רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,597 נושאים בפורום הזה
-
- 24 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני צריך שמישהו ייעץ לי (מניסיון כמובן) איזה גלאי רדאר לקנות אני רוצה את הכי טוב בשוק לא משנה המחיר תודה
הודעה אחרונה מאת ערן-S, -
פז'ו - 4002
מאת Herman- 1 תגובות
- 867 צפיות
הנני גאה להביא בפניכם את המנצחת של השנה בתחרות העיצוב של פז'ו. העיצוב מבוסס על דגם 402 משנת 1936 (בתמונה קטנה מצד שמאל למעלה) מיועדת להצגה באחת מהתערוכות במהלך השנה וחצי הקרובות. תהנו. שיהיה לכולנו שבוע טוב. הרמן.
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 39 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
תראה את הסדרות הגדולות לא יצרו למרוצים נכון יצרו אותן על מנת שהן יכילו את כל המשפחה בנוחות מקסימלית אבל כשאתה מדבר על ב.מ.וו אתה מדבר גם על ביצועים לא רק על נוחות פאר ואמינ ות ללא פשרות אבל נכון כשרוצים להנות מנהיגה ספורטיבית עדיף לקחת רכב יותר קטן אבל שתדע שלא כל הרכבים הקטנים הם יציבים כמו רכבים גדולים יותר ותאמת גם אני אוהב יותר את הרכבים הישנים יותר (למרות שהעיצוב מבפנים של הב.מ.וו החדשות מוציא אותי מדעתי לפעמים) כי אתה צודק אין להם את כל המערכות שמקלקלות לך את כל הכיף זה אוטו 100% טהור ולא סתם קניתי ב.מ.וו שנת 88 עם הזרקה כי זה הדבר היחידי שאני צריך אצלי אומנם דאבל קרבורטור זה אחלה של דבר!!! אבל הזרקה יותר עושה לי את זה... בנוסף כל המכוניות ספורט…
הודעה אחרונה מאת Guy, -
מהירות תכן?
מאת Nes- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מזה?
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
לא מזמן נשאלו שאלה: האם פנסי ערפל חוקיים? אם כן אז באילו תנאים? הרמן
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 0 תגובות
- 895 צפיות
חוץ מRTL יש עוד ערוץ שמשדר את המירוצים בארץ ? יש לי ערוצי זהב עם כל הערוצים foxsport משדר את המירוצים
הודעה אחרונה מאת psxr, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ידידה טובה באה לביקורון בארץ. היא גרה במנצ'סטר אשר באנגליה. מישהו מכיר שם אולי חנויות רכב-שיפורים וכו? חנויות אלפא-רומיאו? איך המחירים שם??? אני מחפש זוג פילטרים (אוויר) לקרב'. עור לידית הילוכים ועוד כמה חלקי אלפא רומיאו.. תודה! זה ממש דחוף, היא מגיעה בחודש הקרוב. אדם.
הודעה אחרונה מאת Alfa147, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אם מישהו מחפש סימוכין לתת רמה ולפיגור המוטורי כאן בארץ, הנה ציטוט ממעריב של היום: "... ובכנסת נערכים לאפשרות שהשלג הכבד ימנע מחברי הכנסת מלהגיע למשכן. למשמר הכנסת מספר כלי רכב בעלי הנעה קדמית שבמקרה הצורך יישלחו לבתים ויביאו את החברים למשכן". כמובן שבכל חורף חוזר הפיגור הזה מעל דפי העיתון.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
כן כן אחרי חופשים רבים וזיוני שכל לרוב חברי הפורום (עמכם הסליחה..) מצאתי לי כלה (בלבן..) ושמה 306 XT ) 1800 סמ"ק , אין לי מושג לגבי כ"ס אם מישהו יוכל לעדכן אני אשמח ) (3 דלתות)
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצאתי הרבה אתרים שמוכרים מערכות פלטה(אגזוז) שונות ומשופרות. יש אפשרות להזמין דרך האינטרנט, אבל רציתי לדעת מה אומר החוק היבש. 1. האים אפשר לייבא באופן חופשי חלף זה. או שחייבים לקנות מחנות בארץ? 2. אם אפשר, האים צריך לאשר אותו במשרד הרישוי? 3. האים דבר כזה חייב במס? עלות 400$ בערך 4. האים ניתן להביא חלף במסגרת טיול לחו"ל, או שיעזרו אותי במכס? אשמח לשמוע מאנשים שכבר ביצעו דבר דומה.
הודעה אחרונה מאת R.C, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בו נגיד ואתה חושב לקנות עכשיו רכב (אמרתי נגיד אתה לא חייב להחליף את הרכב) על איזה תוספות מקוריות של הרכב לא הייתה מוכן לוותר? לדוגמא: אני בטוח שברכב הבא שלי לא יוותר על סאן רוף (אני יודע שזה שטותי אבל בא לי סאן רוף) כמו כן את כל ההדברים הקטנים כמו ח"ח,נ"מ וכו' אפשר לשחק אתם לפה ולשם אבל על סאן רוף אני לא יוותר...... עכשיו תורכם
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
וולקן בשחור לבן 1 2
מאת מתן-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הנה כמה תמונות מנמל יפו.
