רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,597 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
איפה המפגש ביום שישי
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כסופה נצפתה היום על גרר בחיפה בדרך לתל-אביב. מישהוא יודע פרטים?
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
רגע, תסבירו לי, אנשים. יש לכם את אחת הקטנות הכי קשיחות שיש. אני מבין שבולמים ומוטות יקשיחו אותה עוד יותר - אבל האם באמת צריך? הנוחות גם ככה בקנטים. והאוטו כמעט חסר זוויות גלגול (לפחות אצלי...) - הקשחה לא רק תגרום לפחות אחיזה ויותר עצבנות תחת עומס (והיא מ-ס-פ-י-ק עצבנית גם ככה...) דיויד - אני באמת צריך סיבוב על שלך... רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
לא הרבה, טוענים באוטוקאר. מבחן הצמיגים השנתי של אוטוקאר, קריאה מהנה:
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כזכור במירוץ ניצחה הקליאו סופר 1600. הבחור שהודח מהמקום השני, הפיני קוטי קטיאמי (שם מאוד פיני, אולי צריך לשנות את סדר האותיות בעברית...), המנוהל ע"י המאסטר קולין מקריי יתחיל את המירוץ הבא בJWRC במקום ה35 והאחרון בקטגוריה במקום במקום השני כמובן. סיבת הפסילה היא אגב ברקסים לא חוקיים (כך לשכת העיתונות של הWRC). בשל הפסילה מרקוס ליגאטו שסיים שלישי הועלה למקום השני ואלסנדרו ברוצ'ולי הועלה למדרגה הנמוכה של הפודיום והגביע ישלח אליו בדואר שליחים. במירוץ כזכור ניצח הצרפתי (איך לא במירוץ ביתי שכזה) , סימון ז'אן ז'וסף בקליאו 1600 16V.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם יש H4 ? או H7 ?
הודעה אחרונה מאת David, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קצת פרספקטיבה למי שלא יודע מה מו מי, וכל מה שהוא מכיר זה את הקורסים שמוצעים בארץ. ובכלל, חומר קריאה מאוד מעניין. תהנו. סיפתח : ג'ים ראסל/דונינגטון : ברטיל רוס : ווינפילד :
הודעה אחרונה מאת Saar, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם אתם ממליצים לנהג חדש לקחת קורס לנהיגה מתקדמת? האם זה בכלל אפשרי? ואם כן, כמה עולה העסק הזה?
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני גאה לפתוח את הודעה מספר 1001 בפורום הזה בסקר מפגר למדי. מתלבט אנוכי באם להשאיר או להוריד את המדבקות השחורות הנמצאות על דלתות רכבי (באזור של קורה B) תמונות מצורפות - מדבקה אחת כבר הורדתי (הן לא במצב טוב, ואם אני אחליט לשים אז אני אשים חדשות). מה דעתכם? רוני
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
כלה בלבן ... 1 2 3
מאת ido- 30 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מי שרוצה כלה כזו - שירים יד .
