רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,601 נושאים בפורום הזה
-
תמונות מאיטליה
מאת RedR- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם , הנה לכם 2 תמונות חמודה , הצהובה חמודה במיוחד של הדברים שמוצאים ברחובות איטליה , רומא ווונציה . http://www.pbase.com/redr/inbox
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
קודם כל, היה נהדר - למרות שהיה חם מאוד. ברצוני להודות לכמה אנשים יקרים שעשו מלאכת קודש במפגש הזה:נתחיל עם רוני ולירן, שאירגנו את האירוע וגרמו לכל העסק הזה לעבוד, קבלו ח"ח. מעבר לזה ברצוני לציין כמה שמות של אנשים שתרמו מעל ומעבר בכל מה שקשור לעזרה ואירגון הג'ימיקאנה ושאר הפעילויות שנעשו ברקע האירוע הגדול הזה (סדר כתיבת השמות הינו אקראי / ללא חשיבות): ג'רמי קרונין - שתרם רבות באירגון הג'מיקאנה וביצוע תדרוכים, תומר (תומר 106 ראלי) - שעזר בכל הפעילות השוטפת מאחורי הקלעים, עמית (KOMPY) - שביחד עם תומר הכינו סלט/דאגו לשתיה ואוכל, דין - רישום זמנים, שי שנהב - עמד במנגל והביא טנדר גדול שישא את כל המצרכים והשתיה (היה איתו עוד בחור בתיפעול המנגל, שכחתי את שמו - אך גם לו…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
תנו כותרת לתמונה 1 2
מאת danidina- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפי המשחק תנו כותרת לתמונה נראה עם מישהו יכול למצוא כותרת יותר טובה לתמונה הזאת
הודעה אחרונה מאת יובל, -
חריקת גלגלים
מאת DJO-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
עכשיו הסתובבתי עם הפוקוס וכל סיבוב לא חשוב אם לקחתי אותו לאט הגלגלים ממש חרקו כאילו שאני לוקח את הסיבוב ככה חד ומהר.. האם זה טבעי בגלל שכל כך יבש וחם בחוץ? או אולי משו נדפק? בעקרון אני מרגיש יציב על הכביש ואין נטיות. דרך אגב היינו בפיתוח וראינו 2 מכוניות מדהימות. הונדה s2000 מרצדס שגרירות שוויצרית SL 55 וי 8 קומפרסור
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום חיים הכט חוזר ויציג את התוכנית השנייה שלו מתוך השלושה שבסדרה התוכנית תושדר בין תשע וחצי לעשר וחצי בערוץ 22 והאם הוא יציג לנו פרטים חדשים או שזאת תיהיה עוד תוכנית שתכניס הרבה רייטנג לקשת ? ואני מצטרף גם כתבה עליו + מה הולך להיות בתוכנית הבאה מידיעות אחרונות חלק ראשון חלק שני והסרט הבא
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
ידוע לי שבארה"ב ניתן לעשות קורס בין יומיים על מכוניות INDY במסלולי מירוץ (בלי שום ניסיון קודם כמובן) האם יש משהו דומה בבלגיה ? או במדינה שכנה לה ? כמובן שהמלצות על קורסים על רכבים בסגנון דומה , יתקבלו בברכה. הייתי שמח לקבל כתובות אתרים/טלפונים ואפילו התרשמויות אישיות אם יש כאן מישהוא שעשה קורס שכזה..
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
סוף כל הדרכים !!
מאת hbg- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כזה שיפור עוד לא ראיתי !!! האמא של כולם !!! אני יכול להביא את הקיט הזה משוויץ, מיוצר בסדנא פרטית מאד !! ב - 9000 שקל כולל מיסים והובלה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
סרטון משעשע...
מאת ישי- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עשה ואל תעשה כשאתה נוהג בכביש: http://www2.omnitel.net/smirlis/tmp/schule.html (לראות עם סאונד - הרבה יותר מצחיק!)
