Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיפור על RSI, ECU, BBR...

a®iel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר לא מעט התלבטויות החלטתי לעשות שינוי תוכנה במחשב בעזרת צ'יפ של BBR אצל הוד פרילינגיותו , גיא.

לאחר שיחות רבות, שאלות רבות ואיומים ברציחה (תודה תומר!!! :lol: ) הגענו היום בצהריים לאמא של גיא...סליחה, לגיא הביתה להחליף את הצ'יפ.

אני, תמים שכמוני, ציפיתי לסדנא קטנה ונחמדה, למשהו שמזכיר מוסך בצורה כלשהי אבל לא...

בית נחמד, קומה 4 (נדמה לי) אמא של גיא פותחת לנו את הדלת ובפנים, בתוך כוך קטן, מבולגן ובעל ריח סביר (דבר שישתנה במהרה...שוב, "תודה" תומר!!! :p ) עובד ה"פרילינג".

לפנינו הגיע בחור נחמד עם מגאן שתחומי העניין שלו ברכבים מסתכם ב - 0 עד 100 , 0 עד 200 וכמובן עד 230. יש לו מגאן קופה 2000 אגב...אני חושב שהבחור המסכן יסבול מסיוטי תומר בימים הקרובים. :roll:

בכל מקרה, חיכינו חיכינו, דיברנו קצת, עזרנו לאמא של גיא לכוון את הTV, אני עשיתי טעות טקטית נוראית בעצם זה שנעמדתי מאחורי תומר, אחרי שעבר עליו לילה קשה... אמא שלי לא הסכימה להכניס אותי הביתה בגלל הריחות, ניסיתי להסביר לה שהחלקתי לתוך בור ביוב אבל ללא הועיל (ושוב, תודה תומר!!! :D )

בקיצור... גיא סיים עם הצ'יפ, כיוון אותו על פי בקשתי והמלצות העומדים מסביבי (תומר: תרים לו את המנתק ל7500, שהרכב יהיה חסכוני עד 1500 סל"ד... :lol: ובולי: תשטיח את עקומת המומנט...כאילו שזה יעזור לעגלה...) ולבסוף ירדנו לרכב להחזיר את המחשב ולצאת לנסיעה קצרה שכבר בנסיעה זו הורגש שינוי מסויים.

כדי להרגיע את מיצי הקיבה של תומר ואולי לגרום לו לסתום לכמה שניות נסענו לאכול משהו(דבר שהתברר כטעות פאטלית מבחינתנו של גידי כי תומר חזר איתו ברכב) משם למפגש ומשם הביתה... בירידה מאיילון הבנתי משהו חשוב :

הכסף שהוצאתי היום על הצ'יפ היה הדבר הכי טוב שעשיתי בכל הקשור לרכב. נקודה.

הרכב נושם הרבה הרבה הרבה יותר טוב, הטורים פשוט עפים למעלה עד 6500 (המנתק הועלה ב300 סל"ד סה"כ) כל הילוך מושך עכשיו בקלות עוד 10-15 קמ"ש מול הECU המקורי (שני עד 90-95 , שלישי עד 130-135 ורביעי 170-175) וההרגשה היא פשוט שונה. לא ציפיתי לגדולות ונצורות וגם לא קיבלתי יותר מידי, אבל השינוי בהתנהגות של המנוע פשוט נהדרת נכון לעכשיו.

לסיכום, אני מרוצה! מאוד!

תודה לכל מי שהיה צריך לסבול אותי בשאלות, הצקות, הטרדות וכו' (גידי, אייל_רו, תומר וכו')

:-)

פורסם

בכיף.

אני שמח שאתה מרגיש שינוי.

גיא עוד מעט מתחתן (באמת) ואז הוא יוכל לפתוח סוף סוף עסק שיכלול גם דיינו ואביזרים ומה לא.

אני חושב שאני וגידי די חירפננו את פרילינג עם כל הבלגאן והצחוקים שעשינו שם,אבל בסופו של דבר היה שווה...

אני,אישית,חושב שההמבורגר בסוף (150 גרם ד"א) היה שיא הערב.

לגבי הגאזים-הריח עובר אחרי כ36 שעות.נסה בינתיים לתלות עץ ריח....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...