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ברצוני לעשות סקר קטן אם היו נותנים לכם תקציב של 100 אלף שקל איזה רכב הייתם קונים? אבל יש כמה כללים קטנים: יש לכם 2500 שח למערכת ואסור לקנות רכב בפחות מ 100 ולשפר אותו במה שנשאר. וגם יש לכם עד 11000 שח (העלתי את הסכום עקב בקשת הקהל) לשנה להחזיק אותו וזה כולל ביטוחים טיפולים והכל חוץ מדלק. בקיצור איזה רכב לדעתכם הוא הרכב האולטימטיבי? תתנו שם חברה דגם ושנה של אותו רכב ותזכרו אסור לעבור את הסכומים הנ''ל
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ק"ג , קל לתפעול , יכול לעצור אופנוען במיידית מבלי לגרום לו נזק. המשטרה מחפשת תחליף לדיקט הוותיק פרטים בקישור : http://www.fullgaz.co.il/archive/feb-03/news/police-learn.html
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר כיוון בולמי הקוני-ספורט בRSI עלו כמה וכמה תהיות באשר לSETUP הרצוי בבולמים קדמי\אחורי. התהיות הן : כיצד עדיף לכוון את הבולמים, קשיחים יותר מקדימה , קשיחים יותר מאחורה , אותו דבר בשני הצדדים ומה תורם\משנה כל SETUP שונה להתנהגות הרכב (תתיגוי, היגויתר). אשמח לתשובות מבוססות או כאלה שמגיעות לאחר נסיון רב.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בפעם הקודמת קיבלתי בערך חודש-חודשיים+- לפני הטסט את המכתב לאישור התנועה ממשרד הרישוי, האם אני יכול לבצע את הטסט מוקדם יותר מהתאריך המצוין במכתב? לדוגמה טסט ל20 לאפריל לבצע במרץ? האם זה ישנה את תאריך הטסט הבא?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נתקלתי בתמונות של 309 GTI עם מנוע של קוזוורט 500 כ"ס והנעה 4x4 מעניין איך זה נוסע http://ben.loaded.net/view_album.php?set_albumName=309cossie
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רשימת האנשים שהזמינו ושילמו עבור חולצות: Guy איציק נ. אריאל RSI שי shays Veyron לירן 106 ראלי מתן ac-cobra דין 007 יובל עמית kompy TalOr 106 XSI טל 1712 ראלימן boxer PUG 106 S16 Xrallye106 Oshri guy_s maxim Aדי roy306 נמרוד פוקוס liviur SubaMan שמר Ranster עומר DJ roy דני G אייל (פולו 16V) רשימת האנשים הותיקים בפורום שאותם אני מכיר אישית וישלמו בזמן קבלת החולצה : ג'רמי ישראל kitt זוהר קליאו sronis שלומי אביעד (ארצ'י) רועי צוקרמן יותם ק. ירון זורע נתי (luckies) V8Driver פוקו זרזיר כספר drugstore webwizard בועז וולקן רשימת האנשים שיקבלו בדואר: oyway R.C. …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
הורי רוצים לנסוע לאיזה טיול באירופה. אני רוצה לנהוג כמובן. מישהו יודע באיזה מדינה באירופה נהג בן 18 יכול לנהוג ברכב השכרה? או יודע על איזה קומבינה אחרת שבעזרתה אני אוכל לנהוג?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני כנראה הולך יום שישי הזה לקורס נהיגת ראלי של בי"ס מסלולים! רציתי לדעת אים מישהו בפורום כבר עשה את הקורס הזה, והאים הוא שווה סכום יקר של :2200 ש"ח!
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאלו שטרם שילמו: אנא הגיעו יום שישי הזה למפגש ברמת גן ושלמו את חובכם, העניין יוצר 'בור' רציני בתשלום ואם לא יהיה לנו הכסף במלואו (מזומן) לא נוכל לקבל את הסחורה. בתודה מראש איציק ________________________________________________ האנשים שטרם שילמו הם (שם + כמות שהוזמנה): ג'רמי 1 זוהר קליאו 1 ירון זורע 1 נתי luckies 1 פוקו 1 כספר 1 בועז וולקן 2
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהוא יודע מה מסמלות האותיות שכתובות ליד מספר הדגם? למשל אני יודע שהאות i זה הזרקה והאות c זה קופה אבל מה אומרות שאר האותיות? (S E)
