Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למאסטרצ'יפ הייתי ממליץ לך בחום רב להעיף את כל החברים שהגיבו באותו הת'רד.

לפני כמה ימים התלוננת בפנינו שאנחנו מזלזלים בפורום שלך, אולי עכשיו תבין למה ?

תראה את הרמה של החברים בפורום שלך.

ולכל החברה שאומרים שהיא לא צודקת, כביש ציבורי הוא לא מקום לרייסים! (נקודה)

הבחורה נפגעה והיא צודקת ב -100 % ואין לי שום טענות נגדה.

אכן המפגשים אמורים להתקיים במקום יותר "סגור" ובלי רייסים של מתלהבים כל עוד אין מקום מסודר ואין חוק שמאפשר!!

מפריע לי שחברים שמראים שהם מבינים במכוניות מראים כמה הם טיפשים בושא החיים.

שמוליק

אני מסכים אתך אבל הניק שלך זה STREETRACER .... אז איפה הקשר פה ?

השם שלי לקוח מהסרט מהיר ועצבני.

(אגב ניסיתי לשנות אותו - ללא הצלחה)

אין קשר , אני לא מתחרה וגם לא מעוניין להתחרות ולא משנה איזה רכב יש לי או יהיה לי.

אם היו קוראים לי SADAM HUSSAIN אז הייתי סדאם חוסיין ? אולי כן :D:D

אבל ברצינות עכשיו, אין קשר - סתם עוד שם.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל,מפתיע ככל שזה יישמע-יש דברים שאני ממש מסוגל להבין בהתנהגות של הבחורה.

תחשבו אתם-מישהו בא עם איביזה ב150 קמ"ש או יותר או פחות (זה לא משנה),פגע בה והפך אותה.

לא משנה כמה תאונות עברנו ואיזה שטויות עשינו-יש אנשים שהקטע הזה ממש ממש פוגע בהם נפשית.קשה.

בחורות על אחת כמה וכמה.

הן לא מגיבות טוב לקקה הזה.היתה לי ידידה שנכנסו בה מאחור ברמזור והיא לא יצאה מהבית שבועיים לנסיעה.וכאן מדובר במכונית שנכנסה בה חזיתית וכמעט הרגה אותה.

הרבה פעמים קיים בבני אדם הצורך לנקום.לא מדובר כאן על נקמת דם או משהו בסגנון -אלא על מה שנקרא RETRIBUTION.

לא מדובר פה באיזה צורך חייתי בנקמה,אלא באיזשהוא אלמנט של עשייה שישקיט לה קצת את החפירות בשכל שהיא עשתה לעצמה אחרי התאונה.

ואני לא רואה בזה כל דבר פסול.כל אדם מוצא דרכים משלו להתמודד עם טראומה,תהיה אשר תהיה.ואני חוזר ואומר-אל תשכחו-כל אדם נושא את המטען לו ולכן כל אדם מגיב אחרת לטראומות.תאונת דרכים קשה (התהפכות,אמבולנס),פיגוע,אובדן-כל אדם רואה לנכון להגיב להם אחרת.

אז היא מצאה לנכון לשים את המפגש בראש משא הצלב שלה.כי זה מה שנחרת לה בראש.המכוניות,האנשים ה"טובים" שעמדו סביבה ,הרעש וההמולה.ולמרבה הנוחות,גם יש לה אתר אינטרנט שמהווה איזושהיא אפיטומיזציה של כל הדברים האיומים האלה....

עצם העובדה שהיא רואה לנכון לפנות בצורה כל כך בוטה אל חבורה של אנשים שחלקם מתקשים,מן הסתם,לרדת לעומק דבריה ולהבין באמת את הטראומה שעומדת מאחוריהם,מראה שיש לה ככל הנראה עוד הרבה שדים מהתאונה -ושהיא צריכה לעבוד על עצמה בצורה זו או אחרת.

אני לא כ"כ מבין את המניעים שמאחורי השיתוף המרעיש של חברי המפגש בעובדה שמתנהלת נגדם חקירה.בפרט לאור העובדה שמדובר בעוד חקירה חסרת טעם וכיוון בשרשרת של עשרות חקירות שהתנהלו נגדנו בעשר-חמש עשרה השנים האחרונות.אבל אם זה מה שעושה לה טוב ונותן לה איזשהוא שקט,שיבושם לה.

