רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הכל התחיל בדוח תנועה שקיבלתי (ממל"ז) ביוני אשתקד המקום - רח' שיטרית ת"א המהירות שנרשמה בדוח 86 קמ"ש דוח זה אגב היה הטריגר לרכישת בליינדר יומיים לאחר מכן את הדוח לא שילמתי מכמה סיבות, שפורטו בבקשה להשפט 1. נסעתי בתנועה צפופה יחסית ולא הייתי משוכנע שאכן הממל"ז כוון לעברי 2. המהירות שצוינה בדו"ח הייתה המהירות שנרשמה בצג הממל"ז ולא הופחתו אחוזי הסטיה של המכשיר, 4% כמדומני. 3. התנהגות השוטרת המשפט נקבע לתחילת חודש מרץ 2003, כלומר תחילת חודש הבא לפני כשעה קיבלתי שיחת טלפון ממשטרת ישראל אגף התנוע מחוז מרכז.. מהשיחות שגורמות לדפיקות לב מואצות, המחשבות רצות במהירות ונקטעות מהעבר השני "יש לך משפט בתחילת חודש הבא, הוא בוטל אתה לא צריך להגיע" אמר לי…
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
אהלן חברים יקרים התגעגעתם? והפעם במסגרת פינתנו " כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול" -מנתק הצתה. איך בדיוק הוא עובד ? האם גם במכוניות לפני עידן ההזרקה / מחשבים היה מנתק הצתה והאם הוא עבד בצורה שונה מהיום? איך אני יכול לבטל את המנתק ? האם צריך להחליף את המחשב או אפשר לתכנת אותו? 10q very much
הודעה אחרונה מאת Dj_RoY, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בפסק דין שניתן בבית המשפט המחוזי בתל אביב (תיק ע"פ (ת"א) 71434/02 פרקליטות מחוז מרכז נ' רחמני, מיום 4/2/03). ביהמ"ש פסק כי מכשיר קשר אינו טלפון ולפיכך לא חל עליו האיסור המפורש לשוחח בשעת נהיגה ללא דיבורית. ביהמ"ש הוסיף וקבע כי החובה הכללית להחזיק בהגה בשתי ידיים חלה על שיחה רצופה ומתמשכת במכשיר קשר, שכמוה כשיחת טלפון, אך לא תחול על שיח קצרצר במכשיר הקשר. לפיכך תהיה ההכרעה עובדתית.
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
והפעם הודעת מכירה חמודה... 2 מכוניות מירוץ אמיתיות - קיט קאר - במחיר מציאה של 75 ו-90 אלף דולר Available with 6 DOG gearbox or seq gearbox -- Weight 920 kg (880 + ballast) -- Matter "usine" PTS body with Kitcar FIA certification -- Engine with 210 Hp, max rpm ratio 9200 -- "big" transmission kit with ZF lim. slip. diff -- PTS tarmac setup 2000 evo -- "big" canned rear cross -- 17" Wheels. המפרט מעורר תיאבון הקליקו כאן. זו הגירסא היפה ביותר של הדגם הזה. ואם בא לכם להלביש את הפלסטיקה עצמה על האוטו שלכם, רק 893 Euro... (לא כולל משלוח, מכס והרכבה). הקליקו על הלינק השני בעמוד הזה. Nice עוד מכוניות ראלי למכירה, כאן. להשתע…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.repubblica.it/gallerie/online/sport/nuovafer/index.html
הודעה אחרונה מאת z-man, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.wrc.com/en_GB/default.htm סיטרואן ניצחו במירוץ הראשון באופן גורף עם תפיסת כל רוחב הפודיום (קרי שלושה צוותים בשלושה מקומות ראשונים), ובמירוץ השני בשוודיה, שהסתיים לפני מספר שעות פג'ו ניצחו 1-3...גרונהולם ראשון ושלישי ריצ'ארד. שני סיים מאקינן בסובארו. בנתיים יש גם תיקו בטבלת האליפות כאשר מקריי ולואב מובילים עם 12 נק' כל אחד-אבל אחריהם יש שלושה (!) נהגים עם 10 נקודות-גרונהולם,באנרס ומארטין הצעיר של פורד. עונה מותחת אמרנו? ובנתיים נפתחה גם "אליפות רחוב המסגר בראלי" עם פתיחת סדרת הפרודקשן קארס- ז"א גרופ N אשר תערוך השנה רק שישה סיבובים בגלל החלוקה בין המירוצים של ה"סופר 1600" וגרופ N. מצורף לינק לתוצאות מירוץ פתיחת העונה בגרופ הסדרתיות. שי…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזו המצאה גאונית!! איך לא דמיינתי שדבר כזה קיים? מי הגאון שחשב על הרעיון העצום הזה? למה אף אחד לא אמר לי קודם? הנה דוגמית, מעניין לאיזה אוטו http://www.haynes.co.uk/inc/viewbook.asp?bt=3908 רוני