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. אני מחפש נתונים לגבי ה-S4. לא, לא נתונים כמו שיש לה 250 כ"ס או מנוע מוגדש, אלא נתונים כמו מומנט, בסיס גלגלים, ועוד כמה מידות המופיעות ברשת בתור ליברות ואינצ'ים הקשים לחישוב עפ"י ק"ג ומילימטרים. תודה מראש, תומר.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
קבענו מבעוד מועד , היינו כול היום קשובים לחדשות "כביש מספר 1 סגור לתנועה משער הגיא " "כביש מספר 1 נפתח לתנועה בקטע שמשער הגיא לירושליים לרכבי 4*4 ומשאיות בלבד" לסרוגין נסגר הכביש ולסרוגין נפתח .... עד אשר הגיעה הבשורה המשמחת בשעה 7 בערב לערך שהודיעו בחדשות "כול צירי התנועה לירושליים פתוחים "... שמחה גדולה אפפה אותי , ובין רגע הרבה טלפונים צלצלו , על הקו הייתי אני... חוץ מכמה אנשים שהשתפנו מהקור ( שלום גל , שלום רועי ) , יצאנו עם כמות נחמדה של אנשים.... הדרך הייתה פנויה לגמריי .. עד שהתחילו העליות של ירושליים ולאט לאט נגלה מראה מרהיב , הכול צבוע בלבן , הכול כמו מסרט , פשוט מדהים , ראות של אפס וסופת שלגים , כביש חלקלק , ונסיעה איטית של 15 קמ"ש ..…
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הנה תקראו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2460674,00.html
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חשוב מאוד תודה
הודעה אחרונה מאת danidina, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כפי שאתם זוכרים, פרצו לי לרכב וגנבו פאנל בלבד מכיוון שלא הצליחו להוציא את המערכת. הנזק לדלת עלה לי ב-1800 ש"ח (עיקמו אותה לצורך הגישה לכפתור). עכשיו יש לי ביטוח למערכת על סך כ-1200 ש"ח, אבל היום החזירו לי תשובה שהם אינם מתכוונים לפצות אותי בגלל שלא הוצאתי את הפאנל. השאלות הן כאלה: 1) מה ניתן לעשות בנידון? 2) האם ניתן לנצל את ביטוח החפצים עד 400 ש"ח ולטעון שהפאנל הוא חפץ שהיה ברכב ולכן מגיעים לי 400 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
-
156 קונספט X
מאת Romeo- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
דיי מצמרר אותי, אלפא ניכנסים לסגמנט ה SUV-MPV המנוע הוא המוכר מה GTA בתוספת הנעה כפולה וחישוקיי "20(!) הבסיס הוא הספורט ווגון GTA ורואים זאת הייטב. הוא אמור להיתמודד עם תנאי דרך קשים, אך עדיין לישמור על אופי של אלפא כמובן. הוא יוצג בתערוכת ז'נבה הקרובה.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://images.maariv.co.il/cache/ART439973.html עכשיו בגלל שאין באפשרותי לעלות סקר לפורום (אין לי מושג למה?) אז אני פשוט יעשה את זה בשאלה ? מה אתם חושבים על הבחירה? 1.ליברמן אדם רציני שיקח את נושא תאונות הדרכים בצורה רצינית ויורגש שינוי ממשי במניעתן. 2.ליברמן יתעסק כל היום בעניין ההתנחליוית והטרנספר שלו כך שמה שיהיה חדש בתחבורה בארץ זה עוד מכוניות ממוגנות למתנחלים ותוספת כבישים עוקפים. 3.למי אכפת מהפוליטיקה הזאת תעזבו אותי בשקט. למי שיש מה להוסיף בשמחה אגב דעתי היא 1. ואני חושב שליברמן הוא אדם רציני מאד (למרות שאיני מסכים אם דעתיו הפוליטיות) אבל לפי מה שהוא עשה עד היום הוא היה מאד רציני בכל תפקיד שניתן לו. מקווה לטוב ובתקווה שההפרטה הבאה תהיה של מע"ץ נ…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
ג'ונגל בלבן
מאת David A- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתמול נחה עלי ועל ליאת הספונטניות והחלטנו על ארוחה בצ'קרה בירושלים המושלגת. זה הסתדר טוב עם זה שכמה שעות לפני כן קיבלתי מחברת ההשכרה אופל קורסה easytronic , והרי אין כמו רכב מושכר כדי לפלס דרכנו בשלג קצת לפני איזור מוצא נכנסנו לסופת שלגים שהמשיכה עד היציאה מהעיר ! הכל לבן ונראה מדהים. שוב נתקלים בנהג הישראלי שאפילו את האדים ברכב לא יודע להפשיר לא שומר מרחק ובולם מאוחר מדי, פשוט לא יאמן כמה מכוניות החליקו ! כמה דברים שלכדו את תשומת ליבי: נצפו אמבולנסים עם שרשראות שלג, וכמות נכבדת של מפלסות שלג שנעו הלוך וחזור בצירי תנועה ראשיים. בהרבה רכבים בהם היה מגב אחורי ושחנו למספר שעות ערימת השלג והמשקל שנערם על המגב האחורי גרמו לעיקומו ובכמה מכוניות אפילו …
