רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
תנו כותרת לתמונה 1 2 3
מאת שלומי-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
הזוכה (המפוקפק יש לציין) במשחק הקודם הוא עומר, שימו לב לתמונה הבאה :
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה היום בוא נגיד ככה היה שווה ללכת להתפלל בקיצור סיפורי מתחיל כשהיום (יום ראשון 23.3) יש לסבא שלי אזכרה והלכנו לאיזור ה לאיזה בית כנסת שהם תיאמו איתו בקיצור כולם כבר ניכנסו לתפילת מנחה ופתאום בן דוד שלי הקטן התחיל להשתולל אז לקחתי אותו החוצה והייתה לי הרגשה לא טובה כאילו משהוא לא בסדר אז יצאת לבדוק מה קורה בחוץ איך שאני יוצא ועובר כמה מכוניות אני רואה 2 ילדים מסתכלים לי על האוטו בני 18 בערך ומתכננים לפרוץ אותו ואני שומע את השיחה שלהם והם העתיקו את הקוד של השלט שלי על גבי מכשיר מיוחד של גנבים בקיצור ישר הרמתי טלפון לחבר שלי (תיאור קצר שלו בן 22 גובה 2 מטר היקף 5 מטר) הוא גר ממש בנין ליד הוא כמובן ירד מייד ואני בנתיים ניסיתי למנוע מהם מלהכנס ב…
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
- 0 תגובות
- 903 צפיות
פורסמו באתר ה-WRC משכורות הנהגים ב-WRC, אל תצפו לסכומי פורמולה -1, אבל לאף אחד אין בעיות לגמור את החודש כמו שצריך (-; http://www.wrc.com/en_GB/News/2003/004/2003_r_nz_money.htm ירון זורע.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהוא יודע ויכול לפרט על העברת הכח מהמנוע לגלגלים בקארטים **נערך**
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
כמה שאלות לנהג חדש 1 2
מאת mordi- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האם מקבלים קנס על זה שלא שמים שלט נהג חדש, ואם כן, כמה? האם נהג חדש חייב לפי החוק לנהוג ברכב עם ביטוח נהג חדש? האם שוטר יכול לקנוס או לשלוח למשפט נהג שלא עשה ביטוח נהג חדש?
הודעה אחרונה מאת BMW_M5, -
שעה וערוץ של פורמולה מלזיה.
מאת Guest TALOR- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
פורמולה 1 מלזיה. שעה? ערוץ?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת על איזה צ'יפ אתם ממליצים לי: BBR או סופרצ'יפ הרכב אטמוספרי איזה צ'יפ מוסיף יותר סוסים?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום לאחר לא מעט התלבטויות החלטתי לעשות שינוי תוכנה במחשב בעזרת צ'יפ של BBR אצל הוד פרילינגיותו , גיא. לאחר שיחות רבות, שאלות רבות ואיומים ברציחה (תודה תומר!!! ) הגענו היום בצהריים לאמא של גיא...סליחה, לגיא הביתה להחליף את הצ'יפ. אני, תמים שכמוני, ציפיתי לסדנא קטנה ונחמדה, למשהו שמזכיר מוסך בצורה כלשהי אבל לא... בית נחמד, קומה 4 (נדמה לי) אמא של גיא פותחת לנו את הדלת ובפנים, בתוך כוך קטן, מבולגן ובעל ריח סביר (דבר שישתנה במהרה...שוב, "תודה" תומר!!! ) עובד ה"פרילינג". לפנינו הגיע בחור נחמד עם מגאן שתחומי העניין שלו ברכבים מסתכם ב - 0 עד 100 , 0 עד 200 וכמובן עד 230. יש לו מגאן קופה 2000 אגב...אני חושב שהבחור המסכן יסבול מסיוטי תומר בימים הקרובים. בכל מקרה, חי…
הודעה אחרונה מאת Taliko, -
באקטים זולים
מאת SUPARA- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע איזה כיסא -באקט הכי זול?לא חשוב החברה הכיסא הכי זול של ספרקו לדוגמה ב1400 שקל..יש באקט יותר זול מזה?(לא חייב חברה כמו ספרקו או אם פי קוברה....)
הודעה אחרונה מאת SUPARA, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר! נסיעה קצרה היום מת"א לפ"ת נראה: 1. כביש החוף ליד סמינר לוינסקי 3 ניידות טויטה קארינה של משטרת התנועה. 2. איילון - אחרי קק"ל לכיוון צפון 2 אופנועים של משטרת התנועה. 3. כביש 5 אחרי צומת מורשה 3 ניידות של משטרת התנועה, אחת מהן חסמה את הנתיב הימני כאשר היא חנתה לרוחב!!! בקיצור כנראה שיש איזה משהו מתוכנן כי זה הרבה יותר מדי רכבים בזמן אחד. ראו הוזהרתם.