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אפשר לומר שזה היה מפגש של איביזות . http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200304080040202561&user=uzi4u21
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קירצפו את דרך ששת הימים שגובלת בצידו של קניון ר"ג ומכינים את הכביש לסלילה מה לא גבה קטע כביש מחורבן זה ? אלפי בולמים נוזלים, טיפולים אורטופדיים, תושבות מנוע שבורות, צמיגים קרועים ומה לא בעצם... אגב, כעת הכביש אחרי קרצוף לפני סלילה עדיף לאין שעור מהמצב הקודם.
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
-
איפה הדלת !?
מאת אורן 16V-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נראה לי ששכחו את הדלת .. וחגורה.. אולי סתם לשאוף אוויר ?
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
-
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שמעתי פה הרבה דברים, רובם נוגדים אחד את השני, ואת מה שידעתי עד היום. אני רוצה פעם אחת ולתמיד, לישמוע ממישהו מיקצועי באמת בקשר לנושאים הבאים. דבר תמוהה לדעתי שקראתי פה: זוית גלגול ומהלך מיתלים ארוך תורמים לאחיזה. עוד אחד כזה: מיתלים קשיחים מערערים את האחיזה. בניגוד למה שקורה, כי מכוניות חזקות אכן באות קשיחות יותר... לא ברור לי כבר, גם מניסיוני מכוניות קשיחות אוחזות הרבה יותר טוב!!!! בבקשה שמישהו מיקצועי (!) יתן הסבר טוב שלא יאפשר וויקוח אחריו.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
ביטוח לאלפא
מאת Romeo- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ על חברה בה לא יעשו צרות בביטוח אלפא? אני מחפש חברה שלא תטען טענה חסרת כל שחר כי האוטו גניב ובגלל זה צריך לשלם הרבה. מצאתי במקום בו יש לי הטבות בגלל ההורים סכום שנתי של 14,500 לתשלום. ניראה טוב או שאפשר יותר? המכונית המדוברת היא GTV 3 ל' 98. תודה
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
דבר ראשון תן לי לברך אותך על עוד כתבה מוצלחת ומעשירה. בכתבתך אתה יוצר השוואה בין תרבויות. של בריטניה ושלנו. לדעתי עד שנלמד משהו מהתרבות הבריטית יעבור זמן רב, ואין זה חל אך ורק על תרבות הנהיגה. מה עוד, קשה להתעלם מתגובותיהם של האנשים השונים. אתה מקנה בכתבתך הרבה אלמנטים של בטיחות שאומנם נכונים, אבל התעלמת ממשהו נוסף שיש לנו ללמוד מהבריטים לגבי בטיחות בכביש וזה לא נוגע לרכב אלא לתשתיות עליו הוא חל. מה הגורם הגדול יותר לתאונות, מצב הכביש (התשתית) או מצב הרכב? לדעתי (תקן אותי אם אני טועה), בור שנפער בכביש ודורש זמן רב לתקן אותו הוא סיכון גדול יותר לתאונה מאשר צמיג עם חוסר אויר. וזוהי רק דוגמא קטנה. לדעתי, יש לממשלה הרבה לשפר בתנאי הכביש לפני חינוך הנהג. …
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אתמול נסעתי לת"א יצאתי במחלף קיסריה , ישר שעליתי לכביש החוף סימן לי שוטר לעצור בצד . נתתי לו רישיונות (רכב,ורישיון נהיגה) וביטוח הוא לוקח את הרישיונות לביקורת וחוזר אליי ואומר לי "אתה יודע שאתה נוהג בלי טסט?!" ומשהו לא הסתדר לי בראש כי האוטו עבר טסט בפברואר. אמרתי לו שהיה טסט לאוטו בפברואר והוא אומר "פברואר 2002" אז אחרי זה הוא חזור ואומר לי " אני אוותר לך היום , כי יום שבת , אתה נהג חדש וחבל לי לדפוק אותך" ואז הוא החזיר לי את הרישיונות ואומר לי "סע לשלום" קיצר אני בודק את הרישיונות ומסתבר שה*ביל הזה עם הראש *ין ,התייחס לתאריך הוצאה של הרישיון רכב ולא לתאריך פקיעת תוקף . יצאתי אליו החוצה והראיתי לו את זה שהוא טעה , אז הוא לא ידע מאיפה ל…
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי ויכוח עם מישהו. אני טוען שחגורה מלפנים ומאחור חשובה ועשויה להציל חיים , והוא מנגד טוען שחגירת חגורה מלפנים ומאחור היא "שטויות" , ושהוא חוגר בתור נהג רק בגלל פחד מהמשטרה , ושהוא לא מבקש מחבריו לחגור מאחור. האם לדעתכם חשוב לחגור מאחור? האם כשאתם נוהגים אתם מבקשים מהנוסעים שלכם לחגור מאחור? תודה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=12&TopicID=3492&PagePosition=1
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
רכב מעוקל?