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב כנראה יהיה מוכן בוים רביעים והשמאי העריך נזק של 8 אלף שקל. הרכב נמצא עכשיו אצל הפחח שמסדר את התאונה אבל חוץ מזה יש כמה דברים נוספים שהוא לא עוסק בהם וזה הגלגלים באוטו, אמרתי כבר שהג'נט האחורי נמעך קלות ויש מרווח בין הצמיג לג'נט ואפשר להכניס שם חצי שקל וכל האויר בורח בנוסף. בנוסף לזה נאמר לי במוסך שהכיוון פרונט ברח בגלל המכה של התאונה מאחורה, האם זה הגיוני בכלל? (אני לא רואה קשר בין מכה מאחורה לפרונט קדימה) עכשיו לשאלות: 1. בגלל שהג'נט נמעך, האם אני יכול לבקש ג'נט חדש ושלא יתקנו לי את המעוך? 2. האם אני יכול לדרוש החלפת צמיג של אותו הג'נט בגלל השחיקה שנעשתה בפגיעה? (ומכיוון שדרוש החלפה של 2 צמיגים על אותו הסרן אז שיחליפו לי את הצמיג השני בנוסף) 3. …
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה זה הרכב הזה? דגם? שנה? מי היצרן?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, רציתי לדעת , האם יש חוק נגד מורה לנהיגה שמדבר בפלאפון ? האם זה לא כמו לדבר בזמן נהיגה (נהג) ? היום נסעתי פ"ת ילדה (שווה דווקא) החליטה להיכנס לי לנתיב, היא עשתה את זה כמובן ללא איתות ובפראות עצבנית (אין לי מושג למה) בקיצור התקרבה אלי ואני מצפצף ולא היא ולא המורה שמים זין , אח"כ האצתי , באתי ליידה וקלטתי את המורה עסוק בטלפון , 5 דקות של נסיעה אחרי זה (הלכתי לקניון לקנות משהו) אני חוזר באותה דרך , ונחשו מה ???? כן כן כן... שאסי לרכב של המורה לנהיגה ) עוצר בצד, שואל פה ושם , וכן , המורה דיבר בפלאפון , והילדה עשתה שאסי לרכב חונה ... לפי דעתי צריך שיהיה חוק נגד מורי נהיגה שמדברים בפלאפון , התלמידים יכולים לעשות טעויות שעולות בחיי אדם (תלמיד שמרוב לחץ שקופ…
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קניית רכש חדש והייתם סתם משוטטים באינטרנט כדי לקבל פרטים נוספים ע הרכב שאתם רוצים לרכוש או על היצרן שלו, נניח על פיז'ו 307. נניח גם שהייתם נתקלים בתגובות לכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2438217,00.html מה אז הייתם עושים? עם איזו הרגשה הייתם נשארים? לקנות פיז'ו 307 או לא? גם בנאדם רציונלי שמבין שאת כל מה שכתוב באינטרנט צריך לקחת בע"מ לא יכול להתעלם מאוסף ההשמצות הזה שפשוט יכול לגרם לאנשים לשנות את דעתם רק מהודעות כאלו חסרות בסיס. אל כוכבי כבר התרגלנו....אבל פה הוא מקבל תמיכה מאנשים דומים לו וזה כבר משווה ל-YNET צורה לא פחות מקצועית ורצינית, למה אי אפשר למחוק חלק מהתגובות המטופשות האלו?
הודעה אחרונה מאת הלל פוסק, -
-
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר לי כמה עולה להחזיק אוטו לשנה?? גולף שנת 95 לילד בן 17 ??? אני מתכוון לביטוח טסטים וכאלה... כמה כל העסק עולה לשנה?? תודה
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביום שישי לפנות בוקר (00:40) אני נוסע בכביש של גני התערוכה לכיוון הטיילת בת"א ובעוד אני חוצה את הצומת בעוד ירוק - הגיחה מכונית משמאלי ונכנסה בי, ממש מפחיד... אני עוצר ומסתכל על התמרור ומבין שמישהו פה טעה, לי היה ירוק וגם לה - אבל פניה שמאלה אין לה, היא נלחצה מאוד והסברתי לה שהכל בסדר (האוטו שלי טוטל-לוס) החלפנו פרטים וסלאמת... הקטע הוא שזה ממש מפחיד כשאתה חוצה צומת ואתה רואה רכב מתקדם אליך ואתה לא יכול לעשות כלום (בעצם אפשר - מנעתי תאונה חזיתית בכך ששברתי ימינה) בכל מקרה - אף אחד לא יודע איך זה יבוא לו אז צריך להיזהר מאוד מאוד, בינתיים אני נוסע על הרכב- עד מחר שהשמאי יגיע אליי, בגשם הראש שלי נרטב והרעדיות המעצבנות שיש במהירות גבוהה זה ממש טרגי. הכי חשוב שהמערכת לא …
הודעה אחרונה מאת NASHNASH, -
-
מה אורך חיי מנוע של רכב כזה בממוצע בקילומטראז'ים כמובן..... שווה לקנות רכב עם 160 K .......... ובמקרה הכי גרוע , כמה עולה אובראול...