הודעה אחרונה מאת santiago, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קודם כל מי מנצחת V6 או VR6? החזקה מבין השתיים, מול אימפרזה טורבו - מי מנצחת?
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, נסעתי עם חבר שלי ברכב שלו בכביש שמוביל לירקונים בפ"ת (שחכתי את שם הכביש, אם יורדים מאיילון צפון בגלילות ... וכו) , בקיצור בערך קילומטר ומשהו לפני הפניה יש שטח ארוך כזה של כמו עצירה בצד אבל רחב מאוד.. (אין לי מושג למה יש את זה ..) על הפינה עמדה משטרה, היינו במהירות של 140 קמ"ש והשוטר המטומטם קפץ לנו לנתיב הראשון (3 נתיבים, היינו בשמאלי) אותת לנו לעצור בצד (נופף עם המקל עם האור כמו שמסמנים למטוסים) וחבר שלי שקלט אותו נתן ברקס והספיק לעצור ממש בסוף , בערך כ 500 מטר מהמשטרה, חזר ברוורס וקיבל קנס של 750 שקל... שאלתי היא, אם היינו על 140 קמ"ש , האם יש מצב שהם היו קולטים מס' רישוי? אם לא היינו עוצרים , מה היו עושים ? אני מבין שהיו מדברים עם ניידת אחרת לגבי תאור …
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טויוטה משחררת נתונים רשמיים על היאריס החדשה: מנוע ה 1.5 ליטר יוגדש בטורבו בלחץ נמוך וישיג נתון מומנט שמנמן של כ 22 קג"מ כבר ב 2000 סיבובים , בייחד עם הספק של כ 160 כ"ס יביאו אותה ל100 קמש בקצת יותר מ 7.5 שניות ומהירות מירבית של 210 קמ"ש! מישהו אמר קופר S...? וליניב עם היאריס האדומה -אין מה לעשות הצרפתיות שולטות...
הודעה אחרונה מאת Viva Italia, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עיינתי לי להנאתי באתר האינטרט הרשמי של משטרת ישראל. האתר מפורט ועדכני , אך כמו כל חובב רכב נכנסתי לנושא התנועה . נושא התנועה באתר הוא נוסע לו מוגדשים עמודים רבים , והסברים רבים יחד עם התנצחויות שונות ומשונות... אך כל נושא התנועה באתר האינטרנט הרשמי של משטרת ישראל עוסק אך ורק בלהסביר למה אכיפת נושא המהירות המירבית הוא כל כך חשוב , ולמה מהירות היא הגורם מספר 1 לתאונות דרכים בארץ... בקטע שתראו לפניכם , המשטרה , או דובר המשטרה מסביר כייצד מהירות היא היא הגורם מספר אחד לתאונות דרכים בארץ... אם "שוטרי ישראל" , שאין לי שום ספק שעושים את עבודתם נאמנה , סבורים שמהירות מירבית הורגת , אז כמובן שלי ולכם זה מספיק , או שלא! איפה המחקרים? איפה הנתונ…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 1 תגובות
- 805 צפיות
דידיה אוריול וטוני גרדמייסטר בוחנים: http://rally.racing-live.com/en/photos/2003/index_fabia.shtml
הודעה אחרונה מאת בידר, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
משחקון שבזמנו שלומי התחיל. כל יום (בתיאוריה) תמונה, וצריך להמציא לה כותרת. רצוי משהו מצחיק כמובן! חוקים למשחק : 1. הכותרת צריכה להצחיק 2. זהו אבל, אם למישהו יש תמונה מצחיקה שרוצה שנשים באופן מסודר, שישלח לי או לאחד המנהלים ואנו נשים את זה. באמצע כל יום יאספו התגובות המצחיקות ותוכלו לבחור (באמצעות מערכת הסקרים המשוכללת שלנו ) בכותרת העדיפה עליכם. מי שייתן את הכותרות הכי טובות ייזכה בחולצת הפורום ועוגיות פריכות מעשה ידי רוני (הי הי) להתפאר . (הקטע של החולצה היה ברצינות) אז אני אתחיל עם התמונה הראשונה, וגם אתרום כותרת (בהשראת אריאל) "אל תדאג אדוני, עוד מעט יגיע המתקין המקצועי שלנו, לירן106ראלי, ויחבר לך את חוטי ההצתה."
