פרטיים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

יש יש יש אהההההההההה :D החלטי בסוף שאני עובר קורס נהיגה במסלולים הקורס במשך יומים אימון אישי של 5שעות על האוטו שלי :hihi: טוב זה קצת כבד עליי הקורס אבל זה שווה הודות למנהלי הפורום התותחים שענו לי :wave: וכן גם לכם תודה רבה זה פשוט דחף אותי לעבור את הקורס אני פשוט מאושר :roflmao::scatter: קולין מקרי זהירות אני בא :lying: :biggrin2:

פורסם

רק כדי להבהיר כמה דברים לכל מי שנמחקה לו כאן הודעה.

הפורום זה לא זירת התגוששות בין בתי ספר לנהיגה מתקדמת, השמצה של ביה"ס כזה או אחר על ידי זה או אחר היא לא לעניין.

נמחקו הודעות של שני הצדדים ואני יודע שאני אקבל תלונות מכולם אבל דווקא בגלל זה יש לי הרגשה שזה בסדר.

אתם רוצים להביע דעה, בכיף.

אתם רוצים לפרסם את מרכולתכם, גם בכיף, ניתן להגיע להסדרים.

אתם רוצים לריב מי יותר מלמד יותר טוב, תזמינו שניים שלוש מנהלים לקורסים אצליכם ונבדוק את זה .

:agrue:

פורסם
רק כדי להבהיר כמה דברים לכל מי שנמחקה לו כאן הודעה.

הפורום זה לא זירת התגוששות בין בתי ספר לנהיגה מתקדמת, השמצה של ביה"ס כזה או אחר על ידי זה או אחר היא לא לעניין.

נמחקו הודעות של שני הצדדים ואני יודע שאני אקבל תלונות מכולם אבל דווקא בגלל זה יש לי הרגשה שזה בסדר.

אתם רוצים להביע דעה, בכיף.

אתם רוצים לפרסם את מרכולתכם, גם בכיף, ניתן להגיע להסדרים.

אתם רוצים לריב מי יותר מלמד יותר טוב, תזמינו שניים שלוש מנהלים לקורסים אצליכם ונבדוק את זה .

:agrue:

אין תלונה מצידי - טוב עשית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא חושב שהיתה פה שום התגוששות בין בתי ספר,

היתה הבעת דיעה שלי על מה שמתאים לבחור שמחפש קורס ומה הוא יקבל בתמורה, כלומר הוא לא יקבל את מה שמתאים לו.

אני אחזור ואומר שנהיגה מהירה (או ספורטיבית) ללא יכולת שליטה מתאימה ברכב, בכבישים ציבוריים = השתוללות מסוכנת !!!

פורסם

הכוונה היתה כמובן עם לחיצה על ההולד ... וההשוואה היתה למכוניות ה1600 אוטומט הדומות ( גולף , טויוטה ... ומיטב צי הליסינג ) ... וכמובן לא שנסעתי ב120 בפניה עזבתי את הגז ולא הבנתי למה הגדר רוצה לפגוש אותי מהר. :)

וכן אני כן משתדל לסוע בתוך המגבלות הידועות ולא תך כדי השתוללות וסיכון אחרים על כביש ציבורי תודה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...