Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו - נטולת חסרונות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לאיכות תא נוסעים - פלסטיקים בצבעים מעט שונים, יופי. עדיין פלסטיקים. אז מה אם הם עבים ומלאי תחושה עופצנית כשאתה מקיש עליהם עם האצבע? :p

זה רחוק מלהסתכם רק ב"עפיצות" וצבע שונה.

הארגונומיקה, הנדסת האנוש ואכות ההרכבה הם משהו ששום C5 לא מעניקה.

הקונסוליה המרכזית מופנית כלפי הנהג ומסודרת למשעי וכל הכפתורים נראים כאילו ישארו מחוברים לנצח (ומבדיקה של 318\320 ישנות הם אכן נשארים מחוברים כמו חדשים).

לזה אני מתכוון באיכות.

לC5 עם כל הכבוד למרות קפיצה משמעותית באכות תא הנוסעים מבעבר פשוט אין את זה.

שוב - אז מה? אז אתה תעדיף את ה-318 על פני C5 3.0 מאובזרת לעייפה?

תסלח לי, אבל ישבתי בתוך ה-318. ראיתי את הקונסוליה המופנית כלפיי, את המתגים שיושבים במקום ואת איכות ההרכבה הגבוהה. נהדר. מצד שני לא קשה לזרוק מתגי מזגן, רדיו טייפ (!!!) ומתג משולש בצורה חביבה ונוחה - מה זה האיבזור המגוחך הזה??

אין מה לעשות. הב.מ.וו הזאת נראית כמו איזו לנטיס איכותית מבפנים. הכל אולי מסודר כמו שצריך, אבל זה פשוט לא זה. במיוחד בשביל מחיר שכזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני, אין ספק שאם משקללים מחיר לתוך המשוואה, הב.מ.וו. נראית מגוכחת, בייחוד ה 318, מה גם שלא הייתי נוגע בה בגלל מנוע עייף ביותר לאוטו כזה.

ואז נכון אלפא 156 נראית הרבה יותר הגיונית.אולי גם סיטרואן.

אבל אי אפשר להתעלם ממה שאומר רועי, ואחרי כמה שנים, שריח הניילונים כבר עובר מהמכוניות, והן נסען שלוש ארבע או עשר שנים, אין ספק שב.מ.וו. מראה למה היא

עולה כ"כ הרבה.

חוץ מזה, קח בימר עם מנוע נורמלי, ואז כבר יש הרבה מאוד על מה לדבר, אבל שוב, המחיר כאן גורם לזה להראות לא הגיוני.

פורסם

מה אתם מדברים שטיות

אין כמו ההגה של ב.מ.וו

אין כמו העיצוב הפנימי שלהם שזה אחד הדברים הכי טובים האוטו

ואין בעולם כמעט נוחות כמו שלהם יש להם כיסאות שחבל בכלל לדבר

חוץ מזה ההנדסת אנוש כפי שצינו פה לפני היא מעבר לכל דמיון

וסיטרואן הדבר היחידי שהם יודעים לעשות זה מתלים לא יותר מזה

אז נכון יש להם רכב אחד עם נוחות נסיעה (בעיר) טובה

אבל לנו לכאלה שהתנהגות כביש יותר חשובה עם בטיחות ברמה גבוהה

וחלקים איכותיים טכנולוגיה מתקדמת ביותר שחבל על הזמן בכלל

ואין מה לדבר אני אולי משוחד אבל לא עיוור

ולא אמרתי ששאר המכוניות הן לא טובות פשוט ב.מ.וו עולה עליהן בהרבה

ואם מדברים גם על מרצדס זה יותר למבוגרים מאשר לצעירים (למרות שלא הייתי מתנגד לאחת)

ועוד דבר אחד קטן: ב.מ.וו זה אוטו יחסית כבד משאר הצרפתיות היפניות וכו ולזה יש גם יתרונות וגם חסרונות.

ואם אני אומר לך שלקחתי עם רכב שהמשקל הכולל שלו עלה על 2 טון עם מנוע חצי גמור בלי מנתק עם תושבות חצי אכולות יבשות למוות וזה עוד קרבורטר שהוא חצי סטום והחנוע אחרי 11 אלף ק''מ בלי טיפול!

