Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי מכונאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור אחד שעבר קורס מכונאות רכב בצה"ל או לפחות התחלתי וברחתי.

אז המצב הוא כזה:

אם אתה לומד מכונאות טנקים\נגמשים אתה תלמד על הרבה מכלולים שאין להם קשר לרכב רגיל אולי רק מנוע וגם רק על בסיסו

במכונאות רכב אתה גם לא תצא מוסכניק כי כל רכב שיש לו בעיה יוצא למוסך אזרחי בתכלס במוסך צבאי לא עושים הרבה חוץ מבדיקה שבאמת האוטו צריך לצאת למוסך אזרחי

בדרך כלל מי שרוצה להמשיך במקצוע נדבק לאחר השירות למוסך ולומד מהניסיון

צודק הבחור מקסימום מה שתעשה זה טיפול שבועי בדיקת שמן, אורות וכו.. ואם "יתמזל מזלך" אז תקבל להחליף אלטרנטור או מצוף דלק ב נ.נ. או אביר.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני ההיתי באותו סירה כמו שלך , מאוד רציתי ללמוד את כל הקטע של מכונאות וכו' ואחרי שהשתחררתי התחלתי ממש להתעמק. עצתי לך היא כזאת:

1. הספרים של היינס הם טובים ,אבל הם לא מלמדים אותך את היסודות, ואיך הכל עובד, הם יותר בקטע של מה הדרכים להחליף וכו'.. אני הזמנתי ספר כזה וראיתי שהוא נחמד אבל לא יותר מזה.

2. ...בגלל זה התמזל מזלי והתקבלתי למוסך למרות שלא למדתי את זה בחיים שלי, ואני יכול להגיד לך שמלא הרבה זמן שאני שם.. אין כמו מוסך כדי לראות ולהבין ולהנות!!!, וכמובן גם טוב עם יש איתך קצת ספרי תאורייה בצד.

3. אתה יכול לפנות ללשכה להכוונת חיילים מתי שתשתחרר ואם זה יהיה עדיין קיים, ישלחו אותך לקורס על חשבונם במכונאות רכב וכו'.

אז שתדע שאלה האופציות הקיימות ממה שאני עברתי.

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

יש גם ספרי לימוד בעברית (מהדורות ישנות) שאיתם למדתי.

אני אנסה להיזכר מה שמם.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...