רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,597 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מראה הפיתולים בין השלג הלבן עשה לי משהו. יש לי תחושה שגם אתם לא תגלו אדישות ללבן.
הודעה אחרונה מאת shay69, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפי מה שאני יודע היו GTI רק שנת 2000 ולכן אני בספק אם זו מקורית (למרות שרוב ה-GTI שראיתי הם ללא סמל קדמי בגלל ה"עניים הגודולת" של הישראלי המצוי), גם אני חושב שה-GTI באה רק בגרסאת 3 דלתות (אבל בזה אני לא בטוח) . . .
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי קיבל את אחד הדו"חות המוצדקים ביותר שהמשטרה עוד נותנת - נסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית. אני הייתי ממש מרוצה שהוא קיבל את זה, בתקווה שיילמד כאן לקח וכו', אבל הוא קצת מוטרד. פחות מה-250 ש"ח אלא יותר מהנקודות וההשפעה של העובדה שהוא עדיין נהג חדש. מה קורה לנהג חדש שביצע עבירה (מטומטמת ומיותרת) כזו? החמרה בעונש? אקסטרה זמן נהג חדש? או שמשלמים ונוסעים? זו עבירה עם נקודות? בטאמן (-; גם אני נסעתי היום בנתיב של תחבורה ציבורית... באגד... קיבינימט... האוטו במוסך...
הודעה אחרונה מאת בטאמן 16V, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כולם שמעו על מירוצי ה"קנונבול" האגדיים של שנות השישים,בהם פרארים התחרו ראש בראש מול קמרואים ומוסטנגים במטרה להגיע במינימום זמן מניו יורק ללוס אנג'לס,כאשר החוק היחידי היה "ללא אלימות" וכל השיפורים,המכוניות והנהגים היו מטורפים לחלוטין.הפרס שנאסף מתרומה שניתנה ע"י כל נהג איפשר להעניק למנצח סכום שיאפשר לו לרכוש לפחות פרארי חדשה למירוץ של שנה הבאה. כשאופנת מכוניות השרירים חלפה וחוקי התנועה הוחמרו ,עברו מן העולם גם מירוצי הקנונבול ,לא לפני שזכו להנצחה (פאטתית אך מצחיקה) קולנועית. נכון להיום ,עיקר האקשן המוטורי העולמי מתרכז באירופה,שם גם הכבישים מאתגרים לנהיגה מקצועית יותר מהיישורות האיינסופיות של מרחבי ארה"ב. אי לכך ובהתאם לזאת הקנונבולר האירופאי נדרש למיומנות יותר …
הודעה אחרונה מאת VeeSix, -
- 2 תגובות
- 971 צפיות
"המלצת השף": נסיעה (רגועה ואיטית ) לירושלים כדי לצפות ולהנות מהשלג. סופה נעימה לכולם משנה שעברה:
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 14 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
איזה מנוע וכמה כ"ס יש לקטר?
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 38 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ביום שני הקרוב בשעה 11:00 בפינת רוטשילד / אלנבי לא יהיה לכם בעיה להגיע בבוקר יום שני כי אתם בטח מובטלים רק דגמים מתחת לשנת 95 עם 3 תאונות לפחות. מי שיש לו סובארו נורמלית ורוצה הסעה ברחובות ולהרגיש כמו גאנגסטר יכול גם ליצור קשר.
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי משהו קצר בהקדמה, לא ממש קלטתי מה הולך להיות אבל לדעתי כדאי לראות. עריכה: בעצם מדובר על קורסים של "נהיגה מונעת" שמחייבים נהגים בעלי נקודות לעבור, מדובר על זיופים למיניהם שדרכם הקורסים לא התקיימו מעולם והנהגים בעצם "עברו" אותם.
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמה זה אם תפסוני בלי חגורה,בספירה החדשה??נקודות כמובן...
הודעה אחרונה מאת R.C, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עכשיו קראתי כתבה במדור עסקים של מערים על סובארו מונעת בגז בישול נאמר שניתן להמיר כל רכב המונע בבנזין לגז איפה ניתן לקבל מידע על המרה כזו??