ואני לקחתי עד 60 קמ''ש בערך רנו ספורט ידנית חדשה חדשה עם אולי 700 ק''מ והוא פתח עוד בכלל לפני קצת והוא קרע את המנוע שלו ואני את שלי (כמובן) אז תעשה לי טובה זה רק מראה איך האיכות נשמרת לאורך השנים ואיך זה משתלם בסוף לקנות ב.מ.וו

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם
מה אתם מדברים שטיות

אין כמו ההגה של ב.מ.וו

אין כמו העיצוב הפנימי שלהם שזה אחד הדברים הכי טובים האוטו

ואין בעולם כמעט נוחות כמו שלהם יש להם כיסאות שחבל בכלל לדבר

חוץ מזה ההנדסת אנוש כפי שצינו פה לפני היא מעבר לכל דמיון

וסיטרואן הדבר היחידי שהם יודעים לעשות זה מתלים לא יותר מזה

אז נכון יש להם רכב אחד עם נוחות נסיעה (בעיר) טובה

אבל לנו לכאלה שהתנהגות כביש יותר חשובה עם בטיחות ברמה גבוהה

וחלקים איכותיים טכנולוגיה מתקדמת ביותר שחבל על הזמן בכלל

ואין מה לדבר אני אולי משוחד אבל לא עיוור

ולא אמרתי ששאר המכוניות הן לא טובות פשוט ב.מ.וו עולה עליהן בהרבה

ואם מדברים גם על מרצדס זה יותר למבוגרים מאשר לצעירים (למרות שלא הייתי מתנגד לאחת)

מספיק עם השטויות. די!

יש גבול לכמה אתה יכול לבלבל את השכל בשרשור אחד.

יש הגהים טובים יותר משל ב.מ.וו

נהגת פעם בסדרה-5 הנוכחית? או בסדרה-3 דור נוכחי לפני מתיחת הפנים?

יש נוחות גבוהה יותר מב.מ.וו, זו של ה330 למשל נמוכה למדי.

יש רעש מנוע טוב יותר מב.מ.וו - תשווה 4 צילינדרים של ב.מ.וו ל4 צילינדרים של אלפא.

בטיחות בב.מ.וו?!?! תתעורר מהאשלייה שלך! סדרה -3 מהדור הקודם קיבלה אותו הציון כמו יונדאי אקסנט דור ראשון - שני כוכבים עם הערת אזהרה חמורה.

וזה בשנת 97', כשלמכוניות כמו המגאן כבר יש 4 כוכבים :!:

לסיטרואן, אגב - יש הרבה יותר מרכב אחד עם נוחות נסיעה טובה בעיר.

עוד כשב.מ.וו ייצרה איזטות של סטיב ארקל, סיטרואן הובילה את הקידמה הטכנולוגית עם מערכות הידרופנאומטיות מתקדמות, פנסים מתכווננים לפי כיוון הנסיעה (שרק בסוף שנות ה90' הגיע לב.מ.וו) וכדומה.

כל זאת לא סותר את העובדה שלב.מ.וו יצירות פאר או מכוניות טובות שמצטיינות בכמה וכמה קבוצות ותחומים. אבל מפה ועד להמלכתה כיצרן החשוב ביותר והטוב ביותר בהסטוריה האנושית והיקומית בכלל המרחק מאוד מאוד רב.

בקיצור - אתה גם עיוור, גם משוחד ובנוסף לכל הצרות מדבר שטויות.

פורסם

אתה מגזים!

אני אישית עוקב אחר ב.מ.וו

אומנם לא מקרוב אבל מספיק בשביל לדעת מה שאני צריך

ותאמין לי שאתה זה שמדבר שטיות אני אישית הייתה לי ב.מ.וו ואין לך מושג איזה כמויות עצומות של כיף היו לי מהאוטו הזה נוחות נסיעה היגוי אחיזת כביש מהירות נוחות (אני יודע שיש פעמיים) יופי סטייל פינוק מה לא! הכל באוטו אחד מסכן שעבר 1000 התעללויות קשות ביותר ואני אישית מעיד שזה רכב שאפשר להפיק ממנו כיף עצום הן למשפחה והן לצד הספורטיבי...