מאת אורן 16V- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איפה אפשר לבדוק רכב אם הוא מעוקל ? חבר שלי רוצה לקנות אוטו ונראה לו קצת חשוד..
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
לימודי מכונאות 1 2
מאת boca_juniros- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מעניין אותי לדעת איפה, בארץ, אני יכול ללמוד מכונאות? לאו דווקא בשביל להתעסק בזה אלא רק בשביל הכיף ובשביל העניין... יש מקום בארץ שאפשר ללמוד מכונאות באופן אזרחי?(לא מהצבא... )
הודעה אחרונה מאת firebird, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעין זכרון דברים. חיפשתי ולא מצאתי.
הודעה אחרונה מאת E.L, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר מספר תקלות הרי לכם התמונות שהוצאתי מהסרט שצילמתי במפגש , הסרט יעלה לפורום בהמשך. http://www.pbase.com/luckies/inbox ועוד משהו בין התמונות יש 2 תמונות מתוך הרכב מתוך איזה רכב צולמה התמונה?
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
המכונית שלי ושל אבא שלי, אני נוהג עליה הרבה וממש אוהב אותה. ידנית. 120 אלף קילומטר אתמול עשיתי לה טיפול 120 אלף, עלה 1300 שקל בכל מקרה אני מתכנן השבוע לקחת אותה לפתח תקוה לפאסט, אני רוצה לשפר אותה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף אבל אני בהחלט מוכן לשים כמה מאות שקלים. רציתי לשאול מה הייתם ממליצים. מערכת יניקה אולי? אגזוז? אני לא ממש מתמצא אבל בזמן האחרון התחלתי לקרוא כל מיני כתבות. תודה!
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 1 תגובות
- 875 צפיות
ידעתי על המפגש ולא יכולתי לבוא מסיבות אישיות...(חוץ מזה, גם לא היה לי הכי נעים לבוא כי אני עדיין לא וותיק כמו כולכם בפורום פה, אולי בעתיד....) אבל אני עד עכשיו לא מבין מה זה ג'ימקאנה! אני כל הזמן קורא על זה פה אבל מה זה למען השם?!
