Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לידעתי הכללית - לעצור או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שי בכביש מס' 5 , קצת לפני היציאה של ירקונים , יש כזה מתחם בצד ימין , חלקת אספלת ריקה כזו (נראה כמו מקום שעוצרים למצפה?) ובהתחלה שלו יש מצלמה.. והיא עובדת

אתה מדבר על הכניסה לירקונים או כל מחלף ירקון מכביש חמש??

בכל מקרה אני עובר בכביש חמש ויורד בירקון כל יום עם בל 970 קצת מעל המהירות המותרת...... הבל לא מצייץ

המצלמה במורשה היא דיג'יקאם. בעברית זה אקדח לייזר (LTI-20-20) מקובע על עמוד ומחובר למצלמת וידאו. זהו האקזמפלר היחיד בארץ. אני לא בטוח אם הוא עובד או לא , וזה שאתה לא מקבל אינדיקציה בווקטור זה בגלל שאונת הלייזר אינה מגיעה לגלאי (עזוב אותך מהפרסומת לגבי 360 מעלות , זה יפה רק לפרוספקט). אם אתה ממש רוצה לבדוק צריך לשים את הבל מותקן אל השמשה האחורית.

אני באמת לא ראיתי את המצלמה הזו עובדת , אבל אני פשוט דואג להאט שם כל פעם שאני עובר.

פורסם
שי בכביש מס' 5 , קצת לפני היציאה של ירקונים , יש כזה מתחם בצד ימין , חלקת אספלת ריקה כזו (נראה כמו מקום שעוצרים למצפה?) ובהתחלה שלו יש מצלמה.. והיא עובדת

אתה מדבר על הכניסה לירקונים או כל מחלף ירקון מכביש חמש??

בכל מקרה אני עובר בכביש חמש ויורד בירקון כל יום עם בל 970 קצת מעל המהירות המותרת...... הבל לא מצייץ

המצלמה במורשה היא דיג'יקאם. בעברית זה אקדח לייזר (LTI-20-20) מקובע על עמוד ומחובר למצלמת וידאו. זהו האקזמפלר היחיד בארץ. אני לא בטוח אם הוא עובד או לא , וזה שאתה לא מקבל אינדיקציה בווקטור זה בגלל שאונת הלייזר אינה מגיעה לגלאי (עזוב אותך מהפרסומת לגבי 360 מעלות , זה יפה רק לפרוספקט). אם אתה ממש רוצה לבדוק צריך לשים את הבל מותקן אל השמשה האחורית.

אני באמת לא ראיתי את המצלמה הזו עובדת , אבל אני פשוט דואג להאט שם כל פעם שאני עובר.

קצת מוזר, אני זוכר בוודאות שהייתי מקבל הודעת "KA" בבל לפני כמה חודשים מאותה מצלמה.

בכל מקרה, אני מקווה שאתה טועה כי אני די טס שם.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

ואלה....

8)

צוק...ממש השקעת.

אני מוריד את הכובע.

אתה בשל לנישואים?

אני לא...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

עזוב.הקלישאה של הכובע מזמן לא תופסת.זה כמו שתגיד שהנעליים שלו לא היו מצוחצחות..תאמין לי שהם שמעו את זה 100 פעם.

הקטע זה לחדש להם.

תהיה יצירתי. :lol:

ד"א-לרוב הקטע של "אני יודע מה עשיתי,תן לי מה מגיע לי ותן לי ללכת הביתה להתכונן לשלילה" עובד הכי טוב.

גם מקצר את זמן הבבל"ת וגם לרוב מקל עליהם לוותר לך,כי הבנת את חומרת מעשיך.

הרבה פעמים (אם מדובר בהשתוללות) תעשה את עצמך חיוור ("אימאל'ה,האוטו גדול עלי.הציייללווווו!!!!!").אם אתה יכול,תקיא לידם.לך עם הפחד הטיבעי שיש כשעוצר אותך שוטר.

