Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כ- 30 מכוניות ניזוקו קשות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה כבר צויין כאן, אבל זה כלכך מעצבן אותי!

ביום שבת נפער בור בכביש החוף (עוד כביש איכותי א' א') מפאת הגשמים החזקים, כל נהג שלא התמזל מזלו עלה על הבור ומכוניתו ניזוקה קשות, בעיקבות זה התקשרו למשטרה והודיעו ל"מ.ע.צ" על הבור, המשטרה החליטה ל"עשות טובה" ולהופיע שם ולמנוע מעוד נהגים להיפגע מהבור רק כעבור שלוש שעות!, "מ.ע.צ" בכלל לא הופיעו!

כ- 30 מכוניות ניזוקו מ"המחדל" הזה (בניהם מכונית של חבר- נשבר לו ג'אנט)!

ועוד "הם" רוצים לכבות את האורות בכבישים מהירים... :mm_mad:

Finger's gonna kill me.

פורסם

באמת עברתי שם ביום שבת אחה"צ ולא הבנתי למה כ"כ הרבה מכוניות עומדות בשול הימני עם אורות מצוקה ...

היו שם באמת כמה עשרות רכבים וזה היה מחזה שטרם ראיתי.

אגב, הניידת סה"כ עמדה בין המכוניות הראשונות בטור שלא אלו שכבר נתקעו, לא נראה לי שהם סייעו במשהו שם ..

דני G.

פורסם
אגב, הניידת סה"כ עמדה בין המכוניות הראשונות בטור שלא אלו שכבר נתקעו, לא נראה לי שהם סייעו במשהו שם ..

דני G.

זאת בטח היתה רונית, חיפשה לתת דוחות למי שחונה בצד בלי 4 אורות. :mad:

שע

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

פשוט גועל נפש!!! :x:mad::mm_mad:

במצב של היום למי יש כסף לסתם תיקונים - ראה דוגמא ג'נט שנישבר לחבר של Aדי

האמת מרגיז אבל ממש מרגיז!!!

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני לא יודע אם זה כבר צויין כאן, אבל זה כלכך מעצבן אותי!

ביום שבת נפער בור בכביש החוף (עוד כביש איכותי א' א') מפאת הגשמים החזקים, כל נהג שלא התמזל מזלו עלה על הבור ומכוניתו ניזוקה קשות, בעיקבות זה התקשרו למשטרה והודיעו ל"מ.ע.צ" על הבור, המשטרה החליטה ל"עשות טובה" ולהופיע שם ולמנוע מעוד נהגים להיפגע מהבור רק כעבור שלוש שעות!, "מ.ע.צ" בכלל לא הופיעו!

כ- 30 מכוניות ניזוקו מ"המחדל" הזה (בניהם מכונית של חבר- נשבר לו ג'אנט)!

ועוד "הם" רוצים לכבות את האורות בכבישים מהירים... :mm_mad:

באמת עברתי שם אותו זמן והיו שם המון מכוניות שעמדו בצד...

:mad::mad::mad: מע"צ ...

פורסם

אחרי הגשמים של הימים האחרונים ניתקלתי כבר בכמה וכמה כבישים שניזוקו בצורה קשה !

בכביש 5 ממש ליפני מחלף התקווה (מכוון ירקון -מורשה) יש קטע של כביש שהוא היה בתהליכי תיקון או משהו דומה , נכון לעכשיו יש שם כמה חורים שבקלות יכולים לגרום לעיקום של ג'אנט או יותר מזה... :mad::mad::mad:

כמובן שמע"צ ממש לא ממהרים לתקן את הבעיה... :fist:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

• תוכן חדש...