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי היה מאמין שיצא לנו לראות כזו כותרת מוזרה על המרקע... ועוד אחת יותר ברורה חוצמזה אני לא אלאה אותכם בכל ההכנות של הקבוצות לראלי הטורקי, בשביל זה תקפצו לhttp://www.rally-live.com המשובח. דבר אחרון לפני סיום: זה המקום בו הולכים לבקר ביום חמישי זאב, לירן, ג'רמי (?) חן ואני (ועוד כמה חברים) ב"אפס פילזן" סופר-ספיישל-סטייג'...
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כמו שאתם כבר יודעים כל יצרן מפרסם את תצרוכת הדלק לכל רכב עם כל מנוע, השאלה שלי היא איך הם קובעים את התצרוכת. יש 2 סוגי נהיגה שאני מכיר, מנהלתי וספורטיבי. אבל לי נראה שהחברות מספקות נתונים לפי המינימים שהם מצליחים להגיע עם הרכב, מישהו יכול לפרט בעניין לפי איזה סוג נהיגה הם מודדים וכל שאר הפרמטרים?
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למה האור האחורי מופץ מהפנסים האחוריים הקטנים (מסומנים בתמונה) ולא מהגדולים? הגדולים לא פועלים בשום מקרה גם לא כאשר האור ברקס דולק! כנ"ל גם בניסאן טראנו... מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת איטי ורגוע, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
התמונה הזו פורסמה בתפוז. שימו לב לסימון האזהרה ליד כל פתח ניקוז עגול בכביש! האם יש הגיון בסימון שיבוש בכביש? בשביל מה לבזבז את הצבע כשאפשר לתת לתושבים ליפול לתוך הבור ולהחליף צמיגים+משולשים+בולמים כמו בארץ?! ממה מתפרנסים המוסכים והפנצ'ריות בחוץ לארץ? מה שכן, אני בטוח שאם זה היה מתבצע בארץ, הכביש היה נראה משהו כזה:
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 21 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
1899 , לואיס רנו (1877-1944) בונה את המכונית הקטנה הראשונה שלו , וב 25 ליוני יחד עם שני אחיו מרסל ופרננד הוא יוצר את המותג המשפחתי "Renault Fr?res" 1928 , המעצב של רנו , קולונה , מעצב כרזה למשאיות רנו .. 1936 , קמפיין פרסומי לשמנים המצליחים של רנו באותה התקופה 1945 , נקודת דרך חשובה בהיסטוריה של רנו , הממשלה מלאימה את חברת רנו ונהפכת לבעלים הבלעדיים של החברה בעולם בכלל , הנשיא שארל דה גול ממנה את פייר לרפצוקס לנשיא החדש של חברת רנו . 1946 , חברת רנו פוצחת בקמפיין פרסומי רחב ידיים ל 4CV שהגיעה לייצור המוני לאחר פיתוחים רבים. ה 4CV זכתה לפופולאריות עצומה , לרגל מחירה האטרקטיבי , והיוקרתי של המותג בקרב קהל רוכשי המכוני…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
טעות נגררת...
מאת Noybee-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
גם לי במקרה גררו ביום חמישי בלילה את הרכב, 4 דקות אחרי שהחנתי אותו. זה היה חניון שאני חונה בו המון בערבים, שלא שייך לאף בניין (רמת אביב), שאסור לחנות בו בלילה ללא תו חנייה. אגב, הוא היה חצי ריק. שאלתי- איפה ברכב לבדוק נזקים אפשריים שנעשו כתוצאה מהגרירה? מצידו הימיני של הרכב לא היו מכוניות בכלל ולכן אני לא מאמין שפרצו לי לאוטו. במידה וכן, היכן לבדוק סימנים שמעידים על פריצה לאוטו?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
Italia News
מאת Romeo- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
FIAT "MINI" CAR SPAWNS MARRAKESH CONCEPT IN GENEVA GTV וספיידר מחודשות, קיבלו את ה JTS וה 3.2, איזה יופי! ושוב הספרינט היפיפיה, שקיבלה את מנועי ה 1.8, ה 2.0 JTS, את מנוע ה 3.2 של ה GTA, ואפילו את ה 1.9 דיזל.