ואני מדבר מנסיון של 316 שנת 87 עלובה ביותר!!! וחרושה ביותר וכמה שהאוטו היה חרוש

הוא לא איבד ''מהקסם'' שלו

ובקשר לבטיחות אני אישית היהפכתי עם ב.מ.וו שנת 87 ולא קרה לי כלום וגם לאוטו לא קרה הרבה תיקונים 5 אלף וזה היה ב 140 קמ''ש... אחרי שבוע בקושי הרכב חזר למצבו המקורי

עם כמה שריטות בצד ימין אז אל תדבר איתי על בטיחות כי זאת אחת המכוניות הכי חזקות שהכרתי.

אני לא אומר שזה האוטו הכי טוב שיוצר! הוא רחוק מלהתקרב בכלל לפרארי אבל אני חושב שהוא ואלפה עומדות ביחד אם עושים השווה ואפילו הב.מ.וו עוברת אותה פשוט זה גם כל אחד והטעם שלו אבל אומנם יש לה חיסרון אחד גדול שזה המחיר (ממשלה חרא!!!)

אבל אתה לא יכול להסכים שזה לא אוטו מעולה! שיכול להשפיל כמעט כל רכב אפילו MG

ובנוסף זה רכב יוקרה יותר מספורט למרות שהם שמרו על הרמוניה נפלאה בין בשתיים שזה לפי דעתי יצר מכונה נפלאה לנהיגה.

נ.ב.

אח שלי אל תתעצבן אנחנו 2 אנשים בוגרים מתווכחים בנחת בלי עצבים זה סבבה ולא משנה מה השני אומר אין מקום לעצבים ואני מרוקאי אז אם אני לא מתעצבן אין לך סיבה להתעצבן גם. אז קח את זה בקלות זה כולה וויכוח בפורום לא שאלת היקום... :lol:

פורסם

תרגיע, אתה מדבר יותר ויותר שטויות ואנשים כבר הפסיקו לשים לב לדברי הטעם (אם ישנם) שלך בשרשור הזה. כולנו (או לפחות רובנו) מעריצים ומעריכים את BMW אבל מכאן ועד הפיכתה לפרה קדושה יש מרחק רב.

מצמץ, שמאד אוהב BMW אל יודע איפה הגבול.

פורסם

אתה נוסע עם 7 אנשים באוטו ומתגאה בזה? אתה בסדר? בוא תעשה לכולם פה טובה

תפתח את ההודעה הזו :

https://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=3658&highlight=%EC%E7%E2%E5%F8+%EE%E0%E7%E5%F8

תוריד את שני הסירטונים בהודעה. תסתכל בהם פעמיים שלוש. אולי הם יגרמו לך להבין

כמה זה חכם לנסוע עם 7 אנשים באוטו. האמת שהם ממחישים שזה מפגר לנסוע לא חגורים

עם מספר הנוסעים החוקי. וגם לגבי נהיגה אחרי שתיית אלכוהל. תוסיף לזה שאני בטוח שהב.מ.וו שלך התנהגה יופי עם 7 אנשים הרי היא ב.מ.וו והיא כל יכולה נכון? :evil:

אלו הם אחת מהעבירות שאני בחיים לא יעשה. אני לא יכניס גם לב.מ.וו סדרה 7 שבעה אנשים גם אם יהיה להם שם ים מקום. אין להם חגורות! האוטו לא בנוי למשקל הזה!

ולסיום, אין סיכוי בעולם שירדת מהכביש - והתהפכת, במהירות של 140 וכל מה שקרה

זה נזק ב 5K. אלא אם האוטו עלה 5K.

אגב כל זה לא מתייחס לכל השטויות שאמרת לגבי הרכב עצמו, כי לגבי זה אני כבר לא מתכוון

לענות זה עבר כל גבול אתה עיוור לחלוטין שזה מגיע לב.מ.וו.

ותראה את הסירטונים.

