Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להביא לידיעת חברי הפורום שנותרו 2 מקומות אחרונים בקורס הבסיסי ב"אלטרנתיבי" שיערך ביום שישי הקרוב.

מטרת ההודעה הזו אינה לשכנע (לפרסם/למכור) אף אחד, אלא רק להביע לידיעת אלו שהדבר מעניין אותם.

המעוניינים מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית.

כמובן שאם יתעוררו שאלות, אני אשמח לענות.

דני G.

פורסם

חוץ מהעובדה שאין לי כסף כרגע כדי לעשות קורס למרות שאני ממש רוצה

יש איזושהי סיבה למה מישהו שנוהג בסמיטריילר {איסוזו טרופר} יעשה קורס כזה.

חוץ מהעובדה הפשוטה שזה הנעה אחורית..... {אבל הזויות גילגול אמאלה....}

עמית

פורסם
איזה קורסים יש לכם לנהגים חדשים ומה מחירם?

גם מעוניין לדעת על קורסים לנהגים חדשים...

תודה

מדובר על הקורס הבסיסי, מה לא מובן?! (הוא מתאים הן לנהג חדש והן לותיק).

רציתי להביא לידיעת חברי הפורום שנותרו 2 מקומות אחרונים בקורס הבסיסי ב"אלטרנתיבי" שיערך ביום שישי הקרוב.

מטרת ההודעה הזו אינה לשכנע (לפרסם/למכור) אף אחד, אלא רק להביע לידיעת אלו שהדבר מעניין אותם.

המעוניינים מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית.

כמובן שאם יתעוררו שאלות, אני אשמח לענות.

דני G.

L'amour Toujours

פורסם
ומאיפה היתי צריך לדעת שהוא מתאים גם לנהגים חדשים?????????????????? :shock::?::?:

מה מחיר הקורס?

750 ש"ח.

אם תצטרף במקרה תודיע לי.

יובל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...