רציתי לדעת למה לא ייבואו את ה306 ראלי לארץ ורק את ה106 ומה ההיתרונות של ה306 ראלי על הXSI אם אתם יודעים פשוט האוטו הזה מעניין אותי ורציתי לדעת פרטים עליו
הודעה אחרונה מאת R.C, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
מצאתי מבחן מאוטוקאר של 0-100-0. נבחנות שם 16 מכוניות. להנאתכם טבלת התוצאות, מהסוף להתחלה (בניכוי כמה מכוניות...) הנתונים מובאים כך - 0-30 מייל"ש, 0-60 מייל"ש, 0-100 מייל"ש, זמן תגובה, זמן בלימה וזמן כולל: סיוויק טייפ R: (הוט האצ' הנעה קדמית) 16000 פאונד, 2000 סמ"ק, 197 כ"ס, 1200 קילו. 2.6, 6.55, 17.68, 0.49, 4.43, 22.60 פורד פוקוס RS: (הוט האצ' הנעה קדמית) 20000 פאונד, 2000 סמ"ק טורבו, 212 כ"ס, 1280 קילו. 2.53, 6.34, 16.39, 0.54, 4.32, 21.25 לוטוס אליז 135 ספרינט: (רודסטר הנעה אחורית) 25000 פאונד, 1800 סמ"ק, 135 כ"ס, 780 קילו. 1.85, 5.40, 15.68, 0.53, 4.32, 20.53 סובארו אימפרזה STI: (רפליקת ראלי הנעה כפולה) 26000 פאונד, 2000 סמ"…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
סיפור מהאגדות 1 2 3
מאת sronis- 35 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
סיפורינו הקט מתחיל, כמו כמעט כל אגדה, באוטופיה. הוא ממשיך רע ומסתיים בטוב, כמובן, אבל אני חושב שהייתי מספר אותו גם אם הוא היה מסתיים רע. זה פשוט יותר מדי לא מציאותי... אבל למה להקדים את המאוחר? תקראו. לפני שנים רבות (טוב, חודשיים בערך) במדינה רחוקה רחוקה (טוב, באזור השרון, למה אתם נתפסים לקטנות? תנו לספר!) חי לו עלם חמודות יפה תואר ותכול עיניים (טוב, אז לא ) ולו הייתה פז'ו 306 כחלחלה ויפה, שהוא אהב עד מאוד. נהג בה אותו בחור יום יום ונהנה עד מאוד, עד אשר יום אחד, במקרה היה זה גם יום הולדתו, נסע הוא בבוקר אל הצבא, וראה שתי קשתות בענן אחת ליד השניה. שמח ועלץ הבחור, שכן שתי קשתות יפיפיות ביום ההולדת הן בוודאי סימן למזל טוב. אך המזל לא האיר פנים לידידינו באותו היו…
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מצטער אבל זה יצא לי מלמטה למעלה יש לי עוד תמונות אז אם אהבתם תגידו אני יעלה עוד כמו כן יש לי הצעה קטנה למנהלים למה לא תפתחו ת'רד(דביק) אחד שיש בו רק תמונות של רכבי הפורום ועוד אחד של תמונות מיוחדות כל מיני קיטים ושיפורים למיהם זה יכול להיות נחמד
הודעה אחרונה מאת OAking, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אז ככה, השבוע יש לנו בגלרייה תמונות ממועדון החמש ומהמפגש ברמת גן. שלושת התמונות האחרונות, הן של המפגש שאחרי המפגש בראשון לציון. מי שיודע על מה אני מדבר - יודע. בואו רק נגיד שמצאנו מסלול הקפות עם פיתולים מדהימים, באורך של 3 ק"מ לכל הקפה, ובדרך יש גם מגרש חצץ ענק עליו השתעשנו מאוד מאוד עם הג'יפ אז ככה ש - היה כייף... (מי שמזהה את המקום - בבקשה לא להגיד כאן, לכל השאלות שיש תשלחו לי הודעה פרטית) משחק השבוע - בתמונות ממועדון החמש מופיע אייל פלד. הראשון שמביא את מס' התמונה שבה הוא מופיע - מנצח. מקווה שתהנו מהגלרייה, מכל הגלרייה... שבוע הבא אין גלרייה - אני סוגר שבת יותם. http://www.pbase.com/rallyeweb/7_in_febuary_2003
הודעה אחרונה מאת יובל, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אם מישהו בבקשה יכול לתת לי הספקים של השניים , ראלי ו205 ג'יטיאי כ"ס,מומנט אחיזה וכו שניהן 1600 תודה.