גיא.

פורסם

נו, עד עכשיו סתם חשבתי שהוא (במילים עדינות) לא חכם במיוחד. כרגע אני כבר כמעט בטוח במאה אחוז - לפנינו עוד פיקציה.

רוני, זיהוי פיקציות בע"מ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה שהיו איתי עוד 6 חברים באוטו זה בגלל שחצי מהם היו אמורים לרדת אחרי 3 דקות של נסיעה זה לא שהתחלתי להסתובב איתם ככה ברחבי העיר בשביל הכיף

אני לא אומר שזה מעשה חכם זה מעשה טיפשי אבל הנסיבות הצדיקו את המעשה ואני לא יכנס לזה אני הזכרתי את זה רק כדי להמחיש משהוא שאתם כנראה שכחתם

אני נהג מנוסה עברתי כבר כמה קורסים ואני לא צריך לשמוע הטפות מוסר ממכם בקשר לכמות אהנשים שאני יכול להכניס לאוטו שלי

אני לא אחד שעובר על החוק סתם בשביל הכיף אני ממזמן עברתי את הגיל של השטיות והפתיחות ברמזורים אז תתחילו להרגיע כי כל מה שאתם עושים זה להיטפל

אולי במקום זה תענו לאנשים בצורה שהתשובה שלכם תהיה קשורה לשאלה במקום להתווכח איתם ולהטיף מוסר

מה זה עינינכם אם בן אדם רוצה להתקין נוס זה כסף שלו אחריות שלו.

וזאת רק דוגמה קטנה.

אתם אוהבים להתחכם במקום לענות על השאלה...

פורסם
זה שהיו איתי עוד 6 חברים באוטו זה בגלל שחצי מהם היו אמורים לרדת אחרי 3 דקות של נסיעה זה לא שהתחלתי להסתובב איתם ככה ברחבי העיר בשביל הכיף

אני לא אומר שזה מעשה חכם זה מעשה טיפשי אבל הנסיבות הצדיקו את המעשה ואני לא יכנס לזה אני הזכרתי את זה רק כדי להמחיש משהוא שאתם כנראה שכחתם

אני נהג מנוסה עברתי כבר כמה קורסים ואני לא צריך לשמוע הטפות מוסר ממכם בקשר לכמות אהנשים שאני יכול להכניס לאוטו שלי

אני לא אחד שעובר על החוק סתם בשביל הכיף אני ממזמן עברתי את הגיל של השטיות והפתיחות ברמזורים אז תתחילו להרגיע כי כל מה שאתם עושים זה להיטפל

אולי במקום זה תענו לאנשים בצורה שהתשובה שלכם תהיה קשורה לשאלה במקום להתווכח איתם ולהטיף מוסר

מה זה עינינכם אם בן אדם רוצה להתקין נוס זה כסף שלו אחריות שלו.

וזאת רק דוגמה קטנה.

אתם אוהבים להתחכם במקום לענות על השאלה...

שאלות:

1. ממתי הנסיבות מצדיקות נסיעה של 7 איש ברכב?

2. אילו קורסים עברת?

3. בן כמה אתה? (מזמן עברת את הגיל, אבל מצד שני אתה עושה פתיחות מול מגאן קופה - אתה מקשיב לעצמך?)

4. אנחנו עונים תשובות בהתאם לשאלות, אתה מצד שני... כותב שטויות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למר BMW_316 בוא תגיד לנו מה טוב באוטו שלך?

המנוע?

השילדה?

ההיגוי?

המותג ? (אגב 80 אחוז מהערסים הם בעלי 316-318 ישנות ואני לא רומז למשהו..)

סתם נקח להשאווה...שני מכוניות שניהם הנעות אחוריות נקח את הבימר 320 נעמיד אותה מול אלפא 75 מי ניצח?...אני לא צריך לענות..

בגדול BMW ישנות זה לא הדגם שלך כי הוא עייף וחלש אבל 320 ומעלה הוא אחלה של כלי רכב להשתולל איתו חופשי ללא בקרות.