זה לא מה שיפסיק את תופעת ה"רייסים" שמבחינה דמוגרפית כמות המשתתפים בה צומחת בשיעור של כ10 אחוזים מדי שנה.אבל אם זה מה שעושה לה טוב ונותן לה איזשהוא שקט-שיבושם לה.

אני מאחל לה שיחרור מהיר מכל מה שרודף אותה (ועצם העובדה שהיא ראתה לנכון לעלות ולכתוב בפורום על "חקירה" (יווו ,סודי!!!) מראה על עומק הבעייה.ולא מדובר בסרקזם או כעס-היא פשוט מנסה למצוא איזשהוא סוג של שקט.

למרבה הצער,כל ניסיון להשיג שקט ע"י מיגור תופעת ה"רייסים" ייכשל די מהר,כמו עשרות ניסיונות של משטרה ואזרחים ,אשר נעשו בעשר השנים האחרונות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

נו.... אז תגיע ניידת משטרה למפגש. אז לא יסעו במהירות מופרזת בסיבובים עיוורים ללא יכולת שליטה על הרכב... איפה בדיוק הבעיה?

המפגשים נועדו (לפי הבנתי) לתצוגה של מכוניות מעניינות. לעשות "רייסים" בכביש עירוני צר זה לא לעניין. אם ניידת משטרה תהיה הסיבה שתופעות כאלו לא יקרו - לי אין בעיה עם זה.

רוצים לעשות רייסים?

תמצאו כבישים מתאימים ללא תנועה ועם בקרה על מכוניות חולפות.

רוצים לנהוג בכביש טכני?

תמצאו אחד עם מעט תנועה (גם אם זה אומר לקום בשבת בשש בבוקר), תסרקו אותו קודם ותמיד תחשבו על הסיטואציה הגרועה ביותר ואיך אתם מתחמקים ממנה.

זה שאותה נהגת (שאני לא מקנא בה בכלל...) החליטה להתנדב למתנ"א, אין בזה שום פסול. אותה נהגת, טוב אם היתה באה למפגש בשבת ורואה שניתן לקיים אירוע מוטורי באופן בטוח ומסודר. אז אולי לא היתה חושבת שכולנו חיות.

אבל עד שנתחיל לראות אותה בג'ימיקנות, חובת ההוכחה היא עלינו.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לבחורה שנפגעה עם הג'סטי לא קוראים נועה.

אני לא חושב שזה משנה.

הנקודה היא שאדם כלשהוא נפגע, מחר זה יכול להיות אני , אתה וכל אחד אחר בגלל שטות של מתלהב שחושב שהוא יכול ללחוץ, וללחוץ חזק כנגד מתלהב אחר.

תיכף תגיבו ב - "מה, זקן בלאנטיס לא יכול להרוג אותי ?"

יש הבדל בין לעשות שטויות בכוונה לבין טעויות אנוש.

אני אולי סותר את עצמי, כי גם אני חובב מירוצים ואוהב לראות רייסים אבל אני מנסה לחשוב בהיגיו כי המצב במדינה שלנו רק מחמיר!

לעזאזל מתחילת השנה נהרגו 103 בני אדם!!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כוסאמאמאק, כתבתי תגובה מלומדת והיא נמחקה....

אני מנסה לשחזר.

דבר ראשון, לא אכפת לי אם יהיו 70 ניידות במפגש, אבל לפי הכרותי הדלה עם תת החומר האנושי הזה, הם כנראה יתנו דו"ח לישי על אגזוז בולט, אבל שהם יגיעו לזקצר או לרולי, הם יברחו מפחד שאחד מהם יאכל אותם חי.

תמיד דופקים את הלבנים.

אנשים קטנים.

דבר שני.

אף אחד לא טען שאין לה טראומה מהתאונה. אני בטוח שיש לה.

אף אחד לא טען שההתנהגות שלה לא אנושית (גם ההתנהגות של סדאם היא אנושית [אבל לא מקובלת]... "כולנו ריקמה אנושית אחת").

אבל יש לנו טענות על ה-ואנדאטה האישית, הקטנונית והמסריחה שהיא משתמשת בה.

