Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמוליק אני היתכוונתי שאתה טעיתה, בזה שאתה שפטת אותי לפי התגובות שלי בפורום,

אני התכוונתי שאתה לא יכול לדעת איך מישהוא נוהג, לפי התגובות שלו בפורום או לפי צורת הדיבור שלו.

ואני לא דיברתי על הדברים האחרים שהזכרתה.

צודק, אבל אתה יכול לדעת איך מישהו נוהג גם לפי כמות הניסיון שלו בנהיגה. אמרת שיש לך רישיון 7 חודשים, נכון? אז אני מבטיח לך, שלמרות שאין לי מושג אם אתה נהג טוב או לא, ביחס ל-7 חודשים על הכביש, אבל כדי לנהוג נהיגה ספורטיבית אמיתית, צריך פשוט יותר ניסיון.

לדוגמה - לי יש רישיון כ-4 שנים. אני עדיין לא מסוגל לנהוג באמת מהר. איך אני יודע? מספיקה נסיעה או שתיים בחברת נהג מאוד מנוסה בשביל להבין כזה דבר. פתאום אתה קולט, פתאום סולם ההערכה העצמית שלך בתור נהג יורד בצורה מטורפת. לפני רגע חשבת שאתה נוהג ב-80-90 אחוז של האוטו בלי בעיה, עכשיו פתאום אתה מבין שאתה בקושי מדגדג את ה-50 אחוז, ושאפשר להוציא מהרכב הרבה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה צודק בהחלט נסיון משפיע רבות על הנהיגה, ועל ניצול נכון של הרכב

אבל גם ללמוד לנצל את הרכב זה מאוד חשוב, כי בלי ללמוד כמה דברים על נהיגה ספורטיבית שום נסיון שבעולם לא יעזור לך.

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

אבל גם ללמוד לנצל את הרכב זה מאוד חשוב, כי בלי ללמוד כמה דברים על נהיגה ספורטיבית שום נסיון שבעולם לא יעזור לך.

זה ברור מאליו. אני התכוונתי רק שאפילו אם למדת את הטכניקות והכל, כמה חודשים על הכביש פשוט לא מספיקים. (הם גם לא מספיקים ללימוד כל הטכניקות אבל זה משהו אחר)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קודם כל אל תזלזל בנהג חדש או באחד שרק קיבל את הרשיון שלו!

כי אני רק 7 חודשים על הכביש כולל מלווה, ותאמין לי שיש לי הרבה חברים, וגם אנוכי!

יודעים לנהוג מעולה, ויש לנו ידע נרחב מאוד ברכבים, ובנהיגה, ואנחנו כן יודעם איפו הגז וגם

אנחנו יודעים איפו הברקס וגם הקלאץ וגם הבלם יד שמתרומם לעיתים קרובות ודווקא לא רק בחניות....אז אל תזלזל וזה שלכל צפונבוני היום יש אימפרזה טורבו, זה לא אומר שכולם לא יודעים לנהוג.

הרמת בלם היד (ודווקא לא בחניות) זה עניין מסוכן מאוד שדווקא מראה על חוסר בגרות

זה מסוכן,וחוץ ממפגן ראווה ונזק לצמיגים זה לא תורם כלום לנהיגה ספורטיבית.

כולנו ניסינו את זה בגיל 18 ראוי לציין.

הכביש הוא לא סטייג' בראלי.

פורסם

היכן אדוני למד נהיגה ספורטיבית?

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

היכן אדוני למד נהיגה ספורטיבית?

נסע קדימה ואחורה..

הכל בצחוק ידידי.

:D:D

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בוא נגיד שלמדתי מאנשים שמבינים בנושא.

קחו לדוגמה את ארז ליבל מי שמכיר אותו לבטח יודע שהוא נהג מעולה

אז אני רק יציין שהיינו באותה כיתה 5 שנים אחרונות ויצא לי למוד ממנו כמה דברים

והוא רק אחד מהמורים הנפלאים שהיו לי...