-
- 1 תגובות
- 796 צפיות
אשמח לראות תמונות של מי שהיה וצילם. פשוט לא מצאתי זמן לקפוץ ולראות. עוד פרטים בפורום : http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=5132&highlight=
הודעה אחרונה מאת Saar, -
לאוהבי האיטלקיות: 1 2 3
מאת תומR-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
סט תמונות של רכבים שבמקרה היום נכנסו אלי. כשראיתי את ה75 הרחתי שמשהו שם חריג... כשראיתי את הדלתא... לא היה לי חוש ריח - היה לי חוש מישוש...
הודעה אחרונה מאת יובל, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תיהנו... וקחו הכל בחיים בקלות !
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
דני, אתה לא יכול לצפות מהאנשים פה לדעת הכל. הבעיה היא שיש אנשים שמתעקשים לכתוב דברים שהם לא בטוחים בהם, או דברים שהם שמעו או ראו, ולהציג אותם בתור עובדות. מצד שני - אם יש לך מה להוסיף בנושא (ואני יודע שיש לך) - למה שלא תכתוב את זה? עדיף שאותם אנשים יכתבו את השטויות כדי שאנשים כמוך יוכלו לתקן אותם וללמד אותם - הרי זאת מטרת הפורום!! רוני אני אישית לא מבין למה אי-אפשר להתחיל לחסום אנשים? פה זה לא תפוז, שחייב לשמור חופש הביטוי וכדומה, וכפוף למערכת של חוקים וכללים בתוקף היותו ציבורי לגמרי. הפורום הזה נוצר for the people, by the people and of the people, ואין שום סיבה שנצטרך לסבול (ורואים בהודעות שלנו שאנחנו סובלים. זה ברור) את כל הערסים ("הלאנטיס שלי טורפת א…
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האים לדעתכם כדאי להיתפשר ולא לחכות עד שאני אמצא 106 ראלי 1600 וליקנות כבר אקס.אס.איי 1600 ואים מישהו יודע ,אז במה ההבדלים בין המכוניות באים לידי ביטוי(חוץ מהצורה החיצונית)
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברצוני לדעת מהם התנאים לנסיעות מבחן איך הדבר הולך אני נהג חדש ורציתי לדעת אם יש אפשרות בכלל שאני יעשה נסיעת מבחן אני רוצה את הנסיעות בשביל להגדיל את הניסיון שלי עם רכבים שאני אוהב אבל אין לי התנסות איתם. ואין לי כוונות לקנות יש מצב לדבר ?