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חב' יפנאוטו תזמן בעלי רכבים משנות הדגם 02/03 לבד' ידית ההילוכים האוטומטית. התקלה בכל דגמי רכבי החב'(אימפרזה,B4,פורסטר ואואטבק). מהות התקלה-קיים חשש כי בעת שילוב ל-P, התיבה לא תשתלב והרכב עלול להתדרדר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2506816,00.html עמית
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם , אני כותב לכם כי מצאתי מספר תמונות ישנות , תמונות של נוסטלגיה . לאחר שנסעתי כשנה וחצי על אופנוע 50 ונמאס לי מכל התקלות והחוסר סחיבה החלטתי לקנות רכב , נקודת השבירה הגיעה בעיקר לאחר שמשרד הרישוי פיקשש ונתן לי רישון בין לאומי בלתי מוגבל על אופנועים , וכמובן לאחר מכן ביקרתי הרבה בחו"ל ונסעתי על המון אופנועים כבדים ... אחרי זה ה- 50 שלי פשוט נראה מצחיק .. אבל עדיין מאד נוח לנסיעה לחוף עם חברה מאחורה . בקיצור , לאחר תקיעה מעצבנת במיוחד בגשם החלטתי למכור את ה - 50 ולקנות רכב . מכרתי את ה - 50 באיזה 2000 שקל והתחלתי לחפש . מכרתי את המעיל בעוד איזה 800 , SPYKE מקורי שהציל את הגב שלי כמה פעמים . נ,ב : עשיתי לאופנוע ראש מנוע 3 פעמים ... כל …
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יצאתי לפני כשבוע לתערוכת ג'נבה בהרגשה רעה ובהיסוס רב שמא זה באמת זמן טוב ונכון בשבילי לנסוע לחו"ל (העובדה שהפסדתי את הפתיחה,לימודים, עבודה והמלחמה עם עירק הבאה ומתקרבת ). לבסוף לאחר לבטים רבים והתפשרויות שונות נסעתי . הגעתי ביום שטוף שמש וזה כבר עודד (מי שהיה בג'נבה יודע שכאשר השמש מתחבאת לה העיר נראת ממש מדכאת ואילו כאשר יש שמש אז העיר נראית מקסימה ומזמינה). לשמחתי לרגל התערוכה ובגלל שלא היתה הרבה רוח הפעילו את המיזרקה כך שזה גם עודד במעט. הגעתי לתערוכה, נכנסתי באדישות (כמו שאני נראה תמיד ) והיה את הרושם שכמעט הכל נשאר במקומו כמו תמיד, אך לשמחתי טעיתי. התוסף אולם חדש לPALEXPO וזה באמת הוסיף לנפח התצוגה ולרושם שהחדר המרכזי הוא גדול יותר. היו הפעם הרבה מאד מכו…
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבוע שעבר נדמה לי באיזור המפגש או משהו כזה התרסקה לה 205 GTI אדומה עם MI , רציתי לדעת אם למישהו יש פרטים על הבעלים של האוטו , אולי הוא מוכר את המנוע? ואיפה האוטו קיבל מכה? חשבתי אולי אפשר להוציא ממנו כמה חלקים...
הודעה אחרונה מאת Dj_RoY, -
לא לבעלי לב חלש
מאת Yogev- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיבלתי במייל כמה תמונות של רכבים מרוסקים, כואב הלב
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
האם הגלאי הזה שווה את מכירו , האם הוא טוב וכו' כל מידה יעזור. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionprod.asp?auction_id=938079
הודעה אחרונה מאת santiago, -
הR32 קצרה הרבה שבחים ולאחר ישיבה בפוקוס RS וב147 GTA (שעדין לא כתבתי עליה) שמתי פעמי לעבר הסטנד של פולקסוואגן. לצערי לקח לי קצת זמן למצוא את המכונית ואפילו עלה בי החשש שהגברת לא הגיע לאירוע המכובד. לאחר קצת דחיפות והסתכלות מכמה עמדות תצפית מאולתרות הצלחתי לראותה מבעד להמון המקיף אותה. לאחר מספר ימים שראיתי שהמצב לא משתנה ושההמון הצובא אותה לא יירגע, החלטתי לחכות בתור לישיבה בה. ממראה ראשוני היא נראית די רגילה ולא ממש מיוחדת. לבסוף הגיע תורי. התיישבתי במושב ונעלתי את הדלתות אחרי (אחרת כל הג'מע היו נכנסים) והתחלתי לסקור את הנוף. המושבים הקדמיים הם ספורטיביים אבל לא ממש תומכים והמושבים מאחור ממש סתמיים ובהחלט מזכירים את אלו שבפוקוס (אם כי לא מעוטרים כמו בפוקוס). בסך הכול האו…
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נכון זה דוד אחורי ומשם השם: KAKImoto
גיר ידאנומטי?