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
PALEXPO, המקום שבו מתקיימת התערוכה, באתר ניתן לקבל מידע מגוון לגבי המבנה ההגעה אילו ועוד כמה פרטים מעניינים שיכולים לעזור. '> http://www.geneva-palexpo.ch/en/Home/index1.php האתר הרשמי של ג'נבה (לתיירים), מומלץ בחום http://www.geneve-tourisme.ch/eng/index.php3?langTemp=eng&langue=eng&edTemp=vivre האתר של התערוכה הבינלאומית ה73 לרכב בג'נבה במוזיאון מכוניות נדירות רבות והוא משמש אף לעיתים למכירות פומביות של רכבים קלאסים ומיוחדים (ולכן המגוון שמוצע למכירה לפעמים נמצא גם בתערוכה), שווה לבקר שם ולראות זאת ועוד כאשר ישנם הרבה שמועות שכנראה המוזיאון יסגר בזמן הלא רחוק עקב בעיות תקציביות (אז לרוץ לבקר לפני שיסגר). '> http://www.salon-au…
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 0 תגובות
- 928 צפיות
80 משתתפים סה"כ- בלינק הבא: http://rally.racing-live.com/en/season/live/entry.html עוד 32.5 שעות לזינוק...
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , חבר שלי (היי אלעד ) מחפש תמונות של פג'ו 306 XT 1800 (שנת 94 אם יש הבדלים אחרי..) 3 דלתות !! גם הספקים וכו יהיו משמחים תודה
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באיזור המרכז, או לפי איזורים אני לא יודע איפה יש. זה יכול להיות מאוד שימושי, תודה!
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי להביא לידיעת חברי הפורום שנותרו 2 מקומות אחרונים בקורס הבסיסי ב"אלטרנתיבי" שיערך ביום שישי הקרוב. מטרת ההודעה הזו אינה לשכנע (לפרסם/למכור) אף אחד, אלא רק להביע לידיעת אלו שהדבר מעניין אותם. המעוניינים מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית. כמובן שאם יתעוררו שאלות, אני אשמח לענות. דני G.
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן לכולם היום אבא שלי נסע לעבודה על כביש החוף בערך 90 בקטע של 70 מצד ימין עקפה אותו משטרה בלי עזעקה במעל 100 קמ"ש עברה מסלולים בלי לאותת נסעה במסלול של האוטובוסים חתכה מכוניות ומה לא ברמזור היא עמדה במסלול של האוטובוסים ואבא שלי רשם את המספר שלה מה לעשות עם המספר אם נגיש תלונה זה יעזור משהו נתקלתם בתופעה של משטרות שעושות עברות תנועה ללא סיבה
הודעה אחרונה מאת Daniel, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא יודע אם זה כבר צויין כאן, אבל זה כלכך מעצבן אותי! ביום שבת נפער בור בכביש החוף (עוד כביש איכותי א' א') מפאת הגשמים החזקים, כל נהג שלא התמזל מזלו עלה על הבור ומכוניתו ניזוקה קשות, בעיקבות זה התקשרו למשטרה והודיעו ל"מ.ע.צ" על הבור, המשטרה החליטה ל"עשות טובה" ולהופיע שם ולמנוע מעוד נהגים להיפגע מהבור רק כעבור שלוש שעות!, "מ.ע.צ" בכלל לא הופיעו! כ- 30 מכוניות ניזוקו מ"המחדל" הזה (בניהם מכונית של חבר- נשבר לו ג'אנט)! ועוד "הם" רוצים לכבות את האורות בכבישים מהירים...
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני לא יודע מה איתכם אבל אני מחזיק מהאנגלים תותחים ברמה.אני מת על אנגליה ואני מתכנן לנסוע לשם בקיץ,לטייל וכמובן לחפש כל דבר על מכוניות יש שם חנויות של שיפורים ברמה. רציתי לדעת אם אני כבר שם אם יש מצב לעבור איזה קורס נהיגת ראלי. אם מישהו יודע או עבר איזה קורס שם ויכול לעזור לי אני ישמח מאד.מעניין גם כמה עולה שם איזה קורס ברמה.אני מאמין שזה יקר אבל משתלם.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היום התקיים טיול בהרי יהודה בגשם קל וכבישים רטובים. 15 אמיצים הגיעו לטיול הנה חלק מהתמונות.
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאנטיס סטיישן הנעה כפולה ובלמי דיסק מאחור (אני לא זוכר אם ללאנטיס רגילה יש תופים או דיסקים מאחור).
הודעה אחרונה מאת SubaMan,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 1,672 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נירו72
- לירון .ה.
- Shay Shd Dave
- nimo
- ארמגדון
- itsik30
- yohai71
- SniR89
- gollu
- orankohn
- Coresh
- SlowRide