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
נעשה את זה בקצרה, התעוררתי כהרגלי ב 7:30 בבוקר, הגשם נראה מבטיח משהו, גיא על המסנג'ר הראה הענות ותוך חצי שעה היינו באזור הבורסה , מגרש חנייה עצום עם פוטנצייאל ענק . הבעיה היחידה היא לא היתה גישה אליו, לפחות לא עם הרכבים שלנו. בקיצר, אחרי כמה סיבובים הגענו לחניון אחר, קטן וצנוע, בעזרת מס' ארגזי קרטון "ציירנו סיבוב" והתחלנו לתרגל החלקות. לא נכנס לפרטים הקטנים והשוליים ונגיע ישר לעיקר, אחרי כחצי שעה של תרגוליישן, מגיעה לזירה טויטה משטרתית. אני נעמד לידו ופותח את החלון, זו הייתה בערך השיחה : שוטר : אתה רוצה את הרשיון שלך ? אני : נראה לי שכן ! שוטר : אז למה אתה עושה שטויות ? אני : למה שטויות, סה"כ מתרגל קצת מצבים שלא יוצא לתרגל בכביש. …
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לדעתי נהיגה פרועה מדי
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הפעם לי פרצו לאוטו... דפקו לי רדיו דיסק... מול החלון שלי בשניות, זונ*ת!!!!! דרך אגב... לכל הגנבים שבינינו כאן (אני בטוח שיש איזה אחד או שתיים) לכל כלב מגיע יומו !!!! אל תשכחו את זה, יבוא יום ויפתחו לכם את התחת אמן!!!!!!!! לפני.. התמונה כבדה... אחרי ... [/img]
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כתבה מוואלה על נהג ומצלמה. לא להאמין... http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=346562&path=22 חוו דעתכם...
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למי שפעם ראה, יש מתחת לכסאות הקידמיים מעין פתח ניקוז שכזה,שאני לא ממש הבנתי את מהותו. מישהו יכול להסביר לי מה זה? למה צריך אותו? למקרה שהאוטו טובע ?
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול לקנות את המדבקות המודבקות לאורך הדלתות של דגמי הדייסטסו שרייד 90-94 ?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שימו לב לM3... עשו עליה עבודה...ערבית... וגם תבינו סוף סוף כמה כסף מכניסה עבודה כזו... כאן
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
(א) מהב.מ.וו סידרה 6... (ב) מהאודי RS4 שראיתי ברמת-אביב... (סתם מדבקה? לא נראה לי. יותר מדי אלגנטית בשביל להיות ערסמוביל) נראית מצויין !! (ג) מהאודי A4 קבריולט שחלפה הבוקר ביהודה הלוי... בתנועה היא נראית נהדר, בשניה הראשונה נראתה לי כמו TT גדולה. טוב, למרות הכל, יש כבוד לגרמנים
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לכל המתדלקים ב דלק 98, מצאתי תחנת דלק עם הנחה של 40 אג' לליטר. התחנה בכפר סבא, אם פונים מצומת רעננה צפון לכוון מזרח (לתוך כ"ס), לפני האצטדיון מול סניף של בני עקיבה, בצד הצפוני של הכביש, תחנת הדלק פז עם שלט גדול על ההנחה. תהנו
הודעה אחרונה מאת מושיקו הנהג, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אתמול בערב נסעתי אם אבא שלי לפ"תב אוטו שלנו(WV BORA 2002). בערך בצומת ירקון נדלקה המנורה המתריאה שיש קצת דלק. כ -2 קילומטר לאחר-מכן נכנסנו לתחנת דלק "דור" בסגולה וביקשנו למלא מיכל מלא. אחרי שזה סיים הבחורה ניגשה והתחילה לשפוך עוד .... וזה כבר הגיע ל56 וחצי ליטר .... ואבא שלי שלא אותה מה קורה ... והיא הפסיקה. הבעיה היא שלפי מה שידוע לי קיבלות המיכל היא 55 ליטר!!!!! האם אם קימבנו אותנו??? מה הולך שם!? איפה אני מברר את הקיבולת המדוייקת של מיכל הדלק? והאם אני יוכל לדרוש החזר אם אני אברר שהקיבולת של המיכל קטנה מ 56ליטר?
הודעה אחרונה מאת מושיקו הנהג, -
-
מפגש מועדון האלפא. 1 2 3
מאת Adabbbbbb- 44 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היה פשוט מדהים!!!!! כוללם היו!!! באמת היה אחד המוצלחים.., ואני שכחתי את המצלמה בבית.....!!!!!!!!!!! . היה ממש מצחיק להיכנס למתחם, אף אחד לא הבין מה פשוטק בן 18 עושה מאחורי הגה של אלפא-סוד .. אךך.... אז מי מכם היה שם?
הודעה אחרונה מאת Sprint,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- llaavvii
- mikyl
- 3n
- mitsugli
- o.r
- sperial
- gamken
- wncrazy
- memilavi
- tan tan
- mcshmupi