Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורי נהיגה + סלולארי = תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

רציתי לדעת , האם יש חוק נגד מורה לנהיגה שמדבר בפלאפון ? האם זה לא כמו לדבר בזמן נהיגה (נהג) ? היום נסעתי פ"ת ילדה (שווה דווקא) החליטה להיכנס לי לנתיב, היא עשתה את זה כמובן ללא איתות ובפראות עצבנית (אין לי מושג למה) בקיצור התקרבה אלי ואני מצפצף ולא היא ולא המורה שמים זין , אח"כ האצתי , באתי ליידה וקלטתי את המורה עסוק בטלפון , 5 דקות של נסיעה אחרי זה (הלכתי לקניון לקנות משהו) אני חוזר באותה דרך , ונחשו מה ???? כן כן כן... שאסי לרכב של המורה לנהיגה :)) עוצר בצד, שואל פה ושם , וכן , המורה דיבר בפלאפון , והילדה עשתה שאסי לרכב חונה ...

לפי דעתי צריך שיהיה חוק נגד מורי נהיגה שמדברים בפלאפון , התלמידים יכולים לעשות טעויות שעולות בחיי אדם (תלמיד שמרוב לחץ שקופץ לו ילד לכביש לא ידע מה לעשות וללחוץ ברקס ואין ילד)

תנו את דעתכם בנושא,

אורן.

פורסם

אני את דעתי נתתי פה לפני שבוע בערך ופשוט קטלו אותי אז אני לא אגיב שוב (ואני טוען שהמורים חרא)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ציינתי שראיתי כמה מורי נהיגה שלא אכפת להם שהתלמיד עומד בנתיב השמאלי אם זה בכביש רגיל או אפילו ברמזור. ועוד כל מיני שטויות וככה נראים אחריי זה הנהגים החדשים ששמים זין על כולם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צודקים... אגב...שאני למדתי נהיגה המורה שלי דיבר בפאלאפון ובזמן הזה לא שם לב בכלל מה אני עושה, רק שאני לא עשיתי שטויות...

פורסם

אבל זה ידוע שמורי נהיגה זה שכונה

זה שהמורה שלי היה מדבר בפלא עזוב, הוא היה צועק על אנשים שחייבים לו כסף

ואז היינו נוסעים לאור יהודה להסדיר חשבונות והייתי רואה אותו מוציא מהגרב כזאת בוחטה של כסף, זה בגלל שהוא היה משחק שש בש וכאלה. פעם גם מצאתי כמה ז'יטונים במושב האחורי ובשיעור הראשון שלי(!!!!!) נסענו באיילון 120 והוא כל הזמן צעק עליי להגביר ולא לפחד

חחח גם אם היו צופרים לי שאני עושה שטויות בתור ל' הוא היה דופק לי ברקס ועוצר את כל התאונה ועושה דווקא כמה פעמים הוא גם יצא לאנשים

פורסם

ואז היינו נוסעים לאור יהודה להסדיר חשבונות והייתי רואה אותו מוציא מהגרב כזאת בוחטה של כסף, זה בגלל שהוא היה משחק שש בש וכאלה. פעם גם מצאתי כמה ז'יטונים במושב האחורי ובשיעור הראשון שלי(!!!!!) נסענו באיילון 120 והוא כל הזמן צעק עליי להגביר ולא לפחד

חחח גם אם היו צופרים לי שאני עושה שטויות בתור ל' הוא היה דופק לי ברקס ועוצר את כל התאונה ועושה דווקא כמה פעמים הוא גם יצא לאנשים

זה גובל בעבירה על החוק.

בעצם - הרבה עבירות על החוק...

המורה שלך היה מטורף. (מטורף רע, לא מטורף טוב)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אשתף אותכם במה שזכור לי משיעורי הנהיגה שלי שהסתיימו לפני כחצי שנה.

ב2-3 השיעורים הראשונים המורה היה איתי. אחרי זה - לא הפסיק לדבר בפלאפון שלו.

ואם לא היה לו למי להתקשר - אז יש קשר כזה(כמו של המוניות) ששם מחוברים כל המורים לנהיגה מהבית-ספר שלו.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

זה גובל בעבירה על החוק.

בעצם - הרבה עבירות על החוק...

המורה שלך היה מטורף. (מטורף רע, לא מטורף טוב)

רוני

אני יודע שהוא היה דפוק אבל המשכתי והמשכתי לקחת שיעורים ונתתי צ'אנס ובסוף שרק קלטתי שהוא כזה דפוק היה מאוחר מדי לעבור מדי מורה

הוא גם היה שולח לטסטים עם 14 שיעורים

ואפילו היה לו איזה טסטר אחד שתמיד היה מעביר

פורסם

בקשר למורים שיש להם מכשרי קשר...

אתה לא אשדודי....אני יודע שבאשדוד הבית ספר הנהיגה הגדול שם אז יש להם מכשרי קשר..

פורסם
אני את דעתי נתתי פה לפני שבוע בערך ופשוט קטלו אותי אז אני לא אגיב שוב (ואני טוען שהמורים חרא)

לי היה מורה כזה כל מה שהוא עשה זה לדבר בפלאפון... לשלוח הודעות....ולזיין תלמידות מ"מזרח אירופה" :D ...

אין לי מושג איך עברתי טסט ראשון , מה שכן 3 תאונות בחצי שנה לימדו אותי לנהוג משהו...

שנאמר: "אין חכם כבעל נסיון/ביזיון (אני לא סגור על זה)" :lol::wink:

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

איזה כוסית בשכבה שלי, סיפרה לי שהמורה שלה לא מי יודע מה "מלמד" אותה נהיגה , אלא מתעסק בשטויות. כמובן שכוסית עוברת טסט ראשון...אחרי חודש רישיון (לא סיימה חודשיים), מצאה את עצמה בתוך עמוד (בירידה עם סיבוב). היא שברה את האף, חברה שהייתה לידה שברה את הרגל, הרכב טוטללוס.

פורסם

המורה שלי היה נהדר, לימד אותי הכל ממש טוב, לפעמים דיבר בטל' אבל הוא גם היה מעורב בדרך הנהיגה שלי, לטסט ניגשתי בשיעור 28 כחוק.

הוא נראה לי אחד המורים היחידים שעברו קורסים לנהיגה והוא אפילו הטיף לי כמה זה חשוב ולימד אותי משנה זהירות..

לא כל המורים חארות....

חבר שלי עשה 2 שיעורים ותאוריה, טסט ראשונים ב 6K.... והוא נוהג טוב - מגיל 12....

אתמול בכביש שליד קניון איילון איזו אוקטביה עם "ל" השתוללה וחתכה אותי...

haters will hate

• תוכן חדש...