Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באקטים זולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איזה כיסא -באקט הכי זול?לא חשוב החברה

הכיסא הכי זול של ספרקו לדוגמה ב1400 שקל..יש באקט יותר זול מזה?(לא חייב חברה כמו ספרקו או אם פי קוברה....)

...............................NOS

פורסם

אתה עדיין מחפש באקטים?!?!?

נדמה לי שדיברנו לפני חודשיים.

תשמע...המחיר שקיבלת בספארקו זול .

אני לא היתי מחפש בכלל בפירוקים,כי הדברים האלה לא מחזיקים שם דקה,וגם לרוב נפגעים בתאונה.

די.תקנה וגמרנו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תראה בפירוקים קשה מאוד מאוד למצוא כאלו כיסאות.

אני יכול להביא ספרקו איוו 2 ב2500 שקל לכסא (5000 ל2 הכיסאות)ישבתי על הכיסא הוא בן זונה נוח יפה ועם פוזה סוף הדרך למרות שהיתי מעדיף לקנות כאלו משומשים.

פשוט זה יוצא לי:5000 אלף הכיסאות 900 שקל 2 חגורות 3 נק של ספרקו והמסילות של הכיסאות עוד 600 שקל = 6500 זה ים כסף :(

תעזרו לי על מה כדי ללכת חשוב שהוא היה נוח.גלשתי היום באתר של פאסט מפ"ת וראיתי שם כיסא קוברה מתכוונן. על מה ללכת על הקוברה מתכוונן או ספרקו איוו 2 באקט הספרקו יקר בכ - 1000 שקל.

נראה לי אני ילך על הספרקו..

בקישור זה הכסא קוברה(הכחול)בשורה השניה המתכונןhttp://www.fastautosport.co.il/products.asp?catagory=Interior_design&subcatagory=מושבי%20ספורט%20-%20Car%20Seats

...............................NOS

פורסם

אז לך על זה.מברוק.

קוברה כיסא מעולה.

דבר עם כפיר ב"פאסט",קנה כיסאות וחסל סדר בלגאן.

תמיד יהיה כיסא עדיף,הוא גם יהיה יותר יקר,יותר איכותי,יותר נוח ויותר מיליון דברים.אז תתחיל ממשהו.אני התחלתי עם OMP "אקו",יש לי היום את הARS ועוד מעט יהיה משהו אחר.כל הזמן משדרגים,אבל אם לא מתחילים ממשהו,לא יודעים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יש מישהו שמגיע למפגשים ... קוראים לו אבנר , יש לו מיאטה אדומה עם ג'נטים לבנים ... הוא לבוש בד"כ כמו ג'ימס דין או אלוויס קוסטלו ... לך אליו , לי הוא הציע בזמנו זוג באקטים עם מסילות וכל החירטוטים במחיר טוב מאוד !! יש לו קטלוגים וכל מיני שיט ... אני מציע שתנסה לאתר אותו בתור מוצא אחרון ... תזכור , מיאטה אדומה עם ג'נטים לבנים . :idea:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...