מאת מצמץ- 2 תגובות
- 804 צפיות
ברוב המכוניות שהיו בג'נבה לא היו הילוכים ידניים אלא טיפטרוניק או/ ו"פלוס ומינוס" מאחורי (או על) ההגה. היו אצלנו כבר הרבה דיונים לגבי מה עדיף ידני או אוטו ומה הציבור מעדיף וכולנו יודעים שבאירופה מעדיפים ידני, אבל כנראה שעכשיו כל זה עומד להשתנות. בשנת 2001 כשהייתי, היו הרבה מכוניות ידניות ואילו הפעם הרגשתי שידני זה פתאום הפך למושג גס. אתם יודעים מה?, אולי זה לא סיפור גדול והחברות החליטו לשים בתצוגה דגמים עם הילוכים כאלה בגלל המכירות בעיר (בג'נבה יש מעל ל40% זרים מארצות שונות בעולם), אבל מצד שני תערוכת ג'נבה היא תערוכה בינלאומית שבכל שנה מונה כ800,000 איש, כך שהגיוני יותר שהתצוגה תהיה כללית ולא עם פן מקומי. אני לא יודע אם זה מצדיק פתיחת הודעה אבל לי זה נראה מעניין וזה אחד…
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נקווה שהמצב ימשיך לשאוף לטוב יותר, ולא יתדרדר (ידרדר?! ) הנה שתי תמונות שהעלו לי חיוך על הפנים, אפילו אם דבר זה יהיה זמני. חוץ מזה, עברתי תיאוריה היום. כל הכבוד לי נלקח מ"מוטוקאר" נלקח מאתר בנק ישראל
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלושה שבועות לראלי ניו-זילנד שיחל ב-11 באפריל, והמתח בשיאו, אחד המירוצים המהירים באליפות, המתבצעים על שבילי עפר חלקים באופן יחסי ונטולי אבנים גדולות. בחלק מהישורות במירוץ זה המכוניות עוברות את ה-200 קמ"ש. הקבוצות כבר בתזוזה באניות והרי החדשות: יונדאי מציגים מנוע חדש לאקסנט WRC3 וכמובן חזק, ידידותי ומאוזן יותר מהקודם. עליו יככב המגדש החדש של "גארט". לא נמסרו נתונים טכניים אך ההערכות בענף מדברות על קרוב ל58 קג"מ! באם ההערכות נכונות יהיה זה המנוע השני בעוצמתו בשלב זה של השנה, לפניו רק המנוע של ה-206 המוצלחת. בנוסף יותקנו גם בולמי זעזועים חדשים שע"פ מבחנים ראשוניים בבריטניה (בית הקבוצה-MSD) שיפרו את התנהגות המכונית. דווח גם על פגושים חדשים. ביונדאי לא יגידו לכם אבל …
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם!! עוד תחרות פורומים בקארטינג הגיעה לסיומה המוצלח. התחרו 46 נהגים מהפורומים אופנועים בתפוז, YNET, MAX TUNING, CARSFORUM ו- TOPSPEED נערכו סה"כ 15 מקצים. אופן חישוב הפורום המנצח הוא כדקלמן: ארבעת הנהגים שעשו את התוצאות הטובות ביותר מכל פורום (שלושה מטופספיד) נחשבים בסיכום הסופי, כאשר התוצאה הטובה ביותר מקבלת 19 נקודות, הבאה שאחריה 18 וכן הלאה. הנקודות מחוברות יחדיו והפורום בעל המספר הגבוה ביותר של נקודות הוא המנצח. מצורף קובץ אקסל ובו התוצאות של כל המתחרים וכן 19 התוצאות הגבוהות והסיכום הסופי של הפורום המנצח. התוצאה הטובה ביותר שייכת ל-nightdevil מפורום האופנועים - 15.80 התוצאה השנייה - shlomiGP מ-YNET שעשה 15.87 חן רוזן ב-YNET אחריו עם …
הודעה אחרונה מאת beresford, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בעסה למי שנופל לו טיל על האוטו או האוטו מזדהם מחומרים כימים. בברכת גמר אטימה טובה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לשיפורים? סתם נקודה למחשבה.... ואם אני מחליף את השטיחים המקוריים של הרנו שלי לכאלה חדשים שנלקחו מאקספרס חדשה שסיימה את חייה בתאונה אז מה, שיפרתי? רון. רנו חמש משופרת עם פרי פלואו, פילטר פתוח ושלושה שטיחי צמר משופרים ואחד - של הנהג - מקורי...
הודעה אחרונה מאת santiago,