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם
בוא נגיד שלמדתי מאנשים שמבינים בנושא.

קחו לדוגמה את ארז ליבל מי שמכיר אותו לבטח יודע שהוא נהג מעולה

אז אני רק יציין שהיינו באותה כיתה 5 שנים אחרונות ויצא לי למוד ממנו כמה דברים

והוא רק אחד מהמורים הנפלאים שהיו לי...

מוזר..

קראתי שארז עוד לא בן 18. אם למדת ממנו ב5 שנים האחרונות,זה אומר שאתם "נוהגים" ביחד כבר 5 שנים.

זה אומר שיש לך ניסיון בנהיגה מגיל 13. זה ממש מכובד....

למה תמיד חייבים לגלוש לויכוחים מטופשים על מי יודע לנהוג ולמי יש ניסיון?

למה תמיד המתווכח העיקרי הוא ילד שעוד לא ראה את גיל 20,אבל יודע הרבה כי הוא וראם סמואל החליפו דחקות בכיתה גימל?!?!

גם אני לא יודע לנהוג ואני מודה בזה בפה מלא.אני עושה לפעמים שטויות שאני נדהם מהיקפן ולמרות כל הקורסים והבלגאן,אני עדיין עושה טעויות. אז מה? החיים הם תהליך מתמיד של למידה וכל עוד אנחנו לא נהרגים על הכביש ויוצאים במינימום פחחות וצבע-אשרינו וטוב לנו.

אבל בבקשה מספיק עם הויכוחים המטופשים על מי יודע לנהוג ועל זה שפרדי פרייהוף פעם חירבן בתא לידי ולכן אני נהג מרוצים.זה לא עובד ככה.נקודה.

אם אתה בן 18,יש לך הרבה מה ללמוד.וקבל את העצה הזאת ממישהו בן 27 (עוד מעט.אני מרגיש כל כך זקן) שיודע שיש לו הרבה מה ללמוד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

צודק

באמת וויכוח מטופש...

יאאלה שמוליק עושים שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם?

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם
צודק

באמת וויכוח מטופש...

יאאלה שמוליק עושים שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם?

לא רבתי איתך, רק הצגתי עובדות.

:mm_yeah:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בקיצור שמוליק אני מקווה שבקרוב אני יוכל להצטרף לך ואל חבר שלך ב 323F

שאנחנו נקנה...

כל הקטע הזה ממש הכעיס את אבא שלי והוא מת להיפטר ממנה.

רק חבל שהוא נזכר עכשיו שהמנוע כמעט חדש!

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

פעם אחת ולתמיד...

לנהוג לומדים מניסיון ומלמידה מרחיבה

אם אתה מוכן לציין לדוגמא מה עשית כדי לשפר את הנהיגה שלך כמו השתלמויות , קורסים , ספרים , ניסיון על הכביש אז שפוך...

אני אומר לך בוודאות , אנחנו לא יודעים לנהוג עד כדי כך טוב כדי לפתוח כזה פה ולקפוץ מעל הפופיק , לא אני , לא אתה ולא חצי מהפורום... הדבר הראשון בבוקר שאתה קם ונכנס לאוטו ( אם יש לך רכב פרטי ואתה נוסע איתו יום יום ... ) זה לקום להסתכל במראה ולהגיד לעצמך.

אני יודע את הגבולות שלי ואני אשתדל לא לעבור אותם תוך כדי סיכון אחרים.

דבר שני ללמוד לנהוג לא לומדים ב8 חודשים - בשמונה חודשים לומדים להשתלב בתנועה בלי להפריע יותר מדי אולי.

ראיה לנהגים טובים וכדי לראות כאלה אתה מוזמן במפגש הקרוב לפנות לדניG לדוגמא שלדעתי הוא נהג משכמו ומעלה , ולבקש ממנו בצורה נחמדה לעשות איתך סיבוב ולהגיד את דעתו.

אבל לשם הוויכוח , איך בדיוק אתה מגדיר לדעת לנהוג?

מה עושה נהג אחד טוב מרעהו?

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...