ועכשיו אתה בטח תתחיל לספר לנו סיפורים ומעשיות שאתה שורף צמיגים בכל מכת גז עשה תחסוך מאיתנו שטויות.

הבימר שלך לפחות לא בגילגול הזה תיהיה שווה ליכולת של האלפא.

כן צא מבוואריה כי עוד אנשים ועוד מכוניות קיימים בעולם.

פורסם

בקיצור שמעו

כל אחד והטעם שלו

עם זה אתם לא יכולים להתווכח

ומה אני יגיד לכם אלפא אולי טובה אבל בחיים היא לא תהיה איכותית כמו ב.מ.וו

פורסם
בקיצור שמעו

כל אחד והטעם שלו

עם זה אתם לא יכולים להתווכח

ומה אני יגיד לכם אלפא אולי טובה אבל בחיים היא לא תהיה איכותית כמו ב.מ.וו

לא ענית על אף אחת מהשאלות של רוני, כמה מוזר... :roll:

או שלא.

פורסם

לדעתי אלפא עולה על ב.מ.וו בהמון דברים.

אני מיניח שלמרות ההנעה האחורית האלפא תשאיר את הב.מ.וו מאחור כמו שהמונדיאו עשתה לה ב TOP-GEAR.

עיצוב? אין מה להשוות.

מנוע? המנועים של אלפא בלי להגזים הטובים בעולם.

במיוחד מה שעכשיו עשו עם השניי ליטר, ב.מ.וו הורידו חזק הספק לטובת מומנט.

אלפא גם העלו את ההספק, גם את המומנט, וזהו, אין לה תחרות.

איכות וגימור, נכון, הב.מ.וו עדיפה, אבל האיכות של אלפא היום כבר מעולה והיא מישתפרת משנה לשנה, היא בסוף גם תגיע לרמות האלה.

כל גירסה מקבילה לה מבית ב.מ.וו יקרה יותר.

וכמובן העיניין של הלב והנשמה שאף גרמנית, טובה ככך שתיהיה, לעולם לא תיזכה לה כזו.

ושמעתי על הרבה בעיות אמינות של ב.מ.וו.

(מיצטער אם כתבתי כמה דברים לא רלוונטים, קראתי רק את התגובות האחרונות)

פורסם
לדעתי אלפא עולה על ב.מ.וו בהמון דברים.

אני מיניח שלמרות ההנעה האחורית האלפא תשאיר את הב.מ.וו מאחור כמו שהמונדיאו עשתה לה ב TOP-GEAR.

עיצוב? אין מה להשוות.

מנוע? המנועים של אלפא בלי להגזים הטובים בעולם.

במיוחד מה שעכשיו עשו עם השניי ליטר, ב.מ.וו הורידו חזק הספק לטובת מומנט.

אלפא גם העלו את ההספק, גם את המומנט, וזהו, אין לה תחרות.

איכות וגימור, נכון, הב.מ.וו עדיפה, אבל האיכות של אלפא היום כבר מעולה והיא מישתפרת משנה לשנה, היא בסוף גם תגיע לרמות האלה.

כל גירסה מקבילה לה מבית ב.מ.וו יקרה יותר.

וכמובן העיניין של הלב והנשמה שאף גרמנית, טובה ככך שתיהיה, לעולם לא תיזכה לה כזו.

ושמעתי על הרבה בעיות אמינות של ב.מ.וו.

(מיצטער אם כתבתי כמה דברים לא רלוונטים, קראתי רק את התגובות האחרונות)

גם אתה משוחד בטירוף...

במקרה של 318 מול 156 - אתה צודק, אם הב.מ.וו הייתה 320, התוצאה כנראה הייתה אחרת.

עיצוב - סובייקטיבי. אני אישית אוהב מאוד מאוד את הפרונט של סדרה 3.

מנוע - בלי להגזים? ועוד איזו הגזמה. ה-2.0 באמת מצוין, אבל קח לדוגמה את המנוע של ה-GTA מול המנוע המקביל של ב.מ.וו - זה של ה-M3. אותו נפח - מנוע הב.מ.וו חזק בהרבה.

ואני שמעתי על הרבה בעיות אמינות של אלפא :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...