Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר ידאנומטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב המכוניות שהיו בג'נבה לא היו הילוכים ידניים אלא טיפטרוניק או/ ו"פלוס ומינוס" מאחורי (או על) ההגה. היו אצלנו כבר הרבה דיונים לגבי מה עדיף ידני או אוטו ומה הציבור מעדיף וכולנו יודעים שבאירופה מעדיפים ידני, אבל כנראה שעכשיו כל זה עומד להשתנות. בשנת 2001 כשהייתי, היו הרבה מכוניות ידניות ואילו הפעם הרגשתי שידני זה פתאום הפך למושג גס. אתם יודעים מה?, אולי זה לא סיפור גדול והחברות החליטו לשים בתצוגה דגמים עם הילוכים כאלה בגלל המכירות בעיר (בג'נבה יש מעל ל40% זרים מארצות שונות בעולם), אבל מצד שני תערוכת ג'נבה היא תערוכה בינלאומית שבכל שנה מונה כ800,000 איש, כך שהגיוני יותר שהתצוגה תהיה כללית ולא עם פן מקומי.

אני לא יודע אם זה מצדיק פתיחת הודעה אבל לי זה נראה מעניין וזה אחד מהרשמים החזקים שאני זוכר מהתערוכה וחשבתי שזה אולי יענין אותכם (ואם לא עכשיו אז מישהו בטח יכתוב משהו דומה לזה בעתיד).

פורסם

בגלל התפתחות הטכנולוגיה בנושא בשנים האחרונות, נראה לי שהיצרנים מעוניינים להראות את יכולתם הטכנולוגית.

תיבת הילוכים ידנית היא בסיסית לחלוטין. הם רצו להראות יותר מזה. תיבה אוטומטית רגילה זה משעמם. הפתרון - תיבה בלי קלאץ', אבל עם המון טכנולוגיה.

למשל אודי - עם הקלאץ' הכפול.

ב.מ.וו עם ה-SMG.

ועוד ועוד.

אז התיבות האוטומטיות בתפעול ידני והידניות בתפעול אוטומטי והרציפות וכל האחרות - הן מיוחדות. הן מציגות טכנולוגיה. הן מראות שהיצרן מתפתח הלאה.

בנוגע למידת ההשפעה שלהן על השוק באירופה - נחיה ונראה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אלפא היתה אחת הראשונות שהציעו תיבה ידנית עם תפעול בשיטת + - וכמובן ללא ממיר מומנט שנותן רעש מעצבן ולוקח כוח מהמנוע. לא הרבה אוהבים את תיבת הסלהספיד של אלפא אבל מנהיגות קצרות יחסית שערכתי ב147 וב156 החדשה (מנוע JTS).

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

• תוכן חדש...