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
Pagani Zonda Roadster 1 2
מאת Romeo- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
Pagani Zonda Roadster · World Premier at the coming Geneva Motor Show · 7.3-litre Mercedes-Benz powerplant · 555 hp and 750 Nm · 255/35/19 and 345/35/19
156- המבחן
מאת Romeo- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יצא לי ליהיות בר מזל ולהשיג 156 למיבחן לתקופת זמן בלתי מוגבלת. והיתרשמותי להלן: היא היתייצבה מולי בפעם הראשונה, בצבע אלפא רוסו פרוטאו, כמו זה של מכונית מרוצי הקורסא, צבע שאומר:"באתי לאכול כל מה שיעז ליקרוא עליי תיגר". חישוקיי 16" לא סטנדרטים עם 5 חורים ענקיים שמוסיפים לדבריה הנ"ל, שבתוכם שוכנים בלמים מחוזקים. בנוסף הגיע עם סאן -רוף מקורי, והתייבה, כמובן, ידנית. השוני החיצוני מיתבטא במראות צד בצבע הרכב, וחדיי העיין ישימו ליבם לשינוי מינורי בקנף הקידמית ובפגוש האחורי שהוסר ממנו השקע לאגזוזים. ביפנים, ריפוד עור אפור, השוני הוא בעיקר בקונסולה המרכזית אשר ניצבעה בצבע מתכתי, ושונו רוב המטגים עלייה, היא גם מגיעה עם רדיו דיסק סטנדרטי כחלק מהקונסולה וזה ניראה פשוט …
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו שאני יודע ייצור סאקסו פיג'ו 205 106 306 והוולקן בגרסאות הספורט הופסק. שאלתי היא האם יש להן תחליפים חדשים כמו 206 GTI ומכוניות נוספות שאני לא מודע להן? אני מתכוון רק למכוניות "זולות" בתחום של המכוניות שצויינו למעלה, ולא לכל המכוניות פאר פורשה וכל השאר.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יופי מדהים עם 360 סוסים אמתניים לעוד מידע גשו לאתר: http://www.supercars.net
הודעה אחרונה מאת איטי ורגוע, -
הוכרזה הזוכה בתחרות הפיז'ו ה4002. זו אמורה להיות המכונית שפיז'ו תציג בשנת 2020. הזוכה הוא סטפן שולץ, בחור גרמני בן 32. קוראים לה 'רטרו אריה'. התוצאה לפניכם. אגב זה לא התחרות הראשונה, זו השנייה. בקודמת זכה העיצוב שנקרא MOONSTER. מין כלבלב חביב כזה. לדעתי שתיהן מדהימות. ראלימן
הודעה אחרונה מאת 206 XS, -
- 0 תגובות
- 968 צפיות
אהלן חברה. אני חייב להגיד לכם שניכנסתי לספורט המוטורי רק בזכות תחרויות ראלי.אני מת על זה ולא מפספס שום אירוע שיש בטלויזיה ואני מחכה לנסוע כבר לקפריסין לראות את הקבוצה שאני אוהד 555 SUBARU אז כיוון שאני אוהד ראלי מושבע,רציתי לדעת פרטים על מכוניות ראלי ובעיקר סובארו WRC רציתי לדעת דבר מוזר שכל החברות עושים.למה הם לא מפרסמים בכמה האוטו מגיע למאה,ועוד הרבה מיפרטים טכניים שהם לא מפרסמים.והאם בכל זאת יש אפשרות לדעת משהו על המכוניות האלה. אם מישהו ממכם יודע אשמח לדעת
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב בשעה 1530 בבור ליד הסי אנד סאן בחוף מנדרין. לפחות חמישה רכבים כבר יהיו......... אם אתם רוצים להגיע, צרו קשר כאן http://planet.nana.co.il/subail/form.html בעלי סובארו רגילות שרוצים להצטרף וצריכים הסעה/ליווי בחולות יכולים גם ליצור קשר. ספרו למי שאתם מכירים........