תבקש כוס מים.תגיד שאתה מפחד ליסוע הביתה ושאתה רועד כולך (תעשה הצגה שקשה לך לחתום על הדו"ח.הידיים רועדות ומזיעות....)

פעם ביצעתי החלקה (באוטו של צוקרמן,עם צוקרמן) מול הפרצוף של זוג שוטרים,אח"כ עשיתי כזאת הצגה טובה (כולל רעידות ) שהם נבהלו וויתרו לי.

נ.ב-אם אתה ילד ותגיד להם "אני יודע מה עשיתי",הם יחשבו שאתה מתחצף,

אז שכח מזה.אם אתה לפני גיל 20,הכי טוב זה לבכות.

אם אבא שלך באוטו (סבירות נמוכה) או חברה שלך באוטו,תגיד להם שלא יתביישו לצרוח עליך.אם זו חברה,סטירה או התקף זעם כזה חמוד של בחורות (עם האגרופים) גם יכול לעזור.שתצעק עליך שהיא סומכת עליך להגיע לבסיס/אוניברסיטה/וואטאבר .מניסיון-זה גם נותן לה צ'אנס להתאוורר קצת ולהרביץ לך על כל הפעמים שגמרת קודם-וגם השוטרים מבינים שאתה תאכל על זה הרבה חרא בבית.רק שלא יעיזו לצעוק שזה הפעם המיליון שאתה משתולל.זה רע.

נ.ב-אם זה אבא שלך ,שלא ירביץ לך-רק צעקות.אחרת הם יכולים לעצור אותו...+אני לא יודע אם אבא שלך כועס על זה שגמרת קודם.....

פורסם
עזוב.הקלישאה של הכובע מזמן לא תופסת.זה כמו שתגיד שהנעליים שלו לא היו מצוחצחות..תאמין לי שהם שמעו את זה 100 פעם.

הקטע זה לחדש להם.

תהיה יצירתי. :lol:

ד"א-לרוב הקטע של "אני יודע מה עשיתי,תן לי מה מגיע לי ותן לי ללכת הביתה להתכונן לשלילה" עובד הכי טוב.

גם מקצר את זמן הבבל"ת וגם לרוב מקל עליהם לוותר לך,כי הבנת את חומרת מעשיך.

הרבה פעמים (אם מדובר בהשתוללות) תעשה את עצמך חיוור ("אימאל'ה,האוטו גדול עלי.הציייללווווו!!!!!").אם אתה יכול,תקיא לידם.לך עם הפחד הטיבעי שיש כשעוצר אותך שוטר.

תבקש כוס מים.תגיד שאתה מפחד ליסוע הביתה ושאתה רועד כולך (תעשה הצגה שקשה לך לחתום על הדו"ח.הידיים רועדות ומזיעות....)

פעם ביצעתי החלקה (באוטו של צוקרמן,עם צוקרמן) מול הפרצוף של זוג שוטרים,אח"כ עשיתי כזאת הצגה טובה (כולל רעידות ) שהם נבהלו וויתרו לי.

נ.ב-אם אתה ילד ותגיד להם "אני יודע מה עשיתי",הם יחשבו שאתה מתחצף,

אז שכח מזה.אם אתה לפני גיל 20,הכי טוב זה לבכות.

אם אבא שלך באוטו (סבירות נמוכה) או חברה שלך באוטו,תגיד להם שלא יתביישו לצרוח עליך.אם זו חברה,סטירה או התקף זעם כזה חמוד של בחורות (עם האגרופים) גם יכול לעזור.שתצעק עליך שהיא סומכת עליך להגיע לבסיס/אוניברסיטה/וואטאבר .מניסיון-זה גם נותן לה צ'אנס להתאוורר קצת ולהרביץ לך על כל הפעמים שגמרת קודם-וגם השוטרים מבינים שאתה תאכל על זה הרבה חרא בבית.רק שלא יעיזו לצעוק שזה הפעם המיליון שאתה משתולל.זה רע.

נ.ב-אם זה אבא שלך ,שלא ירביץ לך-רק צעקות.אחרת הם יכולים לעצור אותו...+אני לא יודע אם אבא שלך כועס על זה שגמרת קודם.....