אז לילדה יש טראומה, סו פאקינג ווט... חברה של חבר שלי היא אחות בתל השומר, היא כרגע בסטאז' במחלקה הפסיכיאטרית. אני יכול לבקש ממנה עזרה במציאת מקום לאשפז את הילדה.

זה שהיא לא סידרה את "השדים בראש" זה לא אומר שמותר לה לבוא ולהציק לאנשים תמימים. הרי היא לא תבדוק מי מופרע ומשתולל ומי סתם שיפר את הרכב. היא תדפוק את כל מי שהיא יכולה, למה? כי היא שוטרת.

מה יש לנו לעשות בנוגע לזה? כלום, הנה יש עוד מניאקית עם מדים כחולים. מקסימום לבכות.

לא מעניין לי את קצה הציפורן שיש לה טראומה. במדינת ישראל יש מספיק גופים שיכולים לעזור לה. אף אחד מהם הוא לא מתנ"ע.

בממוצע יש לכל תושב במדינה תאונה ברקורד... אז? אולי כולנו נצא ונדפוק אחד את השני.

לי, בגיל 7 הרביצו מספר ילדים. עד היום "לא סידרתי את השדים בראש"....

בגלל זה אני מתנדב בבי"ס יסודי, ובכל הפסקה אני לוקח ילד בן 7 לשחק לו מחבואים ברקטום.... לגיטימי, לא :?: הרי יש לי "שדים בראש".

לסיכום, כמו שכתבתי שם.

היא רוצה לתבוע אותו על מיליונים, בכייף

היא רוצה למרר לנו את החיים ביום שישי, :evil::evil: הלוואי והיא היתה ילדה בת 7 :twisted:

...אלי... אלי... שלא ימחק לעולם :wink:

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אין לי ספק שהיא צודקת, זה בדיוק מה שאני הייתי רוצה. לפגוע במי שפגע לי ובדבר האהוב עליו ביותר.

הבעיה היא שמבחינת המשטרה, המפגש הרגוע שלנו והמפגש השכן הם אותו הדבר,

ולכן אם אכן המפגש יפוזר באופן שיטתי אז גם אנחנו ניפגע.

בתור מישהו שהיה שם בתאונה (עם רוני ואריאל) אני רוצה לומר שזה השפיע פסיכולוגית

גם עלינו בצורה כלשהי. אני אישית לא נוסע יותר בסיבוב ההוא כשאני מגיע למפגשים,

כל פעם שאני מתקרב אני נזכר בג'אסי המתעופפת.

למי שהספיק לשכוח :

06140004.JPG

06140007.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לי, בגיל 7 הרביצו מספר ילדים. עד היום "לא סידרתי את השדים בראש"....

בגלל זה אני מתנדב בבי"ס יסודי, ובכל הפסקה אני לוקח ילד בן 7 לשחק לו מחבואים ברקטום.... לגיטימי, לא הרי יש לי "שדים בראש".

רועי :shock: ?!?! מה נשמע ?!?!

זה מה שאתה עושה ... ?!

דרך אגב ... מי הרביץ לך ?!? נדבר עם יאשה ונלך לסגור חשבונות ... :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
איך היא בדיוק צודקת.

אתה יודע, במהלך התיכון יש מקצוע שנלמד, קוראים לו הבנת הנקרא.

איך הבנת שהיא צודקת, אם מה שהיא אומרת זה שהיא מתנדבת במשטרה במטרה ברורה לדפוק אנשים.

אתה יודע... בעצם אתה לא יודע! ואני לא למדתי את המקצוע! ( מה הקשר בכלל? - חייבים לרדד כאן )

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=130166

עכשיו, היתה רוצה להיות במקומה????? לא, נכון? ועם באמת היו שם ילדים?

ולמה אתה מצפה מבחורה שעברה כזאת "חוויה"? בטח שהיא עכשיו תחפש לדפוק אנשים שחושבים שאם יש להם טורבו אז הם במסלול מרוצים. ( שגם לא יודעים לנהוג )

ואם היתה לי תמונה, היתי מראה לך בחור בן 17,5 נוהג באימפרזה(טורבו) חדשה עם לוחית "נהג חדש", אבא שלו דפוק (רוצה לפנק את הילד? קנה לו אימרזה על שלט )! הילד עדיין לא יודע איפה הגז !!!