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
תוך כדי הליכה עם הכלב והתבוננות במכוניות חונות במקומות אסורים התחלתי לחשוב על כמה שאין איפה לחנות בתל-אביב ונזכרתי במקרה שקרה לי לפני מספר חודשים. הגעתי לביה"ס די מאוחר, מספיק מאוחר בשביל שלא ישארו מקומות חניה אז חניתי על המדרכה במקום שדי קשה לגרור ממנו (זה נראה כך- |_| כשאני חונה עם הקדימה לכיוון הקיר הפנימי). כידוע בלם-היד ב-BX נועל את הקדמיים וכך הם היו נעולים, וכמו כן האוטו הושאר בהילוך ראשון בתקווה שאם יבוא פקח וינסה לגרור אז הוא יוותר ופשוט יתן דו"ח. בהפסקה מתקשר אלי חבר ואומר שגוררים אותי, כמובן שרצתי לאוטו אבל לא הספקתי לתפוס את הפקח. לאחר בירור קטן התברר לי שהפקח פרץ לאוטו הוריד בלם יד והוציא את ההילוך הראשון, גילגל את האוטו אחורה, הרים את הגלגלים האחוריים ונ…
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בהמשך לפרויקט הסודי (ששש!!!) עליו אני עובד (ותודה לדיויד - מגיע לך סיבוב בעתיד...) הגעתי לשלב הבא: מציאת אתר ניסויים. הדרישות מהכביש: א', והכי חשוב - תלול. כמה שיותר תלול. כמה שיותר ירידה יותר טוב. אני אחדד - בלי עליות ומישורים בכלל, או כמה שפחות. ב' - צר. לא משהו שהרבה מכוניות יכולות לעבור בו. כביש סוג ז', אפשר כביש פרדסים חד נתיבי, מצידי, כל עוד הוא סלול ובירידה. ג' - הבהרה של ב' - אנחנו מדברים על כביש סלול, לא על חצי סלול. מה שיותר סלול יותר טוב. ד' - מפותל, אבל לא חייב להיות היירפינים מטורפים. עיקולים מהירים אפילו עדיפים, אבל אנחנו לא בררנים. ה' - קרוב למרכז. ו' - אורך - לא חייב לעלות על ק"מ, אפילו רצוי שלא. במובן הזה לא מדובר על כביש נהיגה למכונית, א…
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
- 1 תגובות
- 854 צפיות
יש למישהו אולי במקרה את הקישור של המבחן שעשו בTOP GEAR ל106 ראלי דור 2 (חרשתי על כל הגוגל ולא מצאתי ). נ.ב:אני מתכוון לוידאו ולא למגזין. תודה.
הודעה אחרונה מאת ערןVTR, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מומלץ כ 15 מגה http://mirroring.one4you.no/malec.wmv
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי בעיתון פרסומת לפורד מונדיאו שכמוה לא ראיתי הרבה זמן. מזכיר את הפרסומות של סיטרואן בסגנון "את ההבדל תרגיש בסיבוב" ובסגנון צווחות הצמיגים ש(אין)ל C5. בכרזה רואים את ההגה של המונדיאו בתקריב. למעלה כתוב "לא, המונדיאו לא מגיעה עם צופר אויר..." למטה כתוב "אבל יש לה היגוי תקשורתי ומדויק." ועוד יותר למטה: "יש אנשים שמחפשים תשומת לב, אחרים נוהגים במונדיאו." ובקטן: "המונדיאו נולדה עבור נהגים בעלי הבנה ואהבת נהיגה. חווית הנהיגה במונדיאו מתחילה במערכת ההיגוי התקשורתית והמדוייקת. ההגה של המונדיאו חד, רגיש ומתקשר והוא מעניק תחושת משוב מקסימלית וקשר מירבי עם הכביש. מערכת ההיגוי הקלה, תחושת הזרימה בנהיגה, יחד עם רמת הגימור הגבוהה באירופה (GHIA) וסביבת הנהג האיכותית …
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=3040 מעניין אותי לשמוע מה דעתכם בעניין...
הודעה אחרונה מאת Alfa147,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,672 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נירו72
- לירון .ה.
- Shay Shd Dave
- nimo
- ארמגדון
- itsik30
- yohai71
- SniR89
- gollu
- orankohn
- Coresh
- SlowRide