אורן ,אתה לא יודע כמה זה עובד....

שלוש פעמים ויתרו לי בזכות משחק התמים , המסכן , הטיפש והחלשלוש,

זה עובד ובגדול , פעם 1 ממש ויתרו לי על שלילה במקום אחרי פרסה מנתיב ימיני באדום (+אלכוהול) +חתכתי שוטר ,נתנו לי את הרשיונות , קרעו את הדו"ח והציעו לי ליוי הביתה אחרי שביימתי סצינת בכי !

*כל מה שנאמר פה הומצא ואין בו קשר למציאות או לרושם ההודעה .

:roll::lol:

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

גדול הרגתה אותי מצחוק...

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

חווית הנהיגה המושלמת

ב.מ.וו

פורסם

הרעיון הוא שברגע שכבר אין קשר עין אז כל מה שעשית עכשיו -> נתפסת במהירות גבוהה + אי ציות לשוטר כבר לא רלוונטי?

שהוא פונה אחרייך ימינה (אתה כבר נוסע לאט) ומסמן לך לעצור בצד פשוט לשחק אותה תמים ולהגיד שלא שמת לב ולא ראית אף שוטר ואז לא יהיה לו מה לעשות? ואם הוא יגיד סימנתי לך לעצור בצד, נסעת 150 להגיד שהיה איבוד של קשר עין?

פורסם

או!

שכאן הבעייה.אם לא נתפסת על מהירות,נתפסת על אי ציות.לא נתפסת על אי ציות,נתפסת על צמיגים רחבים,לא נתפסת על צמיגים רחבים,נתפסת על נהיגה פרועה,חיכית להם? אין בעייה-בטח אתה מסומם.אז מביאים לך כלב ומחפשים סמים 30 דקות.לך תוציא את הריח של הכלב (ולך תתקשר למפקד יחידת הכלבנים של משטרת ישראל,שהוא אבא של ידידה שלי ותגיד לו שאחד מהכלבנים שלו מטנף לי בזה הרגע את האוטו) .

עזוב,אין דרך לצאת מהחארות האלה.

הכל תלוי ביכולת המשחק שלך.

לפעמים תיראה פאתטי,לפעמים תיראה אמיץ..

היו פעמים שזה עבד פצצה והיו פעמים שהורידו לי את האוטו מהכביש לחודש...(לא ידעתי שהוא היה מפקד מרחב השרון של מתנ"א,ורב בוחן,ובמצב רוח ממש רע...).

אין כאן מדע מדוייק.

פעם ברחתי כשהיו רייסים עוד בתחילת האיילון,ליד הרצליה,והשתחרר לי קליפס אבטחה למזרק.אז עצרתי בתוך שלולית דלק.בא שוטר,עצר,ידע שהיתי ברייסים,עזר לי,עבר עם מטף על הדלק שנשפך,הביע התעניינות במכונית ובסוף הסביר לי בקריצה שאין לו יכולת לתת לי דו"ח-כי לצורך העיניין,הוא לא ראה אותי נוהג ברכב, ואין לו זין להזמין לי בוחן,כי אני עושה רושם של בחור נחמד ובלתי מזיק בעליל,אז שאני פשוט אנהג בזהירות ואגיע הביתה בשלום.

אני חוזר ואומר-כל מקרה לגופו.אל תהיו חכמים מדי, אל תהיו טיפשים מדי.אף אחד לא סופרמן והיום המשטרה גם יורה במי שבורח.

(ולהוריד מצלמות מהירות עם ספריי זה כבר לא ספורט מהנה..יש להן מערכות אבטחה שחבל על הזמן....)

פשוט אל תסתבכו בצרות.המצב גם ככה חרבאנה לנהגים.

פורסם

טוב 2 שאלות אחרונות.

עד כמה שוטר ילחץ?

האם יש לו מצלמה בניידת שהוא יכול לצלם את המספר שלי איתה?

• תוכן חדש...