ואני לא אומר שצריך לסגור את המפגש !!! צריך לסנן אנשים, שזה בלתי אפשרי !

קודם כל אל תזלזל בנהג חדש או באחד שרק קיבל את הרשיון שלו!

כי אני רק 7 חודשים על הכביש כולל מלווה, ותאמין לי שיש לי הרבה חברים, וגם אנוכי!

יודעים לנהוג מעולה, ויש לנו ידע נרחב מאוד ברכבים, ובנהיגה, ואנחנו כן יודעם איפו הגז וגם

אנחנו יודעים איפו הברקס וגם הקלאץ וגם הבלם יד שמתרומם לעיתים קרובות ודווקא לא רק בחניות....

אז אל תזלזל וזה שלכל צפונבוני היום יש אימפרזה טורבו, זה לא אומר שכולם לא יודעים לנהוג.

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם
איך היא בדיוק צודקת.

איך הבנת שהיא צודקת, אם מה שהיא אומרת זה שהיא מתנדבת במשטרה במטרה ברורה לדפוק אנשים.

אתה יודע... בעצם אתה לא יודע! ואני לא למדתי את המקצוע! ( מה הקשר בכלל? - חייבים לרדד כאן )

ולמה אתה מצפה מבחורה שעברה כזאת "חוויה"? בטח שהיא עכשיו תחפש לדפוק אנשים שחושבים שאם יש להם טורבו אז הם במסלול מרוצים. ( שגם לא יודעים לנהוג )

ואם היתה לי תמונה, היתי מראה לך בחור בן 17,5 נוהג באימפרזה(טורבו) חדשה עם לוחית "נהג חדש", אבא שלו דפוק (רוצה לפנק את הילד? קנה לו אימרזה על שלט )! הילד עדיין לא יודע איפה הגז !!!

יודעים לנהוג מעולה, ויש לנו ידע נרחב מאוד ברכבים, ובנהיגה, ואנחנו כן יודעם איפו הגז וגם

אנחנו יודעים איפו הברקס וגם הקלאץ וגם הבלם יד שמתרומם לעיתים קרובות ודווקא לא רק בחניות....

אז אל תזלזל וזה שלכל צפונבוני היום יש אימפרזה טורבו, זה לא אומר שכולם לא יודעים לנהוג.

לא. אתם לא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קוויק סילבר אמר לרועי306 :

דרך אגב ... מי הרביץ לך ?!? נדבר עם יאשה ונלך לסגור חשבונות ... :twisted:

אפשר לסגור חשבון עכשיו :

טמבון קידמי מקורי מבריטניה : 2700 ש"ח .

רשת : 200 ש"ח .

רדיאטור גדול מאוד..... : 2500 ש"ח .

ו.... סמל ! בגללך אין לי סמל מקדימה : 150 ש"ח .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אפשר לסגור חשבון עכשיו :

טמבון קידמי מקורי מבריטניה : 2700 ש"ח .

רשת : 200 ש"ח .

רדיאטור גדול מאוד..... : 2500 ש"ח .

ו.... סמל ! בגללך אין לי סמל מקדימה : 150 ש"ח .

מר פיצפוצים ... תגיד לי רגע , זה נראה לך חצי חינם פה ?!

אהה ... אם אתה רוצה סמל תגיד ליוני ... :twisted:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
איך היא בדיוק צודקת.

לא. אתם לא.

רוני אל תזלזל אני אפילו יכול להוכיח לך אם תרצה.

יש לי סרט שהכנו (אני וכמה חברים), ואחרי שתראה אותו תגיד לי אם אני יודע לנהוג או לא.

זה שאני מחוייב לשים שלט נהג חדש לא אומר שאני לא יודע לשלוט על הרכב במצבים מסוכנים.

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

אני אשמח לראות את הסרט. מאוד אשמח.

סיימתי כרגע לראות את "האקדח מת מצחוק 2 וחצי" ולא יזיק לי לראות עוד קומדיה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אני אשמח לראות את הסרט. מאוד אשמח.

סיימתי כרגע לראות את "האקדח מת מצחוק 2 וחצי" ולא יזיק לי לראות עוד קומדיה.

שנאמר - חי בסרט... :?

• תוכן חדש...