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כן כן , שעמום פוקד את חברכם לפורום , ולכן הוא החליט לצאת בתרד מוזר אך לא מוזר כמו אלו הרצים פה לאחרונה ... אז ככה , הסיפור שלנו הוא סיפור רגיל במשך השנים האחרונות חברכם לפורום קם , נכנס לאוטו מניע מחכה כמה דקות ( שהאוטו יתחמם , אלא מה?@) ואז נוסע לו לדרכו ( נוסע? איזה , עומד בפפקים בכול רמזור...) בהלך נסיעתו מבזבז חברכם לפורום חצי שעה שלמה על מנת להגיע לכביש הראשי של עירו הענוגה ( כן בטח.. ..) אבל , הפלא ופלא , בעירו של חברכם לפורום , סמוך לביתו , שם שרר פרדס רחב ידיים , פתחו שכונה חדשה , וסללו רשת כבישים שלתדהמתו מחברת בין שכונתו לבין הכביש הראשי.. והכניסה חוקית למהדרין אבל עליה וקוץ בה... בכניסה לרשת הכבישים , בגלל שמדובר באתר בניה ישנם תלו…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם , היום בערב לאחר שחזרתי עם חברים מהקרטינג בנתניה ( שם פגשנו את ירון זורע מהפורום העובד שם ) נסענו ( בשני מכוניות ) לנאפיס הרצליה כדי לשטוף את חווית הקארטינג המצויינת , זמנים : זורע : 16.95 דוד : 16.97 אלי 17.25 אני עוד ינקום בהם ... אבל זה כבר אופ טופיק אחר . בקיצור אני מגיע מול נאפיס ורואה שאין יותר מדי חניה ונוסע קצת קדימה כדי להחנות על המדרכה ליד הרמזור ... אבל אז אני רואה שאין שם מקום בכלל ואני מחליט לחזור אחורה.. ואני כמו טיפש נוסע אחורה בכביש חד סטרי וחוזר מול נאפיס ... והנה כמובן... המשטרה מגיעה ... תוציא רישיונות !!!! לא נאריך בשטויות אבל לאחר שאמרתי לו שאני לוחם שסגר עכשיו 21 הוא מוותר לי ולא נותן לי 750+4 על נסיע…
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בד"כ אני מתעב "שיפורים" חיצוניים מעט מוגזמים... כשראיתי מכוניות עם פנסי חזית מוחלפים, אז רובן הצליחו להתקלקל, כמו שעשו לקא הזו: מחריד... עד שהיום ראיתי תמונה של ראלי הולנדית. לגבי הגריל עוד אין לי דעה (מה שבטוח - חוץ ממשקפי רוח - הוא שהלבנה שלי לא תקבל גריל כזה... ), אבל פנסי החזית הללו יפיפים והם היפים ביותר מבין המבחר של Morette (כולל לאימפרזה הקודמת). קבלו: פנס ולעניין. מה תאמרו
הודעה אחרונה מאת drugstore,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,672 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נירו72
- לירון .ה.
- Shay Shd Dave
- nimo
- ארמגדון
- itsik30
- yohai71
- SniR89
- gollu
- orankohn
- Coresh
- SlowRide