Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר!

נסיעה קצרה היום מת"א לפ"ת נראה:

1. כביש החוף ליד סמינר לוינסקי 3 ניידות טויטה קארינה של משטרת התנועה.

2. איילון - אחרי קק"ל לכיוון צפון 2 אופנועים של משטרת התנועה.

3. כביש 5 אחרי צומת מורשה 3 ניידות של משטרת התנועה, אחת מהן חסמה

את הנתיב הימני כאשר היא חנתה לרוחב!!! :evil:

בקיצור כנראה שיש איזה משהו מתוכנן כי זה הרבה יותר מדי רכבים בזמן אחד.

ראו הוזהרתם.

פורסם

המשטרה הודיע שהיא בפריסה מלאה של הכוחות כולל משטרת התנועה. הסיבה לכך שתהיה להם זמינות טובה לחסימת איזור שחס וחלילה יפגע.

כדי להפיג את השיעמום, אנחנו משמשים קורבנות.

סעו בזהירות.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אכן.

אני בחיפה כרגע,ויש נוכחות ממש מפחידה של משטרת התנועה בדרכים..

ושברתי אתמול את התושבת היחידה שלא טרחתי להחליף! ואין לי שלישי בגלל זה!!

(לפעמים)

והתושבת ל פאוארפלקס אצלי בדירה...וההורים שלי רוצים שאני אבוא לארוחת צהריים ואין לי כוח..ויש לי עוד לחזור לתל אביב למסיבה של ערן,ואין לי זין לאידיוט הזה,ולארגן לו מסיבה,ואין לי בגדים אצל ההורים שלי..והגיעו שני גיליונות של "מקס" שאין לי כוח לקרוא,ואני צריך עוד לעזור לאחותי עם האוטו...וקר לי...כוסאממק ,קר בחיפה,ואין לי כאן נעלי בית....

אז רגע... יש הרבה משטרה בכבישים?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

גם בדרום הארץ באזור ים המלח,באר שבע....ניצפו כמה סמויות וכמה רגילות...

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

אבא שלי נתפס לפני שלושה ימים בגליל ע"י ואסקאר כנראה (הגיוני??)

הונדה סיוויק כחולה נסעה אחריו ב-7 בבוקר, תנועה ערה על הכבישים, עקפה אותו, צעקה לו ברמקול לעצור, השוטר לא היה עם מדים, הראה לו את המדידה על מכשיר קטן שנראה כמו גלאי רדאר - 116 קמ"ש...

אבא שלי לא הודה, לא חתם על הדו"ח ואמר לשוטר שזה לא הגיוני. השוטר אמר לו "תסמוך עלי".

לאבא שלי נמאס להתפס (אני כל הזמן צוחק עליו שאני נוסע 150+ ולא נתפס והוא נוסע כולה 120 ונתפס כל הזמן, מצד שני הוא נוהג 50000 ק"מ בשנה (והיום בבוקר הפאסאטליסינג התחילה לעבוד על 3 צילינדרים בדיוק לפני טיפול 90000 - מצחיק!!).

זרקו שם של עו"ד טוב בבקשה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך בודקים כמה נקודות יש כבר? וכמה צריך לשלילה?

אני לא מעודכן בפרטים האלה כי אני אף פעם לא נתפס (אמר רוני ונתפס למחרת על 210 - "אבל האוטו רק מגיע ל-205!! תראה כתוב בספר רכב!!")

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
איך בודקים כמה נקודות יש כבר? וכמה צריך לשלילה?

אני לא מעודכן בפרטים האלה כי אני אף פעם לא נתפס (אמר רוני ונתפס למחרת על 210 - "אבל האוטו רק מגיע ל-205!! תראה כתוב בספר רכב!!")

רוני

רוני, אל תגיד שגם אתה מהעצלנים.

נקודות הן מתנה של משרד התחבורה, והיות והן משפיעות על סטטוס הרשיון, המקום ההגיוני לברר בו הוא משרד הרישוי.

טלפון: 5027777-03

שיטת הניקוד:

http://portal.mot.gov.il/misrad.asp?IfSubmit=1&MeydaDrop=7&Inc=16#8

אני לא מהעצלנים. אני מודע לעובדה שאפשר לברר דרך משרד הרישוי, פשוט שכחתי להבהיר את זה. זכרתי שיש דרך אחרת לבדוק בלי להתעסק עם כל הבלגן של טלפונים למשרד הרישוי (שזה בהחלט בלגן). אולי טעיתי.

תודה בכל מקרה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חבר'ה תקשיבו, שמעתי על יוזמה של שוטרי תנועה - הולכים לקצץ להם במשכורת ולהרע להם את התנאים אז הם בתגובה הולכים לקצץ בדוחות ולרשום לנו פחות. יוזמה מבורכת הייתי אומר !!! מה אתם אומרים ?!

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

פורסם
חבר'ה תקשיבו, שמעתי על יוזמה של שוטרי תנועה - הולכים לקצץ להם במשכורת ולהרע להם את התנאים אז הם בתגובה הולכים לקצץ בדוחות ולרשום לנו פחות. יוזמה מבורכת הייתי אומר !!! מה אתם אומרים ?!

ניר.

אשרי המאמין. :evil:

• תוכן חדש...