הודעה אחרונה מאת ronen, -
יעילות צמיגונים
מאת חלי- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש למישהו נסיון עם הצמיגונים כדוגמת אלה שמכרו אתמול במפגש? עד כמה הם יעילים ומה בדיוק פעולתם לשמירה על לחץ אויר תקין? http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200304051441033112&id=200304051450544401&user=uzi4u21
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נכון ההודעה ארוכה אך בבקשה תקרוא מפני שאני חייב עזרה דחוף למחר (יום שני 7.4)! יש לי פיאט אונו שקניתי ממוסכנית לפני כחצי שנה . הוא הבטיח לי ניסים ונפלאות והתחייב שהאוטו במצב פיקס ונתן לי אחריות לשלוש חודשים לכל תקלה שיש באוטו , אני בתמימותי האמנתי לו ואפילו לבדיקה לא לקחתי (לאחר שלקחתי לשני בדיקות והתאכזבתי כבר לא היה כסף לכך) בקיצור אני נוסע מהמקום בדרכי מנתניה (שם המוסך) לפ"ת(ביתי) כמה ימים אח"כ שהרגשתי שהאוטו עושה בעיות כגון ההגה נורא קשה ומעבר ההילכוים איננו היה חלק .. החלטתי בכל זאת נעשה בדיקה כדי לדעת מה הולך עם האוטו , האוטו הלך למכון דרום וחשכו עיני!!! בעיות מפה ועד הודעה חדשה דרוש תיקון מנוע שסי ועוד ועוד הדבר היחיד שיצא תקין הם הווינקרים!!! ואז החלטתי ש…
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
ואולי זאת? מחליפה ל SZ? ככה כניראה תיראה הבררה על הכביש תחת השם "אבולוטה". עוד רעיון ל GTV חדשה. אהבתי! והנה 147 J12 EVO שלידעתי בנו באוטודלטא, עם נתון זינוק ל 100 של 5.7 שניות ומהירות מירבית מעל 240. המנוע הוא הדור השלישי של ה TS מוגדש טורבו. הנה ספיידר תחת ידי זנדר. אומנם קצב באיחור... שכחתי לשים את זה יותק מוקדם גם פה... מקווה שנהנתם
הודעה אחרונה מאת Romeo, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המסלול היה צפוף הרבה מעבר למה שציפיתי. אבל בהקפה השלישית כבר למדנו אותו. אני והיא. ביציאה מכל פנייה כבר ידענו בערך לאן להסתכל ואיפה לחפש את הפנייה הבאה. היה לה קשה. מסתבר שבניתי יותר מדי על ההיגוי המיידי וה-turn in העצבני והמפורסם שלה. והיא על מסלול כל-כך צפוף ואפוף פילונים לא הצליחה לספק לי את זה. טוב אולי היא לא יודעת לתת את זה במהירויות של הילוך ראשון. בכל זאת ציפיתי שהיא תנשך אותי עם ההנעה האחורית והאספלט הרטוב. למעשה היא כבר נשכה אותי יום קודם (חנרו סגר את הפנסים על היד שלי). anyway בהקפה השלישית כבר התרגלתי לתת-היגוי כבד בכניסה לפניות, הייתי מכניס הגה קצת יותר מוקדם, חחכה שנייה עד שיגמר התת-היגוי והחרטום יהדק את הקו ואז... אז, חברים, אז היה מתחיל הריקוד…
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 38 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום כולם. אני יודע שאיציק פרסם הודעה אבל הנה עוד אחת - עם התוצאות. רציתי בראש ובראשונה להודות לכמה אנשים, אבל אני בטוח שאשכח חלק, ולכן כדי לצאת טוב (ולחסוך לי כתיבה, שהיא פעולה קשה ביותר במצב המוחי שאני נמצא בו כעת), אני פשוט אודה קולקטיבית לכל מי שעזר, ואתם יודעים מי אתם (ניסיתי להודות לכולם אישית באירוע אבל בטוח שכחתי כמה). אני מפיק לקחים מהאירוע, ואמנם קיוויתי והבנתי מאנשים שרובם נהנו, אבל האירוע לא היה מושלם כלל. אני לא נותן לזה לרפות את ידי, אל תדאגו. זה רק עוזר לנו להפיק לקחים להבא. ויש על מה. האירוע נמתח על יותר מדי זמן, בגלל בעיות אירגון הנובעות מכך שפשוט - לא היו מספיק מארגנים. בנוסף, הג'ימקאנה הייתה בעייתית ורק לקראת הסוף אנשים למדו אותה נכון (דרך אגב - כש…
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=168425 פורום ילדים !!! שימו לב למה שהסוזוקי רושם! " כפתור טורבו" !!! זה ישן, אבל עדיין עצוב שיש כאלה
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,326 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- Albetx
- Jack457
- ELI001
- zaf
- אליה
- גולדן191
- MIHAEL
- שימי 85
- Yuvalino
- Lexicon
- nio